אז מה, נמרוד, השאלה שלי(ולא הכרתי כלום ממה שיוסי הראה וגם לא מהתמונה האחרונה שאני הבאתי),
לא היתה כל כך מופרכת, הא?
מסתבר שיש דברים בגו, והענין לא טריויאלי כמו שחשבת.
Printable View
אז מה, נמרוד, השאלה שלי(ולא הכרתי כלום ממה שיוסי הראה וגם לא מהתמונה האחרונה שאני הבאתי),
לא היתה כל כך מופרכת, הא?
מסתבר שיש דברים בגו, והענין לא טריויאלי כמו שחשבת.
כתבתי איפשהו שהשאלה מופרכת או שהעניין טריוויאלי? צטט לי בבקשה.
(ותזכור להביא את דיסק התמונות היום, ויש לי בשבילך כמה דיסקים מעניינים בתמורה...)
זה שהצלב יודע לעבוד בלי להכלב בזוויות הללו, לא אומר שהוא יודע לעבוד בלי להישבר בזוויות הללו- ובמהירות סיבוב גבוהה. ככל שמהירות הסיבוב עולה, הזווית הופכת קריטית יותר. מה שנכון לזחילה לא נכון למירוץ.
אסף.
תגיד לי אסף, נראה לך שהבאגי כאן http://www.sinistersandsports.com/in...ter/index.htmlציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
זוחלת או נוסעת לאט?:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ?
אני צריך לחשוב איזה יום לפחות בשביל לעקל את השאלות והתשובות שקראתי כאן הערב.בכל אופן היה מענין וגם אני הוסיף שורה :oops: שבכלל אין מה להשוות נפח של ציריה דקה ופשוטה זולה עם תחזוקה הרבה יותר נוחה של גומיה :D לעומת :cry: גל הינע מסורבל עם הרבה חלקים שיתחרו בניהם מי יקרוס ראשון מעל זוית של 15 מעלות . מה גם שמיקום הצלבים לדבריך כ 3 לגל שישמש לציריה לצורך קיום זויות חדות מרחיק לכת יותר מידי מציר הסיבוב של הגלגל וגם של היציאה מהגיר מה שמתחיל ליצור צנטרפוגות שיפרקו את כל המחזירים מיסבים וחישני התהודה באוזנים של הנוסעים ברכב (ועם כל הכבוד גיפ חמישיה הוא לא דוגמא חיובית לצורך הענין)בכל מקרה אני יחשוב על תשובה מענינת :mrgreen:
דווקא נתקלתי בכמה תמונות אם דרייבשאפט במקום ציריה
הנה אחת נוספת
נראה לי שהענין כבר הגיע לדרגת שכלול גבוהה - גם מחזיק 500 כ"ס וגם עובד עם מהלך מתלה של "20.
http://www.highangledriveline.com/sandrails.html
לאור המחיר הסביר, יחסית לציריות cv 930(אותן הוא בא להחליף), נראה לי שהדרייבשאפט הזה הוא עסקה כדאית מאד, ואפשר לקנות גם כמה ספיירים ולחסוך עדיין במחיר.
נראה טוב ברוך. לך על זה.
כשאבנה סנדרייל או באגי 2x4 עם ציריות מאחור, כלומר בעוד 40 שנה, אולי. :twisted: .
לדעתי אתה צריך ציריה לרכב כזה ..גל הינע לא נועד לדברים כאלה הוא נועד לסיבובים הרבה פחות מהירים .ציריה חזקה הרבה יותר מתאימה לעניין הזה אבל שהציריה באמת תהיה חזקה ..יש שם מנוע חזק מאוד וציריה עדינה תשבר מאוד מהר או תתעקם ..צריך גם להתחשב בחומר שממנו עשוי גל הינע והחומר שממנו עשויה ציריה . בכל אופן הרכבתם כלי יפה מאוד ..שיהיה בהצלחה!!!