-
חוזר: פרויקט בתהליך: שיפוץ+שדרוג מנוע 4.0L של סופה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
הפדנט המטורף להלן אבו שפם הודיע לי כי הוא מתכנן לשים עוד מצבר ברכב כי גם ככה יש לי יותר מדי מכשירים אז שאני לא אבלבל לו ת'מוח(ציטוט) היות והוא יותר גדול ואני יותר פיקח אז שתקתי,
שאלה: האם ניתן להזיז את בית הפיוזים הראשי כך שניתן יהיה לשים מצבר ליד מצבר(מאיר אומר,שאול אין מקום,
שאול:מה הבעיה אני אבנה תושבת ,יאללה תלך מפה,הלכתי הוא יותר גדול)
אני לא רואה מקום אחר,ואין לי כוונה לשים מאחור כי אין לי ס"מ פנוי ברכב,
רעיונות חברים
אין בעיה להזיז את בית הפיוזים. אם אתם צריכים עזרה בנושא אשמח לעזור. לגבי מגש לשני מצברים: יש כזה בכל סופה צבאית. יושבים שם שני מצברי 60 אמפר/שעה בנוחות. בסופות של מג"ב יש שם לפעמים מצבר נאט"ו בודד בעל קיבול של 100 אמפר/שעה (אמריקאי של EXSIDE) או 120 אמפר/שעה ישראלי (של שנפ או וולטה) - נפוץ יותר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אורן דוכן
הצילו !!!!!!
מאיר מה קרה לכל צמות החשמל ?
ע"פ ריפרוף בהודעות והתמונות זה לא ניראה טוב
האם שוב נצטרך לאכול פיתות אצל אימי?
אורן...
צמות??? לא ראיתי בשום זמן הפירוק צמות??? אמורים להיות צמות????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
אין בעיה להזיז את בית הפיוזים. אם אתם צריכים עזרה בנושא אשמח לעזור. לגבי מגש לשני מצברים: יש כזה בכל סופה צבאית. יושבים שם שני מצברי 60 אמפר/שעה בנוחות. בסופות של מג"ב יש שם לפעמים מצבר נאט"ו בודד בעל קיבול של 100 אמפר/שעה (אמריקאי של EXSIDE) או 120 אמפר/שעה ישראלי (של שנפ או וולטה) - נפוץ יותר.
חימושניק...
תודה על העזרה אבל אני אבנה תושבת חדשה לזוג המצברים, ואורן יחבר את החשמל כמו שצריך
עדכון להיום...
ככה הסרנים זרוקים במקום אחד לאחר שטיפה יסודית
השילדה במקום אחר לאחר שטיפה יסודית
כל הברזלים לאחר שטיפה יסודית במקום אחר
הגיר במקום אחר לאחר שטיפה יסודית במקום אחר
מחר יבוצע צביעה לכל המכלולים וביום רביעי יתחיל ההרכבה של הכל
מאיר יצרף תמונות אחורי זה
-
לא יודע אם איזה צבע אתם מתכננים לצבוע את המכלולים, אצלי צבעתי עם DTM שחור של נירלט וזה מחזיק לא רע בכלל.
-
תישמע,
יפיפה לראות ככה את האוטו!
והקצב עבודה מדהים (בהחלט יותר מהיר מרוב הפירוקים וההרכבות שאנחנו רגילים לראות פה באתר)
בהצלחה ותשים תמונות
עירא
-
-
רק שתאמינו הח"מ לעיתים מחזיק משהוא ביד חוץ מעט:grin:
http://imgsrv.pic4u.co.il/383050a589...b00030000.aspx
-
מאיר. כול הכבוד על הפרוייקט. עבודה לתפארת. טיפ קטן. קח את הגיר ותאריך את הנשם. במידה ולא עשית את זה עד עכשו זאת ההיזדמנות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
לא יודע אם איזה צבע אתם מתכננים לצבוע את המכלולים, אצלי צבעתי עם DTM שחור של נירלט וזה מחזיק לא רע בכלל.
אכן נשתמש ב DTM של נירלט...כי זה מה שמאיר קנה
אבל אישית מעדיף את את הצבע של טמבור המקביל ל DTM של נירלט... הוא "צביעה אחת ודי", הוא נותן בהתזה גימור יותר יפה ומתייבש יותר טוב בעזרת דילול בטינר 32, גם בטינר אני משתמש בצבעי נירלט בטינרים של נילרט ובצבעי טמבור משתמש בטינרים של טמבור, למדתי שהפינישים הרבה יותר טובים שמתמשים בצע ובטינר מאותו ספק, בשום פנים לא להתפתות ולקנות את הטינירים הזולים.
