-
חוזר: Road Warrior Truck Bed Liner-ציפוי אפוקסי לרצפה.
בוקר טוב
לא מאמין שיש מי שהוא שמבצע עבודות כאלה במרכז... למרות שתשאל את האיש ההוא ששמתי את השם שלו כאן... גם לגבי המחיר זה בזמן שהכנסתי את ההודעה ...היה נכון...המחיר לא יכול להשתנות דרסטית בכמה חודשים...
אישית מאמין ששוה את זה...
יום טוב ובהצחה...רק במידה ועושה ...צלם לפני וצלם אחרי...
-
עדכון -
דיברתי עם עובדיה , נשמע מאד שירותי בטלפון.
קבענו שביום ראשון אקפוץ אליו לחוו"ד והצעת מחיר בהתאם למצב הרכב.
דרך אגב , מר שפם , מה שמך האמיתי , הוא התעניין לדעת מי שלח אותי ולא ממש ידעתי לומר לו...
אעדכן בשבוע הבא.
-
השם המקורי של אבו לפני שהוא עברת אותו היה אל-מוסטש.
אם אתה עושה את זה אז אני מצטרף לעוד הרבה שמחכים לתמונות וההתרשמות שלך מהתהליך...
-
אעדכן בכיף, אבל אני מסייג פה , כשם שעובדיה סייג- צריך לבדוק את מצב הרכב והפח, לראות אם בכלל שווה להשקיע. יש לי מעט כתמי חלודה אך יש מקומות בהם הבודי מעט קרוע ושם הבחינה האמיתית של החומר.
כמו שאמרתי , ביום ראשון נדע , אני ואתם :-)
-
בוקר טוב
אתה יכול להגיד לעובדיה שמי ששלח אותך זה ....שאול, ממושב אילניה...זה שהיה לא לפני קצת מעשור הזיכיון של RHINO LININGS בישראל....
בהצלחה
-
אמנם לא יום ראשון , אלא שני , אבל בכל זאת...עדכון!
הייתי היום אצל עובדיה באיזור התעשיה של חיפה. מפעל פוליאוריאה זה השם.
עובדיה בחן את מצב הפח , יש לא מעט חורים ולא מעט חלודות , מסתבר שמתחת לשטיח יש הרבה יותר גועל ממה שנראה לעין וממה שציפינו.
המחיר שצוין בעבר התעדכן, עובדיה סגר איתי מחיר שהוא נותן לטנדר שיוצא מהיבואן ומגיע אליו לצביעה,כלומר טנדר חדש ונקי - 2500 ש"ח (ולא 1800 כמו שנרשם , ברור לי שזו הייתה השערה בלבד, אין טענות).
המחיר כולל את ההכנה לצביעה , גירוד הפח, סתימת חורים וכל הנחוץ וכמובן הצביעה.
מדבריו - אילולא מצב הריקבון של הרכב שלי , היה אפשר לגמור את זה ביום אחד , לחומר לוקח כ10 שניות להתייבש, אבל בגלל ההכנות הנחוצות , הוא מעדיף עוד יום על מנת לא לעבוד בלחץ ולבצע תיקונים מקדימים.
הוא די התפלא לגמישות שלי לנושא ולמוכנות שלי לעזור ולהסכמתי להשאיר את הרכב, בדר"כ אנשים הרבה יותר לחוצים על הנושא...
מבחינת סוג החומר , עובדיה הראה לי כמה דוגמאות כי יש כמה דרגות , מהרכה והגמישה ביותר ועד קשה מאד וכמעט אינה גמישה, ההבדל בעובי הוא כ2 מ"מ מהרכה לקשה ביותר (כמובן בנוגע לצבע לרכב , למבנים וכד' יש חומרים אפילו יותר קשה אם רוצים).
את דרגת הגמישות/חוזק נקבע ביום העבודה עצמו , לאחר שכל הרכב יהיה מקולף והחורים סתומים.
לגבי צביעה מבחוץ או ליתר דיוק בתחתית הרכב , עובדיה אמר שהוא מבצע דברים כאלו ,יש לו ליפט לנושא וזה לא בעיה , כבר ביצע זאת לבאגי בעבר , אך עדיין לא סגרנו את הנושא הזה לגבי הרכב שלי בשל המצב הנוכחי שלו.
עוד לא סגרתי תאריך , אך ככל הנראה זה יקרה בשבוע הבא. אדאג לצלם ולעדכן בהתאם.
