לפי מיטב ידיעתי, בשנתון הזה, משיכת תקלות אמורה להיות כמו בסופה - פתיחה וסגירה של הסוויץ 5 פעמים ואז ספירת הבהובים.
(פירוט קיים בפורום סופה)
סער.
Printable View
לפי מיטב ידיעתי, בשנתון הזה, משיכת תקלות אמורה להיות כמו בסופה - פתיחה וסגירה של הסוויץ 5 פעמים ואז ספירת הבהובים.
(פירוט קיים בפורום סופה)
סער.
אסף, אני לא בטוח לגבי ערבוב החלקים, אולי המזרקים יתאימו, חיישן הטמפ', אי אפשר לדעת... אם כבר משנים, אז לטעמי את כל המע' כמיקשה אחת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לא יעבוד, קודם כל הסעפות שונות (ובכלל יש גם סעפות של 4.0L וחלק טוענים שהסעפות של 99 מוסיפות לכשעצמן עוד כמה סוסים), שנית הרווח בהספק מושג בעיקר ממבנה ראש המנוע עצמו ששונה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
מבנה המעברים עצמם בראש המנוע וגודל השסתומים.
בכל מקרה, עמרי אני אביע את דעתי. אני לא חושב שאתה צריך לשלול את הרכב הזה.
אם מראש אתה מתכנן על רכב סגור, אז לפי דעתי לך על זה, רק אל תשכח שתמיד יש תיאבון לעוד ועוד (מבחינת עבירות).
לגבי קודי התקלות. הנה קישור נחמד שיענה לך על הרבה שאלות:
http://www.lunghd.com/Tech_Articles/...iagnostics.htm
לגבי המזרקים עצמם- אחרים של MOPAR או מספר 19 של פורד יתאימו- כי המידות זהות. בית מצערת- ברור שצריך להחליף עם הסעפת, והספק הגדול הוא לגבי התאמה של חיישן מצב מצערת ומנוע צעדים אחד לאחד מבחינה חשמלית- אולי יהיה צריך "רמאות" קטנה בעזרת נגדים- לא יודע. אפשר לקחת את הרעיון עוד צעד אחד קדימה ולהחליף את כל הראש. לגבי החישן טמפרטורה- הוא דוגמה למשהו שאפשר לתקוע בכל מיני מקומות במנוע, בלי קשר למקורי.
ועדיין- למרות שיש הרבה נעלמים (ויש), זה לא צריך להפחיד או להטריד, כי כל עוד הכל תקין- אין מה להתעסק עם זה. לאט לאט... כשיהיו בעיות- יכול להיות שיהיה צורך לאלתר פתרונות בגלל המערכת ה"מוזרה". משהו לקחת בחשבון, לא יותר מזה.
אסף.
הרכב במקרה לבן עם כסאות עור?
לא LAREDO הרכב כסוף ודומה לזה שהיה לך
עמרי יש לך טעות אחת ומאוד חמורה.
יצא לי לטייל עם הרכב הנ"ל
רמת העבירות שלו היא לא של סופה נעולה
אלה ברמה של סופה נעולה כפול 2 +צמיגי 33 ואף יותר מזה.
ברמת העיקרון העבירות של צירוקי לא נעול אלה רק מוגבה + ניתוק סטביליזר קידמי היא מעל של סופה
נעולה X1.
אלי-תודה על הקישור. קראתי דיי הרבה על המנוע (לילה לבן :shock: ). בגדול הוא ממש דומה ל I6 החדש יותר שמופיע בסופות. אין ממש מה לדאוג מהמנוע עצמו אני חושב.
אסף נכון לעכשיו הכל תקין לפי דעתי-המנוע עובד עגול ויפה, סוחב לא רע, אין עשן/אדים בכלל מפתח מדיד שמן כאשר הרכב חם, טורים יציבים-על פניו נראה תקין. לפני הקנייה אני אקח את הרכב לבדיקה באזור ראש פינה/ קרית שמונה/ צפת על מנת לוודא ולדלות כמה שיותר מידע על המנוע והשלדה.
(אם אתם מכירים שם מוסך סביר+ אנא כתבו. מוסך גבע קצת רחוק לי (יותר נכון לבעלים, אני מצידי לבוא לבדוק אותו בת"א).
צביקה, מצטער-אני לא קונה את זה. לא בגלל שזה סופה וזה שירוקי (אני בהחלט מאמין שניתן להביא אותו לרמה גבוהה מאוד לפחות כמו הסופה) אלא בגלל שיש נתונים פיזקליים (וכאן הם משחקים לטובת הסופה נעולה אחורה קדימה על 33', אה-ובסיס הגלגלים שלה ארוך במעט).ציטוט:
נכתב במקור על ידי tsvikac
מה שכן-רמת החיים בקוקפיט הרבה הרבה יותר גדולה, וההשקעה ברכב הנ"ל עצומה. לא נשאר לי לעשות הרבה על מנת להביא אותו לרמת עבירות של סופת טיולים טובה, ויחד עם איכות החיים לעומת סופה-זה יוצא משתלם לטעמי.
חג שמח ושנה טובה, עמרי
עם זה הצירוקי שהיה שיך לליאור הוא היה מטופל במוסך קריזלר בקרית שמונה .
דבר עם ליאור
עומרי
באופן אמוציונאלי על פני השטח אתה צודק
אבל חכה שתסע על צ'ירוקי בשטח אולי אז תשתנה דעתך
אב לזה לא הפורום לפתוח דיון היפוטתי
לידיעה כללית
לי היו 3 סופות משופרות בצורה זו או אחרת , גראנד 93 לרדו ,דיסקו ו- 2 צ'ירוקי
יש לי צ'רוקי 97
הכלי נהדר
ללא בעיות ותקלות למעט צינורות (מקוריים מ-97 שגמרו חייהם השנה!!)
תחזוקה מונעת וכמעט שזהו
עבירות שיגעון כמו שצביקה כתב
נוחות שיגעון
אשתי מתמוגגת ותמיד באה לטיולים בחפץ לב
אני זורח וקורן מאושר
תצרוכת הדלק כמו סופה
לא רואה בכלל מישור לתחרות בין הרכבים.
ראיתי שהחור מתעניין בשנת 89
אז רק בשביל להעשיר את המגוון :הנה שנת 91 - מס מודעה ב"יד 2" : 989350
הבחור מהקריות :
טלפון: 052-2625919
סלולארי:
איש קשר: איציק
גילוי נאות :
אין לי ולא היה לי קשר לא לרכב ולא למוכר
אינני עוסק בסחר ומכר.
אם כבר אתה הולך לבזבז 65K על צ'רוקי שנת 91, אני מרגיש שזו חובתי
להזכיר לך שבכסף הזה אתה יכול לקנות גראנד שירוקי שנת 95:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15638
תחשוב מה עדיף לך..
לגבי ה91- אם אני מזהה נכון את הג'יפ, זה ג'יפ שלא הייתי קונה, בטח שלא במחיר כזה. אמנם נבנה כהלכה, אבל עבר חיים קשים מאוד, וסחב משקלים גדולים מאוד... (ומי שהג'יפ היה פעם שלו מוזמן לתקן אותי אם אני טועה ;-) )
אסף.