בדקתי היום צינורות מהפילטר שמן למנוע, שניהם ביחד 150. במכון בחדרה 25 - 70 לצינור + חיבור ההברגה. צינור של 70 ש"ח מחזיק לחץ מאד גבוה ואין בו צורך לדעתי, מאחר ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף, אבל עוד פחות להשתמש בחלקים לא מתאימים או גרועים, אני בודק.
Printable View
בדקתי היום צינורות מהפילטר שמן למנוע, שניהם ביחד 150. במכון בחדרה 25 - 70 לצינור + חיבור ההברגה. צינור של 70 ש"ח מחזיק לחץ מאד גבוה ואין בו צורך לדעתי, מאחר ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף, אבל עוד פחות להשתמש בחלקים לא מתאימים או גרועים, אני בודק.
מאד מומלץ לרכוש מינוביץ,זה סט יחודי למטרה זו ולא יקר.
רוצה עוד כתובת,טכנו צינור מרחוב יצחק שדה,חברה מקצועיים.רק שלהם תצטרך להגדיר אורכי צינור,הברגות,ניפלים ועוד ,כך שאולי תשלם יותר מינוביץ אז למה לא לקחת מוכן מהמדף
???.
תנסה להתגלח על זקנם של אחרים,זה פחות כואב!
מנסיון כואב משלי!
קיבלתי את דעתכם, תודה. עלה 140. שוב תודה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי RONI
עוד שעלה על האטם קרטר שמן, איזה דבק מומלץ?
תשובה לשאלה!
אטם בלבד יספיק לדעתי.
אם תהיה נזילה לאחר הידוק טוב ,אז תשקול סיליקון אדום עמיד חום.
נסה ככה ודווח.
2 אפשרויות, בהנחה שמדובר על אטם שעם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Adam7
1. שכבה דקה של דבק מגע על שטח הבלוק שבא במקע עם האטם, ולהדביק את האטם בצורה אחידה לבלוק. לאחר מכן שכבה דקה של דבק מגע על האטם גם בצידו השני, וסגירה בזהירות והצלבה.
2. שכבה אחידה של סיליקון אדום מכל צד האטם, וסגירה ידנית רק עם בוקסה ומאריך, עד שרואים סיליקון שיוצא החוצה בצורה אחידה.
עזוב את זה ככה שעתיים שלוש, ועכשיו חזק בהצלבה ובזהירות סגירה סופית.
בשני המקרים- לתת לעסק לנוח לילה לפני מילוי שמן וכו'.
אני, הייי הולך על האופציה השניה. סיליקון אדום.
בהצלחה.
אחת הבעיות הגדולות עם כל הרעיונות של דבק מגע וסיליקון אדום היא הפתיחה הבאה של האטם.
פתרון קל ופשוט:
*דבר ראשון, אני הייתי נמנע מדבק מגע מאחר ומאד קשה להסיר אותו לאחר מכן גם עם סכין ניקוי מתאימה.
לפני שאתה מציף את כל האזור בסיליקון אדום, נסה למרוח את הסיליקון רק על צד אחד של האטם (שכבה דקה מאד אבל אחידה) ולהדביקו לקרטר, לאחר מכן הדק אותו למקומו (כמו שאמרו, עד שתראה את הסילקון יוצא בצורה אחידה מסביב).
תן לו להתייבש לילה ואז הדק את הקרטר למקום בהצלבה של חיזוק הברגים.
אם הפסיקו הנזילות, רווח נקי. אתה יכול לפתוח את הקרטר עוד פעמים רבות בעתיד בלי יותר מידי בלאגן של נקיונות והחלפת אטם.
אם לא, עבור לשלב הבא ומרח סיליקון אדום גם על הצד השני.
אצלי הוא מודבק רק מצד אחד ומהודק ואין לי בעיות נזילות.
עשיתי את אותו התרגיל בדיוק גם עם מכסה הנדנדים - האטם מודבק למכסה ומאפשר לי פתיחה קלה גם בתנאי שטח.
* מניסיון. נשבר לי נדנד בנחל צין. פתחתי את המכסה בקלות , פיניתי את כל השברים והשבבים, סגרתי את המכסה וחזרתי הביתה (עד הוד השרון) על שלושה צילינדרים.
ג'יפ זה ג'יפ ;-) .