אבו-שפם , תודה רבה לך על העזרה בנושא, אעדכן אותך כשאסגור את העסקה ותוכל לבוא לראות. דרך אגב, רשמת פה בתחילה שהם דפקו לך ברז פעם אחת... זה קצת מעלה בי חששות , למרות שכשביקרתי שם היום לא היה שום דבר חשוד ועובדיה התייחס אליי באופן מספק ביותר, עדיין אני מפרק את פנים הרכב עד רמת הבורג ואני מקווה שלא יהיו פשלות...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
אמנם לא יום ראשון , אלא שני , אבל בכל זאת...עדכון!
הייתי היום אצל עובדיה באיזור התעשיה של חיפה. מפעל פוליאוריאה זה השם.
עובדיה בחן את מצב הפח , יש לא מעט חורים ולא מעט חלודות , מסתבר שמתחת לשטיח יש הרבה יותר גועל ממה שנראה לעין וממה שציפינו. ****חכה שיתחילו לעבוד על הרכב תגלו עוד הרבה דברים שלא חשבת שקיימים בכלל...*************
המחיר שצוין בעבר התעדכן, עובדיה סגר איתי מחיר שהוא נותן לטנדר שיוצא מהיבואן ומגיע אליו לצביעה,כלומר טנדר חדש ונקי - 2500 ש"ח (ולא 1800 כמו שנרשם , ברור לי שזו הייתה השערה בלבד, אין טענות).
המחיר כולל את ההכנה לצביעה , גירוד הפח, סתימת חורים וכל הנחוץ וכמובן הצביעה.
**** על פי דעתי...שווה כל שקל...את האיטום , בידוד, מונע חלודה, הזה ...זה לכל החיים...הרכב ימות לפני שהחומר הזה ימות...*********
מדבריו - אילולא מצב הריקבון של הרכב שלי , היה אפשר לגמור את זה ביום אחד , לחומר לוקח כ10 שניות להתייבש, אבל בגלל ההכנות הנחוצות , הוא מעדיף עוד יום על מנת לא לעבוד בלחץ ולבצע תיקונים מקדימים.
החלטה נבונה שלו ומראה שהם למדו ....זה עבוד ה של יומיים ללא ספק...
הוא די התפלא לגמישות שלי לנושא ולמוכנות שלי לעזור ולהסכמתי להשאיר את הרכב, בדר"כ אנשים הרבה יותר לחוצים על הנושא...
מבחינת סוג החומר , עובדיה הראה לי כמה דוגמאות כי יש כמה דרגות , מהרכה והגמישה ביותר ועד קשה מאד וכמעט אינה גמישה, ההבדל בעובי הוא כ2 מ"מ מהרכה לקשה ביותר (כמובן בנוגע לצבע לרכב , למבנים וכד' יש חומרים אפילו יותר קשה אם רוצים).
את דרגת הגמישות/חוזק נקבע ביום העבודה עצמו , לאחר שכל הרכב יהיה מקולף והחורים סתומים.
אתה צריך להשיג כמה דברים מהחומר הזה...קודם כל איטום מלא נגד חלודה... שנית בידוד מצויין לחום וקור.... בידוד מעולה לרעשים.... אתה משקיע כאן לתווך ארוך... אישית הייתי הולך על עובי 3 מ"מ... ובמרקם או גימור גמיש קצת...לא על החומר הקשה שלהם...הגמישות תיתן לך תוצאה סופית טובה יותר מהקשה...
לגבי צביעה מבחוץ או ליתר דיוק בתחתית הרכב , עובדיה אמר שהוא מבצע דברים כאלו ,יש לו ליפט לנושא וזה לא בעיה , כבר ביצע זאת לבאגי בעבר , אך עדיין לא סגרנו את הנושא הזה לגבי הרכב שלי בשל המצב הנוכחי שלו.
בעניין החומר לתחתית הרכב...בזמנו הוא אמר לי שיש לו משהו מיוחד ...אך לצערי לא מכיר אותו לכן לא יכול להביע דיעה כאן...
עוד לא סגרתי תאריך , אך ככל הנראה זה יקרה בשבוע הבא. אדאג לצלם ולעדכן בהתאם.
אבו-שפם , תודה רבה לך על העזרה בנושא, אעדכן אותך כשאסגור את העסקה ותוכל לבוא לראות. דרך אגב, רשמת פה בתחילה שהם דפקו לך ברז פעם אחת... זה קצת מעלה בי חששות , למרות שכשביקרתי שם היום לא היה שום דבר חשוד ועובדיה התייחס אליי באופן מספק ביותר, עדיין אני מפרק את פנים הרכב עד רמת הבורג ואני מקווה שלא יהיו פשלות...