לאחר צביעה היום הצבע אכן התנהג כמו שצריך, והיה מזג אויר מצויין אז איך מאיר אומר...יצא פצצות לגבות...
מאיר יוסיף תמונות אחורי זה
-
-
-
מאיר - למה לא ללכת צעד אחד קדימה ולהחליף כבר את הסרן הנורא הזה?
-
שיהיה הדיל הנכון ,ביחסי העברה הנכונים ,בנעילה הנכונה זה יקרה,
אבא שלי לא בעל בנק לאומי
ותלמד שחף צעיר ויקר ,
החיפזון מהשטן,זה הוצע לי על ידי מישהוא במהלך הפרוייקט וכנראה חשב כי ניתן להשחיל לי אותו בהרבה כסף כי "זה כבר על הדרך"
היום אני כבר הרבה יותר חכם לביצוע העניין ,
במחיר הנכון זה יקרה,עד אז נחייה עם זה,אפילו גו' יאשר כי רבים בארה"ב נוסעים עפ דנה 30 וצמיגים "יןתר קטנים משלי"
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
במחיר הנכון זה יקרה,עד אז נחייה עם זה,אפילו גו' יאשר כי רבים בארה"ב נוסעים עפ דנה 30 וצמיגים "יןתר קטנים משלי"
הבעיה שאני מכיר מהסרן ספציפית זה הבעיה שיש לך עם הנעילה לא בעיה של חוזק. לכיוון הזה אני מכוון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי שחף110
הבעיה שאני מכיר מהסרן ספציפית זה הבעיה שיש לך עם הנעילה לא בעיה של חוזק. לכיוון הזה אני מכוון.
לנעילה אין בעיה ,למי שמממן את המוסך יש בעיה:evil: :evil:
-
סתם שאלה
מה המטרה הסופית?
ג'יפ ממוגן מוקשים? עד כדי כך השכנים שונאים אותך?
מה זה החיזוקים האלו לסרנים?!?! אתה מחזק סרן או בונה פיגומים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
סתם שאלה
מה המטרה הסופית?
ביצוע תוכנית חידוש והחייאה ושיפור של הגיפ ל 10 השנים הבאות
ג'יפ ממוגן מוקשים? עד כדי כך השכנים שונאים אותך?
דרך אגב , כן, הוא עושה להם רעש:lol: :lol:
מה זה החיזוקים האלו לסרנים?!?! אתה מחזק סרן או בונה פיגומים?
המוסך חיזק את הסרן על מנת שלא יתכופף בשנית, יש פה איזה אדיוט שקפץ עם הגיפ
מתי שהוא בירדן
-
בוקר טוב
יום חדש הגיע ולאחר התמונות שמאיר שם רואים שיש התקדמות קטנה...היום נשאר לצבוע את מה שלא הספקתי אתמול ... המאיות פורקו ונשלחו לייצור מחדש בחיתוך ליזר...
הברגים צריכים להגיע היום אז מקווה שממחר נוכל להתחיל את שלב ההרכבה מחדש...לאט לאט ובטוח..
****שאלה:
מי יודע למה יש פיטמות גירוז בכל מיני מקומות????
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אבו שפם
המאיות פורקו ונשלחו לייצור מחדש בחיתוך ליזר
כמה שאני יודע מאיות זה העלה הראשי בקפיץ.
עכשיו, למה התכוונת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
אם זה היה סתם עוד אוברול, ספק אם היה צורך בכתבה נוספת (יש כבר 2)
רוב ועיקר העניין בכל העבודה הספציפית הזו היא ההספק הסופי
וללא הפירוט על זה... אני חושב שהמטרה פוספסה.
אבל זו דעתי
יכול להיות שלא הבנתי נכון, וזה בגדול עוד אוברול... ומה שיצא יצא.
וארז, זה לא סתם עוד אוברול, לא היה כזה אוברול שביא לכל כך הרבה דיונים טכניים באתר.
לפחות דבר אחד כבר הרווחנו מזה.
-
חוזר: פרויקט בתהליך: שיפוץ כללי של הסופה של מאיר בזמן שהמנוע בחוץ
בולדוג, איך קוראים למשולשים שתופסים את העלים לשילדה...ראה בתמונה בחלק העליון מצד ימין
http://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efb8f25...b20030000.aspx
-
למשולשים קוראים שאקלים/נדנדות/או משולשים, לא מאיות, עכשיו ברור. שפם סחטיין על העבודה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
למשולשים קוראים שאקלים/נדנדות/או משולשים, לא מאיות, עכשיו ברור. שפם סחטיין על העבודה.
משום מה הייתי בטוח שלמשולים האלה קוראים מאיות... אז הנדנדות הקידמיות והאחוריות נשלחו ליצור מחדש בחיתוך לייזר
תודה על התיקון ותודה על הפירגון...
