שאלה לגבי צינורות הוואקום שציינת. בהנחה שאתה מדבר על מנוע 4 צילינדר.
מעניין אותי לדעת אילו חיבורים קיימים אצלך (מניפולד יניקה - מניפולד פליטה - וואקום למגבים (?) - שסתום PCV ... ).
זיו
Printable View
cj5 1963 אצלי כ 10 שנים וכנראה לתמיד .
מנוע f134 הוריקן - בולע כל מה שרכבי 4*4 שעולים עד 500000 ש"ח עושים (בlow)
אני בד"כ משוטט בפורום אספנות,אבל נראה לי שכאן יבינו אותי יותר...
מחפש נואשות overdrive
יכול לעזור בכול דבר הקשור במקוריות הcj +חלקי חילוף
נשאלת השאלה האם כל בעליהם הגאים של "הפייבים " יגיעו למפגש כדי שנוכל להפגש ולהתרשם
אני יודע שאני מגיע עם אחד(ואפילו מוותר על הרנגלר)
אז כולי תקווה לפגוש חולי או אספני ג'יפים כמותי
שנה טובה ומתוקה לכל באי הפורום
ניר
שלום לכולם
וגמר חתימה טובה
לי יש ווילס מודל 58 וגם מודל 69
מחכה למיפגש יכול להיות מעניין מאוד !!!
אם נצא מנקודת הנחה שהמדובר ב-מנוע 4 צילנדר ?(הוריקן?) - 8-9 ק"מ לליטר????? אולי בירידות ירושלים עם מנוע כבוי.
יש לי גי'פים ישנים ונסעתי עליהם המון - גם אם המנוע אחרי אובראול והקרבורטור חדש אין סיכוי להגיע לתצרוכת דלק כזו שהרי מדובר במנוע מיושן ולא יעיל עם יחס דחיסה מאד נמוך והיסטוריה שנעוצה בשנות ה-30 (שאז דלק ומים עלו כמעט אותו מחיר)
[QUOTE=yaronp;268868]אם נצא מנקודת הנחה שהמדובר ב-מנוע 4 צילנדר ?(הוריקן?) - 8-9 ק"מ לליטר????? אולי בירידות ירושלים עם מנוע כבוי.
עם מערכת הצתה חדשה מהניילון וקרב חדש מהקופסא ומנוע תקין לחלוטין או בקיצור גיפ משופץ אז זאת התצרוכת ואם הגיפ שלך צורך יותר אז חבל שהרי יכולת למכור אותו לברזל במחיר טוב לפני האולימפידה האחרונה
לירון
[QUOTE=mcdonalduck;270681]איני יודע עד כמה אתה מבין בגיפים ישנים אבל....לגיפ צללית גבוה ולא אווירודינמית, תמסורת עם הרבה חיכוכים (כמובן ביחס למכונית פרטית) ...ועם שלושה הילוכים קידמיים!!
, מנוע מיושן עד מאד עם יחס דחיסה נמוך ולא יעיל, עם קרבורטור (ואני מתכוון למקורי - לקרטר YF ) לא יעיל גם כן שכל ייעודו היה לנפק גמישות למנוע בטורים נמוכים!!
ולא יעזור קרבורטור חדש מהקופסא ומערכת הצתה אלקטרונית - גם כשהגיפ' היה חדש תצרוכת הדלק לא היתה כפי שהנך מציין וחבל שאתה מטעה.
ולא רק זאת אלא שבדקתי במיוחד בקטלוגים את עניין צריכת הדלק.
ו - M38A1 (הגירסא הצבאית ל-CJ5 ) מסוגל לגמוע על מיכל הדלק בן 17 הגלונים שלו מקסימום 280 מייל = לתצרוכת דלק של 6.9 ק"מ לליטר. וכאן המדובר בגיפ' חדש ובמהירות אופטימלית לצריכה אופטימלית!!!
שלום לכל בעלי הג'יפים הקשישים.
הכנסתי הודעה בשירשור של אילן לגבי שיפוץ הגיר בפייב שלו, בפורום הזה.
אני חוזר על ההודעה גם כאן: אנחנו מנסים לארגן מפגש לג'יפים הקשישים (=אספנות) אחרי הרבה התכתבויות שלא ממש הניבו דבר. הרעיון בשלבי בישול ותכנון ואמור להשתלב במפגש של מועדון מקביל.
כאשר יהיה מה להודיע - נודיע ונקווה לראות כמה שיותר.
זיו
הי זיו
רעיון מצויין, אשמח למפגש כזה .
לפגוש עוד בעלי CJ-5 לראות להראות להחליף מידע ורעיונות
ואולי לצאת לאיזה סיבוב משותף.
ניר
לכל האדונים הנכבדים שלום וברוכים הנמצאים:)
(ובסליחה באם יש פה בחורות)
אשמח גם להגיע/להירשם למפגש אם יהיה....בנתיים אני עדיין עם האלמנט (של הגיר) ביד מקווה לחזור לכביש בקרוב :rolleyes:.