אכן רשמתי שדפקו לי ברז...אבל זה היה לפני שנתיים בערך.... את המפלצת של מאיר הכנתי בדיוק לאותו דבר...כל הסופה פורקה לגורמים... ובסוף מסיבה זו או אחרת...לא הצלחתי להשיג אותם...קיבלנו קריזה הרכבנו הכל...ושלום על ישראל...
אבל מה כן הייתי ממליץ לך לעשות מחוץ לרכב זה ...מאין פס מגן מאבנים בוץ לכל אורך הרכב מבחוץ...עד גובה הדלתות וכו...זה שמור חבל על הזמן
בהצלחה....
בשמחה אנסה להגיע לראות מה הולך
-
4 קבצים מצורפים
הגיע הזמן לעדכן לא..?
אז הנה.
תמונות של לפני
-
4 קבצים מצורפים
-
4 קבצים מצורפים
עכשיו גם תקריבים של הרקבון
-
7 קבצים מצורפים
ועוד קצת מההזנחה...
גיליתי על הדרך ,שאפשר להעלות יותר מ4 בפעם... :mrgreen:
-
8 קבצים מצורפים
-
5 קבצים מצורפים
-
ועכשיו לסיכום -
הרכב היה רקוב מהיסוד כפי שנראה בתמונות ויש עוד כמה שלא צולמי.
חורים בגודל השמיים, קרעים בבודי במקומות מסוכנים כמו המושבים וגם במקומות אחרים.
לא יודע מי האהבל שמרח זפת מבפנים , אבל בגלל זה גם השיוף עם הדיסק לא בוצע כהלכה מחשש לשריפה והחבר'ה עבדו עם משייף ידני ומוטיבציה ירודה...
הכנף השמאלית למשל, נפרדה כולה מצד הרכב (אין תמונה של זה משום מה)
הכל היה מוסתר תחת השטיח השחור שתחתיו היה עוד שטיח גומי שהודבק לגוף הרכב, לא על ידי.
מצאתי על הפח שקלים ועשרות אגורות וכן חרקים מהסוג שרואים בדרך כלל בנשיונל ג'יאוגרפיק במסעותיהם באפריקה או ביערות בברזיל... את הפח הזה אני רואה בפעם הראשונה מזה שנתיים וחצי של בעלות...
בגלל הבעיות הקשות של הפח והיעדר הידע בפחחות מקצועית ואו ב"קומבינות חיוביות" לפתרון , בהתחלה היה חשש שמא נצטרך רתך או בעל מקצוע נוסף כי החומר עצמו לא מכסה חורים וצריך למצוא דרך לאחות את הקרעים.
למזלי החשש הזה התבדה עם הצטרפותו של אחד העובדים בשלב יותר מאוחר וככל הנראה היה יותר מנוסה ונעזר בחתיכות פח ועוד מיני חומרים (לא הייתי בתהליך ההתזה , רק בניקוי).
ללא ספק , אם הפח היה יותר תקין , גם העבודה הייתה נראית יותר טוב בשאר חלקי הרכב כפי שהיא נראית בחלקו האחורי.
בסה"כ אני מרוצה. הרכב נראה הרבה יותר טוב ומרגיש קצת יותר בטוח לשבת על הכסא בידיעה שלא אפול , אני לא מתכוון להשאיר את הרצפה חשופה, אבל התבקשתי לתת לחומר כשבוע להסתגל, לפני שאני שוטף אותו ומכסה בשטיח (הפעם זה יהיה שטיח שליף). החול שאתם רואים בתמונות זה ג'יפה שירדה מהפח , בעזרת שואב אבק הכל נוקה צ'יקצ'ק.
הזמן יגיד אם אכן ההשקעה הייתה שווה. בגלל שאני סומך על אבו-שפם (שאול), אני רגוע ברכישה זו.
וכאן גם המקום להודות לשאול שדאג לשמור איתי על קשר במהלך הימים הללו והרגיע אותי מחששותי ושאל אודות המצב.
שאול - תודה רבה לך! תודה על שהכרת לי את החומר ואת עובדיה, תודה על הדאגה במהלך ימי העבודה. תודה רבה!
לשאלות ופרטים נוספים , תרגישו חופשי, אני פה!
-
יצא יפה מאוד, מסקרן אותי מאוד לדעת מה רמת הבידוד (חום ורעש) של החומר הנ"ל האם יש לך כבר מסקנות בנושא לאחר נסיעה באוטו.
בברכה יואב
-
מבחינת בידוד רעשים , יש בידוד אך יש לי עוד כמה בדיקות לבצע. כרגע הרכב ריק לחלוטין , כפי שהיה כשעליתי לחיפה ולכן ההשוואה היא רק זו.
