-
פשוט לא נכון.
הבוכנות בצילינדרים האחוריים הן בעלות קוטר של כ25 מ"מ, בניגוד לבוכנות מקדימה שהן בקוטר של 50 מ"מ, מה שאומר שטח פנים קטן פי ארבע ולחץ בלימה כנ"ל.
זה בגלל שתופים צריכים הרבה פחות לחץ בשביל לבלום, ובגלל זה הרבה רכבים כולל סיקסים הסתדרו בלי בוסטר כשהן היו עם תופים בלבד ונזקקו לבוסטרים עם המעבר לדיסק.
-
נמרוד
לא כל מה ש"מקובל"גם חוקי אפילו אם הוא מופיע ברשיון
חס וחלילה כשקורה משהו אז מתחילות השאלות והבדיקות וזו הסיבה שאני נשאר חוקי עם סוזי ולא חותך תושבות בולמים מגדיל צמיגים מחליף למנוע 1.6 שנראה בדיוק כמו שלי וכו'
אנחנו לא במואב ארה"ב אנחנו במדינת ישראל בה מורידים מכוניות מהכביש בגלל שהנהג התעטש
עוד לא נתקלתי במקום שלא עברתי עם צמיגי 27" וכשזה יקרה אני פשוט אשים אבן קטנה לפני המכשול
תזכור שתמיד יהיה מכשול אחד שיכריע את כל השיפורים והשפצורים אז השאלה איפה הסוף
מכיוון שהרכב שלך הוא בעיקר רכב טיולים לדעתי אתה על סט-אפ נכון וכל סטייה ממנו תגרום לשינויים גדולים שספק רב עם מצדיקים את ההשקעה
יהיו הרבה יותר מקומות שלא תעבור עם רכב סופר משופר אבל אמצעי חולוץ נכונים כן יעשו את העבודה
-
הבעיה עם בוסטר הידראולי היא שהוא יושב על המערכת ההידראולית של ההגה.
ואז יש לנו שתי מערכות בטיחותיות שיושבות על אותו חלק ברכב.
תקלה קטנה(כמו רצועה קרועה...) ואין לך לא הגה ולא בלמים...
:shock: :shock: :shock: :!:
ותקנו אותי אם אני טועה...
יוסי
-
אתה טועה.
גם ללא מנוע יש הגה ויש בלמים, רק יותר קשים.
יצא לי לרדת בלי מנוע את הזיק כך שאני לא מדבר מתיאוריה.
-
כל הדילמות האלה מביאות אותי למסקנה שחבל על הזמן והכסף...
היום אני נוסע בג'יפ מאוזן מכל הבחינות, משופר במתלים ונעילות, צמיגים שמסתדרים יפה עם המכלולים הקיימים, סופסוף אני גם יוצא לטיולים בלי לפתוח מכסה מנוע בדרך כדי לבדוק שמן/מים, מגיע לכל מקום וגם חוזר בחתיכה אחת.
אחרי הכל כמעט כולנו כאן לא סובלים מעודף פנאי והמסלולים הפתוחים בפנינו הם לא הרוביקון ודומיו.
רוצים 35" ומעלה כדי לטפס עוד מפל בפאקינג נחל דימונה פעמיים בשנה, אני מאחוריכם (לא אתכם), אבל 35" כדי לטייל במדבר ?!?
ראבק ! או שהתחרפנתם או שהמדבר שאתם מטיילים בו נמצא במרחבי הדמיון שלכם אי שם באמריקה.
מתי לאחרונה שילבתם בכלל ל 4X4 בטיול ?
אני מוכן להתערב ש35" על המכלולים הקיימים זה פתח לצרות, אישית אני חושש גם מ33", אבל שיהיה לכם לבריאות !
-
מה רע בקצת דמיון, ניר?
מדובר בצעצוע, אז הקשר שלו להפעלת הדמיון חזק מאוד.
-
כמו שאומרים בבית משפט
hearsay
יפתח טוען שהסופה שלו עם צמיגי 33" הרבה יותר נוחה, ומגהצת הרבה יותר טוב.
עוד שיקול . . .
-
אתה רוצה מדבר כמו באמריקה, דגנרט, ולא פעם בשנתיים? אז תעזור לי לחפש...שבת הבאה ניר?
-
זה לא רע אבל צריך להציב את הסוסים לפני העגלה.
אם רוצים ג'יפ שנוסע גם על הכביש, לא נראה כמו עב"מ, לא גורם להאצת הדופק בכל פעם שרואים ניידת לצד הכביש או במראה, בעל יכולת עבירות טובה ואמינות גבוהה - אז כבר יש לנו את זה ! (טוב, לא לכולנו...)
אם המטרה היא רכב עבירות אולטימטיבי, בעל צמיגים אימתניים ויחסי זחילה אינסופיים, כזה שיש לו מומנט אדיר ולא נחנק בעליות מטורפות - אני לא חושב שסיקס או סופה הם הפלטפומה המתאימה לכך במקרה שלנו. דווקא אצלנו ישנם מקורות בלתי נדלים לסרנים מפלצתיים וכל מני מפלצות מוטוריות שבחורינו הטובים והמכונפים מחטיאים רוב הזמן.
גם לא צריך לנסוע רחוק כדי לנסות אותם, הבור מספיק מתאים לכך, לאוהבי קהל מומלץ להגיע בשישי, באמצע השבוע אפשר להיות שם לבד.