רק שנצליח להרכיב הכל בחזרה ושלא ישארו חלקי חילוף רזרבים בסוף....חחחחחחחחחחחחחחח
-
אבו שפם היקר, בדקתם במתלם לפני שהלכתם לחיתוכי לייזר ? לא שזו לא דרך טובה חס וחסה.
פשוט יש לאיתי כל מיני סוגי שאקלים ונדנדות ואולי זה היה יכול חסוך לכם את הטרחה שבייצור.
-
ואני שואל- למה בעצם? מה היה רע בישנות?
-
טוב לראות שהפורום הולך איזה 4-5 שנים אחורה, חזרנו לקשקש על שאקלים לסיקס. מה זה משנה, בטח השפם עם קומבינות עושים לו אותם בחינם ואם לא אז נותנים שרטוט וכמה גרושים ואם קצת מזל נכנס חומר מתאים למכונה והשאקלים שלך יוצאים על הדרך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
טוב לראות שהפורום הולך איזה 4-5 שנים אחורה, חזרנו לקשקש על שאקלים לסיקס. מה זה משנה, בטח השפם עם קומבינות עושים לו אותם בחינם ואם לא אז נותנים שרטוט וכמה גרושים ואם קצת מזל נכנס חומר מתאים למכונה והשאקלים שלך יוצאים על הדרך.
לאאאא, אבל הגיע חבר של אבו שפם וקצה נדנדות חדשות לסופה שלו , המאו לו חן האחוריות שלי,
בתמורה לקבלת השירטוט הנ"ל כבר ייצר היום קידמיות ואחוריות חדשות ,
רואה נימרוד זה לא היה בחינם :grin: :grin:
וזה גם עונה למיכה על שאלתו
-
נדנדות??? בחינם???? יש כזה דבר משהו בחינם????
אישית לא מכיר... אבל לא הם ממש לא בחינם...יעלו כמה שקלים... והסיבה העיקרית לייצור מחדש הוא...שהקיימות כבר מזמן איבדו את הקו הישר שלהם...פח חלוד...חורים נעשו אובליים... יש אפשרות אז למה לא לייצר אותם כמו שצריך... איך מאיר אמר...יישור קו לעשר השנים הבאות... בנוסף הפעם יגיעו הנדנדות בעובי של 8 ממ ולא הדקים שהיו...
המשולשים היו מורכבים הפוך (וזה לפי דעתי האישית בלבד...תקנו אותי במידה ואני טועה...) כך השהמשולש הורכב שהפינה האמצעית כלפי פנים...וכך לא שמו בורג בחור המרכזי כי זה הפריע לעלים... בנוסף לנדנדות גם מייצר בוקסה פנימית לחור האמצעי וישאר ישר ...
אפרופו אף אחד לא ענה לי על השאלה של למה יש פיטמות גירוז ששאלתי מקודם...אז ככה...מאיר מטפל בסופה במוסך ...לא יודע איזה, חלק מהפיטמות אכן קיבלו גריז בשנה האחרונה...אבל רובם יבשים ממש כמו המדבר...שלא לדבר על פיטמות סתומות .... מחליף את כל הפיטמות לחדשות ומגרז הכל כמו שצריך הפעם...
הצלבים של הדריישפטים היו יבשים לגמרי...למרות שעל הפיטמה נראה שקיבלו גריז...
הוזמנו גם צלבים חדשים ויוחלפו...נראה לי אני גם פותח את הביצים ומנקה ומחליף ת'שמן...הצבע של השמן לא נראה לי כל כך...יש עוד משהו ששוה עכשיו לתקן / להחליף על הדרך...????
-
המשולשים היו מורכבים הפוך (וזה לפי דעתי האישית בלבד...תקנו אותי במידה ואני טועה...) כך השהמשולש הורכב שהפינה האמצעית כלפי פנים...וכך לא שמו בורג בחור המרכזי כי זה הפריע לעלים... בנוסף לנדנדות גם מייצר בוקסה פנימית לחור האמצעי וישאר ישר ...
זו שאלה מעניינת ששכחתי לשאול
יש עוד משהו ששוה עכשיו לתקן / להחליף על הדרך...????[/QUOTE]
כן, את הבעלים של הרכב
http://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efb65dc...690030000.aspxhttp://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efbbcdf...2b0030000.aspxhttp://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efb6150...e20030000.aspxhttp://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efb77c2...be0030000.aspxhttp://imgsrv.pic4u.co.il/fa8efba663...dd0030000.aspx
-
מי שמתעניין בדיון על צורות שונות של שאקלים/משולשים/נדנדות/בומרנג, מוזמן להמשיך את הדיון הפתוח הזה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=16189
-
-