תגובה להודעה: מים בתור דלק??
יש הרבה דעות ואנשים שחושבים שיודעים וזה סבאבא. אני מציע שבמקום לחוות דיעה, פשוט תנסו את הטכנולוגיה המדהימה הזאת ואז במקום להגיד וואלה "התפוח הזה לא טעים" מבלי לתת בו ביס....
אתם מוזמנים להתנסות, כמו שאני ניסיתי..... ***קישור לשקר כלשהו ***
בברכת דלק זול,
חיים נטע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נטע אקו
אתם מוזמנים להתנסות, כמו שאני ניסיתי.....
כמה שטויות אפשר לרכז לקישור אחד ? :confused::confused::confused:
הנה ציטוט מהקישור הזה:
"מכיוון שהדלק מועשר כעת, האוקטן שלו עולה, כלומר יחס הדחיסה שלו נעשה גבוה יותר ולכן פעולת הפיצוץ המבוקר שמניעה את הבוכנות, נעשית קרוב יותר לראש המנוע מכאן שנוצר מומנט גבוה ואופטימלי."
בחיאת ...
מעניין אם הניסוח הפלצני בא מתוך בורות אמיתית, או שמדובר בשקר מובהק שבא לשכנע את מי שבא ממקום של בורות. מכל מקרה, גיבוב כזה רצוף של שטויות לא ראינו כאן הרבה זמן...
קובי
מעניין אם זה שהעלה את הדיון מהאוב כדי לשים קישור הזוי מבין מה המשמעות של מספר אוקטן...
אגב, החברה שכתבתי עליה לפני 4 שנים כבר לא קיימת למיטב ידיעתי. ברשימת ההישגים שלהם מנוע אחד שעבד חצי סיבוב והתפוצץ, ומנוע אחד שהותך. מתברר שהיה קשה לפתור את הבעיה הפעוטה של הזרמת נוזל בטמפרטורה גבוה מטמפרטורת ההתכה של הפלדה לתוך המנוע.
אסף.
מאחר והקישור הוסר ע"י ההנהלה, ולפני שהוא נמחק לי מהדפדפן ... הנה עוד פנינים מתוכו:
"בתא זורם חשמל שמפרק את המים ומזרים אותם בחזרה למיכל האגירה בצורה של מים וגז של מים( מימן וחמצן מופרדים)."
"ניתן לצפות לירידה בטמפרטורת המנוע מאחר ורוב האנרגיה מופנית להנעה ולא לפליטת חום של דלק לא שרוף."
עד כאן, בידור קל לקהל הרחב ...
בידור או לא,
אבל היום יש מדענים רציניים במעבדות מחקר באוניברסיטאות ברחבי העולם שעובדים על water splitting דהיינו לפרק מים למימן וחמצן.
אז איפה הרווח האנרגטי?
הקבוצות הנ"ל עובדות על קטליזטורים שונים שיורידו את האנרגיה של תהליך הפירוק. נכון עדיין צריך לספק אנרגיה לתהליך אבל... אפשר בעזרת קטליזטור מתאים להוריד אותה קרי, להשתמש בפחות אנרגיה ואולי אפילו לחבר לתא סולרי שיספק את האנרגיה הדרושה לתהליך הפירוק. אז זה לא בהכרח מדע בידיוני.
בקשר לקונספירציות, רציחות וכו' אין לי מושג. בינתיים המדענים שאני עוקב אחרי הפרסומים שלהם ממשיכים לפרסם במרץ...:D
דני