טוב, תודה (זה מה שחשבתי, רק נדמה לי שטעיתי)
אביגדור
Printable View
טוב, תודה (זה מה שחשבתי, רק נדמה לי שטעיתי)
אביגדור
כן זאביק האחרי זה , זה עכשיו
ובהחלט נראה לי כי החלפת יחסיי העברה כפי שהציע ידידי נבו ולאחר שיחה ממושכת עם אסף(ידען הנער) וחיזוקים נוספים חושבני כי בהחלט אלך על יחסי העברה בטרנספר,
בהחלט שווה לי לשלם את הפרמיה העודפת וכך יפתחו בפני האפשרויות העתידיות לביצוע מהלכים נוספים $$$$$$ בצעצוע שלי,
שינוי יחסיי העברה יום אחד ילך לאבדון כי בהחלט יתכן
0טוב שמנהל הבנק לא רואה) בעתיד יוחלף הסרן הקידמי
:shock: :evil:
מאיר :oops:
לפני ההזמנה ,פיקפוק נוסף
למייטב הבנתי תהיה לי בעיה ב היי יהיה קצר מדי בדיונות בוץ
כנ"ל low
יהיה נמוך מדי דיונות בוץ או במקום שבו צריך שילוב של הילוך נמוך ותנופה
למשל עליה צפונית נחל דימונה או דומה
כלומר יש לי חור רציני בעניין נסיעות שאינן עבירות סלעים נטו
מה לעשות??
האם לחזור ליחסיי העברה בסרנים
או הטענה כפי שטען בפני מוש רחימי מפרוייקטים 4x4 הינה נכונה,
אם נכון הדבר וטענה חלופית שלי כי אוכל לנסוע לדוגמא ברביעי ב low הגיר לא יחזיק מעמד לאורך זמן
עזרה בבקשה :cry:
Bullshitציטוט:
ברביעי ב low הגיר לא יחזיק מעמד לאורך זמן
בנושא ה"שיט"
האם נכון כי קיים פער ביכולות הנסיעה בין גבוה לנמוך? כפי שתארתי לעי"ל
שנית האם ה גג"ש בגיר באמת בנויים למעמס שכזה
תשובה בת הברה אחת הינה קצרה מדי ,
מקובל עלי לדוגמא
בולשיט ,כי..........בלה בלה בלה :D
המומנט שנדרש להניע את הרכב בצירי היציאה מהטרנספר חלקי יחס ההעברה בטרנספר יהיה המומנט שהגיר יצטרך להעביר.
מכיוון שיחס ההעברה בLOW הוא 2.7 יחסית ל1:1 בHIGH, הגיר עובד במומנט מוקטן כאשר הרכב בLOW.
בולשיט זה עם שתי הברות.ציטוט:
תשובה בת הברה אחת הינה קצרה מדי
הבנתי בהחלט
בעיקר את חלק ב של התשובה :D
מה הקיט הנכון??
http://www.teraflx.com/
קדימה חברים כוונו אותי הייכן ומה בדיוק להזמין זה חייב להיות בשבוע הקרוב
מאיר, אי אפשר להאכיל אותך בכפית...
teralow זה אכן מה שאתה צריך - אבל יש כנראה שלושה תת דגמים לטרנספר NP231. האם יש לך 21 או 23 שיניים ביציאה? אחרי שתוודא סופית, (בעזרת אסף ולרדו למשל) מה יש לך, אין מנוס לדעתי מכמה סדרות טלפונים לארה"ב בלילה. אני מדבר בטלפון עם החנויות, בדרך כלל יותר מפעם אחת, ומברר טוב טוב מה אני צריך. הם חברה טובים בסך הכל האמריקאים (למרות שהם מסוגלים לכבוש מדינה בשביל לגנוב את הנפט שלה... מזל שאנחנו בצד שלהם!) ועוזרים מאד. אני לא מכיר שיטה אחרת.
אין חכם כבעל נסיון ראבק כבר האכילו אותי עם כף של בולדוזר עם כל השיחות וההסברים וכבר קיבלתי פעמיים סחורה לא מתאימה,יאללה מי פנוי מחר צהריים?? ניפגש על הדרך הקפה והקוראסון עלי רק תנו פיתרון
מאיר, נראה לי שזה יכול לעזור: http://jeeptalk.org/gear_chart.shtml
אשר
לקח לי קצת זמן...
הנה תוצאות הבירורים-
קיט 4:1 סטנדרטי של טרפלקס מתאים- רק צריך לתת להם מספר סריאלי של התיבה.
MAINSHAFT מחוזק בלי ביטול סליפ יוק- כנראה אין. :roll: מי שייצר כאלה עד לפני כמה שנים (NOVAK, TERA וכאלה) כבר לא מייצר. הם היום מוכרים רק קיטים הכוללים ביטול סליפ-יוק.
זה מחזיר אותנו כמה שלבים אחורה בדיון.
פתרונות אפשריים-
1. החלפה ל241- לא צריך חיזוק, כן צריך התאמות בדרייבשפטים- זולות מאוד, וקיט 4:1 עולה בערך אותו דבר כמו עבור 231 (סביבות ה800-900$).
2. יחסי העברה בסרנים- נכון, זה לא הפתרון האולטימטיבי. נכון, אין לך יחס לזחילה בקצב צב. נכון, צריך לחרוט דיסקית לדיפ' הקדמי- אבל עדיין זה יותר זול ופשוט משמעותית מכל אפשרות אחרת.
אסף.
יש יוק מחוזק וההזמנה ליחסיי העברה תצא בימים אלו
חינם,בהנחה,שווה להזמין כמה
http://www.4x4rockshop.com/scripts/p...idproduct=1846
בענין העברה מ HIGH ל LOW - זה די פשוט להעביר מ LOW ל HIGH אבל הפוך אף פעם לא הצלחתי , חוצמזה הרעש המופק בניסיון כזה (HIGH ל LOW) לא ממש עושה חשק לנסות שוב , אבל למעבר מכשול / התחלת נסיעה ומעבר ל HIGH זה מתאים,
נסה בסוף תצליח,
צוחקקקק
כל הגגגש יגמרו לך
אם כבר החלטת להוציא כזה סכום...ואם כבר הטרנספר על השולחן...לא עדיף בעוד 160$ גם להוסיף אופציה ל-2L?
למה זה טוב? כי ברוב המקרים שאנחנו יורדים ל-LOW זה בגלל שאנחנו רוצים כח והאטה ולאו דווקא בשל הצורך ל-4X4. כל שילוב מקשה את ההגה וגם בלי נעילה אוט' מקדימה זה עדיין פחות נעים לנסוע משולב.
סתם רעיון... :idea:
אייל רעיון מטומטם,אפשר לחשוב איזה עומס כבר יש על הרכב או הגה כשאין נעילה אוטומטית,או כמה מרחק וזמן אתה נוסע על LOW...למאיר יש ARB מקדימה.
ארז יא דראק, אחרי כמה זמן הוא היה מבין שהוא לא צריך את זה והייתי משכנע אותו למכור :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: בעצם...לך תתעסק עם סוכן ביטוח :lol: :lol:
אני לא יודע למה אבל אני בדעה שככל שנציק פחות לדנה 30 העדין מלפנים זה יותר טוב...כנראה אני זאת הבעיה :oops: :oops:
אייל, זה עומד בניגוד למחשבות שלך על 33
חלאס,אל תתחילו שוב פעם עם הפראנויות האלו,לדנה 30 אין בעיה עם 33".