חוזר: הרומן שלי עם נטוויז'ן
תכלס,
כל החברות הללו פועלות אותו דבר. הן כולם מקווים שתשכח / לא תשים לב / וכו'
ואחרי זה אולי יחזירו אולי לא
שיטת מצליח.
השיטה הנכונה לפעול איתם היא כזאת:
1. לדעת מתי התקופה עומדת להסתייים.
2. יום לפני להתקשר ולבטל
3. יום אחרי להתקשר ולברר שבוטל - אם לא (וכניראה שלא)
לצלצל ולבקש מיד את המנהל, אל תנסו לדבר בכלל עם הפקידים הראשוניים שעונים אין להם זכות לשום דבר.
חבל על האויר,
אחרי זה לבקש את מחלקת הניתוקים
תוך דקות יחזור אליך נציג של שימור לקוחות
אתה אומר לו תשמע הייתי נישאר בכיף אני אבל מקבל בחינם מהעבודה
אתה והוא נורא תצטערו
אבל הוא יבין שעליך הוא לא ידפוק קופה ויעזוב אותך בשקט.
זה פעל עם מעריב / ידיעות / בזק / הוט / יס ואני לא זוכר עוד עם מי ...
מגיע לי מז"ט.
לאחר כחודש מהשיחה שבה הובטח לי שנציג שירות בכיר יותר יתקשר אליי, וזה לא קרה (כמה מפתיע, כבר כתבתי שזה כמעט אף פעם לא קרה), התקשרתי לנציגת שירות, תוך כדי שהקלטתי את שיחת הטלפון, הודעתי לה שהשיחה מוקלטת ושאני אוסף ראיות לכך שהם לא מנתקים למרות שהם מתבקשים לנתק, ושזה ישמש בתביעה מולם. היא סיפרה לי בשמחה שהיא שאני עדיין מחובר, ושיש לי כמה חודשי חינם במבצע אז למה בכלל אני רוצה להתנתק? הסברתי לה שאני כבר ארבעה חודשים, מאז בקשת הניתוק הראשונה, גולש בחברה אחרת, וגם אם היא היתה מציעה לי אלפי שקלים לכל חודש גלישה לא הייתי מוכן לגלוש דרך נטוויז'ן. היא אמרה שתתקשר אליי שרון גולדשטיין, מישהי בכירה ממנה.
זה כמובן לא קרה. למחרת התקשרתי לעוד נציגה, כנ"ל עם הקלטת השיחה, ותוך כדי שאני מבהיר לנציגה שהשיחה מוקלטת ותשמש כעדות נגדם בתביעה עתידית. היא אמרה שאני עדיין מחובר אליהם למרות בקשות הניתוק, והיא הבטיחה ששרון גולדשטיין תתקשר אליי, אבל הפעם על באמת.
זה כמובן לא קרה. למחרת התקשרתי לעוד נציגה, כנ"ל עם הקלטת השיחה, ותוך כדי שאני מבהיר לנציגה שהשיחה מוקלטת ותשמש כעדות נגדם בתביעה עתידית. הפעם היא בדקה ואמרה לי שאני בכלל מנותק כבר מאמצע ינואר, ושאין לי כל חוב מולם.
סוף סיפור? או שלא. ימים יגידו. לפחות עכשיו יש לי ראיות שמורות נגדם.
אחרי שקראתי את הסיפור (והעברתי הלאה לחברים), כבר לא אחדש איתם חוזה.
גיא /חנן בוקר טוב
כמה שאתם צודקם רק שכנראה היה לי קצת יותר מזל
היתי מחובר לסי הם החליטו להעלות את המחיר ולא היו מוכנים להמשיך במחיר הנוכחי
החלטתי להתנתק ולנסות את הוט
אחרי יום התקשר אלי נציג של יס יהודיע לי חגיגת שהם מוכנים להחזיר אותי כמובן בספיגת עלות ניתוק שלי
רק אחרי חודשיים שמתי לב שהוט עדין מחייבים אותי משיחה איתם מסתבר שיס לא דרשו ניתוק שלי (כפי שהם התחייבו )
שלחתי להם את כל החשבוניות של הוט וזיכוי (זיכוי כמובן לחודשים הבאים ולא מזומן )
הנושא בבדיקה אצלהם נראה לאן נתגלגל איתם