אני ממש לא מבין בסוגי צבעים..
איזה צבע יסוד עדיף להשתמש ואיפה אפשר לרכוש אותו.
מה זה DTM .
השמימוש בקומפרסור עם פיסטולט לא גורם לעבודה פחות מדויקת ויצור לי הטזות לעבר חלקים שאנני רוצה לצבוע אותם?
ואם כדי לצבוע בצבע זפת?
תודה..
Printable View
אני ממש לא מבין בסוגי צבעים..
איזה צבע יסוד עדיף להשתמש ואיפה אפשר לרכוש אותו.
מה זה DTM .
השמימוש בקומפרסור עם פיסטולט לא גורם לעבודה פחות מדויקת ויצור לי הטזות לעבר חלקים שאנני רוצה לצבוע אותם?
ואם כדי לצבוע בצבע זפת?
תודה..
DTM זה צבע שמקביל להמרייט או צבעים אחרים. הכוונה לצבע שאפשר לצבוע על חלודה וללא יסוד.
צבע עתיר אבץ זה צבע שמכיל הרבה אבץ. אבץ זה החומר שמשתמשים בו לגלוון.
העלויות של הצבעים האלה לא גדולות. בסביבות ה120-200 שקל ל2-4 ליטר של צבע עתיק אבץ ועוד 60-80 שקל לפחית של DTM.
סבבה הבנתי.
ועוד משהו מה על אפשרות לצבוע את השלדה בזפת? (הבנתי שיש גם ספרי זפת)
ואיך רצוי לצבוע פיסטולט או ספרי?
לדעתי לא כדאי לשים זפת על השלדה.
זפת מסתירה סדקים וחלודות.
מה גם ששלדה שחוטפת מכות תוריד את הזפת בסופו של דבר.
ויש אבדל בטיב הצביעה אם אני צובע עם יסוד ועליו עליון לבין לצבוע ישר עם המריט או DTM?
מיכה אני חושב לצבוע את השלדה בשתי שכבות יסוד (עתיר אבץ - אם היה לי שם של צבע זה היה מצוין ) ואחרי שתי שכבות יסוד עוד 2-3 שכבות אמריט .
את שאר המכלולים אני יצבע ישירות באמריט .
מה דעתך ?
אני חושב שזה אחלה. הסיבה שלא נתתי שם לצבע עתיר אבץ היא.....שזה מה שהיה רשום עליו :-D
תבדוק מה רמת האבץ בצבע. ככול שהיא יותר גדולה זה יותר טוב.
מיכה אני מרגיש כבר לא בנוח עם זה שכל הודעה אני מגיעה עם גחמה חדשה פשוט כבר השתגעתי קצת דיברתי עם כמה פחחים באזור שלי ולכל אחד ההיתה דעה אחרת עם הסבר מדוע הדרך שלו היא הטובה ביותר.
ישנה בפני אופציה חדשה והיא לצבוע עם הפוקסי שתי רכיבים ולהטיז אותו עם פיסטולט ישירות לשילדה ולשאר המכלולים שאני רוצה . 2-3 שכבות. גלון 5 ל' 320 ש"ח + משלוח
או לצבוע בצבע יסוד 2 שכבות ועל זה לצבוע עם זפת עדינה . (מה שאני עדין לא בטוח עם צריך גם עליון או לא )
אלה הם כרגע שתי האופוציות שעומדות על הפרק מבחינתי .
אם מישהו יוכל לעזור לי להכריע את הכף זה יהיה נהדר.
תודה אלעד
א-פ-ו-ק-ס-י אבאל'ה.
לא אבץ ולא בטיח.
אין שום בעיה מצידי. העיקר שאתה תהיהי שלם עם הבחירה שלך.
גם אני בדקתי אפוקסי. המחירים שאני קבלתי היו גבוהים יותר.
אני חוזר ואומר, הקו שמנחה אותי הוא זה שכל כמה חודשים אני עובר על השלדה וצובע "חורים" שנוצרים בצבע. לכן להשתמש בצבע יקר נראה לי ביזבוז.
תראה, אני גם לא משקיע בצבע יקר בפחחות. מאותה סיבה. מה הטעם להשקיע צבע יקר שיורד כשצבע זול, שגם יורד, עושה את אותה עבודה?
נגיד את זה ככה, אם יש לך תקציב אז לדעתי אתה צריך להשקיע בניקוי חול איכותי יותר מאשר בצבע.