כשאתחיל להעמיס ציוד (עניין של שבוע) אז אדע כמה ההשפעה גדולה.
בגדול - יש בידוד.
לגבי החום, החלק העליון של הגיר נשאר חשוף ולכן מורגש חום מהאיזור ההוא, מעבר לכך , אין הרגשה של חום משאר חלקי הרכב, אני צריך גם פה לבדוק עוד דברים. סה"כ גם כאן - בגדול יש בידוד מסוים.
צריך לזכור שיש עוד רמות של החומר הזה , והחומר שיש אצלי הוא משיקולי מצב הפח והצורך בגמישות נוכח הפערים שיש בו. יכול להיות שחומר קצת יותר קשיח היה אוטם יותר.
בל נשכח , מדובר בסמוראי ערום עם צינור אגזוז קצת יותר רחב מהרגיל (לא חסר דוד , פשוט צנרת יותר גדולה), זה לא בדיוק מכונית מנהלים מלכתחילה , אבל יש הבדל.
-
נראה יפה מאד
למה באמתלא כיסית את התעלה של הגיר עד למעלה?
גלעד
-
כשהגעתי, הרכב כבר היה מוכן והיו רק כמה פינישים קטנים עם חומר ידנית (חורים שהחומר פספס בריסוס).
האמת גם אני הופתעתי כי ביום ההכנות דובר על ציפוי החלק הזה, אולי הם לא רצו להתעסק עם הידיות של הגיר או לא יודע מה... אבל כבר היה מאוחר ולא רציתי להשאיר את הרכב שוב שם (עד שידליקו המכונות וכד').
לא נורא. אני מחפש עכשיו כיסוי בד לעסק הזה , יש כאלה מיוצרים בחו"ל במיוחד לחלק הזה, אני אדליק כבר איזה שרשור בפורום המתאים.
-
נראה מצויין, אמיר. תתחדש.. לטובת העצלנים, תוכל לסכם- פרטי התקשרות, מחיר (בערך), זמן עבודה וכו' ??
אסף.
-
הערות שלי לגבי הנעשה, ברשותך אמיר...
על פנין לפי התמונות של הרכב לפני ההתזה... המצב הכללי היה בכי רע...וזה עוד נאמר בעדינות... אבל על הכל ניתן להתגבר כמו שאתם רואים.
אתה שמת את התמונה הזאת של לפני..http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=5512
הייתי רוצה לראות את אותו דבר רק אחרי...ובמידת האפשר צילום של המקום מלמטה...
החומר הזה הוא חומר חזק בטירוף, אין לי ספק שאמיר ירגיש את הבידוד מום וקור ורעשים...
החברה שביצעו את העבודה, כנראה שרגילים לרכבים חדשים ששם אין שום בעיה ואין צורך בכל כך הרבה אילתורים ותיקונים בשלב של הכנת הרכב... למרות שהתוצאה הסופית נראית פיקס... במקביל באחד הטיולים שלך לצפון ..תעצור לקפה...אין כמו מבט עין...
לגבי האזור של ההילוכים...את זה לא כל כך הבנתי...אבל תמיד ניתן לעשות תיקונים במקום...
אני למשל הייתי עוש כמה דברים נוספים בזמן ההתזה...במיוחד במקומות שהיו מאוד רקובים... או הכנף שנפרדה מהגוף... בזמן ההתזה הייתי מוסיף עוד איזה 2-3 מ"מ של חומר על הדופן, החיבור והרצפה... רק על מנת לחזק את המקום עוד קצת...אלה רק דברים קטנים שאני רואה רק בתמונות.. ולא את המוצר הסופי...
סתם הערת ביניים שלי...בסיקסים ובסופות...שקיימת בעיית חום גדולה... אין כמעט חומר שיבודד טוב מהחומר הזה... אין לכם מושג על אמת כמה זה מורגש הבידוד...גם הדיפנדרים שאתה מבשל את הביצים בנסיעה... התזה במקום היה פותר את הבעיה ...
שמח שיכולתי לעזור בקצת...מקווה שאתה באמת תהנה מהמוצר...
תודה
-
מעניין מאוד מה שאתם כותבים, אני בדיוק חושב באיזה דרך לבודד את הסופה שלי וביחוד את איזור הגיר שמחמם לי את הביצ...
שוב אשמח מאוד אם מדי פעם תכתוב את ההתרשמות שלך לאחר שתסדר את הרכב.
בברכה
יואב
-
נראה ממש טוב , במיוחד לאור המצב של שטח העבודה.
מעניין מה יהיו תנאי הסינון של עובדיה לאחר שסבל כל כך מהגיפאי שנפל עליו.
שפם , הפסדת פה חתיכת זיכיון, נראה על פניו שמדובר על חומר ממש מעולה!
-
שמח לראות תגובות, הנה כמה פרטים.
המפעל נקרא פוליאוריאה. ממוקם בצומת הצ'ק-פוסט, ממש מול קניון לב המפרץ, בית "דפי זהב".
הטלפון של עובדיה, כפי שנרשם מעלה, 0526411503
המחיר לארגז טנדר חדש מהחנות הוא 2500 פלוס מע"מ. זה המחיר שהוא היה מוכן לעשות לי , לא כולל בעלי מקצוע נוספים אם היה צורך בהם , לא היה צורך במקרה שלי אבל רק לאחר התעקשות ממני ולאחר שנתתי כמה עצות וטיפים שקיבלתי מאבו-שפם, עובדיה חשש מאיכות הביצוע והסתייג לא מעט פעמים.
זמן עבודה של רכב חדש ונקי, כלומר שיוף הפח והתזה הוא יום , לטענתו.
אצלי , בגלל המצב החרבנה (בלשון המעטה) , הוא ביקש אישור לעוד יום כדי לכסות את החורים והקרעים.
אני אעלה עוד תמונות מכמה כיוונים. למרות שמה שביקשת ,אבו, כבר נמצא פה, פשוט מזוית אחרת. כמו כן, יש מקומות שהוסף בהם חומר בשכבה שניה, אני אצלם גם שם. המצלמה עושה עוול למצב האמיתי שנראה הרבה הרבה יותר טוב , במיוחד גם אחרי שרואים כמה המצב היה רע.
לגבי הבידוד מחום, מסתבר שיש כמה חורי ברגים בפח הלא צבוע שמהם נכנס החום , כשאסתום אותם , אדע כמה זה מבודד באמת. כמו כן , אני צריך לבדוק את חום הרצפה שעוד לא יצא לי לבצע כראוי.
לגבי שכבות נוספות ושיפצורים - אני הגעתי למקום לקראת סוף היום השני, לאחר שכבר כל העסק היה מוכן, למעט תיקונים קטנים של חור פה וחור שם שביקשתי למלא , לא היה לי הרבה מה לומר ולא יכולתי להשאיר את הרכב לעוד יום, מה גם שלא ראיתי כיצד כיסו את החלקים החשופים ולכן אני לא יודע את אופן העבודה שלהם ולא יכולתי להעיר להם בהתאם, לדעתי אם הייתי מביא רכב ערום וללא דשבורד וכד', היה להם יותר קל, אך את זאת לעולם לא אדע.
אני לא יודע אם הוא הפסיד זכיון או לא , זה לא חומר זול ולא פשוט לעבוד איתו , מצריך הרבה זהירות ובטיחות וגם המכונות לא זולות. חוצמזה , המפעל הזה עובד בעיקר עם מוסדות ומקומות גדולים (מפעלים, הסכר בפלמחים למשל וכד'), בעלי רכבים אצלו הם "כסף לגרעינים". כרגע הם קצת בשפל ממה שהבנתי מהעובדים אז הם יעשו מה שאפשר, בסה"כ אני מעריך שהוא לא היה מתעסק עם רכב כמו שלי אם היה לו לחץ עבודה או שלא היה מגדיל ראש לנסות לחפות על תיקונים אלא היה מזמין פחח וסוגר את העניין. אבל משאלתי אליו הוא אמר שהוא מוכן לעשות רכבים , טנדרים וגם ג'יפים ואף ביקש ממני שאמליץ אם אכן אני מרוצה (שם גם מדבקה על הרכב, בהתלהבות משהו...).
מהנסיון שלי אני ממליץ לבוא לשם עם רכב כמה שיותר מוכן וכמה שיותר נקי ולא לסמוך על העובדים שלו שיעשו את העבודה ואם אפשר להשאר בזמן הצביעה וההכנות (שזה אומר בין יום ליומיים חופש) אז בכלל זה מעולה. אותה המלצה תופסת על נושא הדשבורד ושאר דברים מפריעים. ככל שהצביעה תהיה יותר קלה לביצוע, כך ייטב לבעל הרכב ולצבעי.
אני הגעתי מרמת גן תוך שילוב ימי עבודה ,לא היה לי עוד רכב ואו יכולתי להטריח חבר שיקח אותי , אחרת אולי הדברים היו נראים אף יותר טוב ואולי גם את נושא הגיר היו צובעים, זה מה יש ועם זה אנצח.
מי שרוצה לראות את הרכב, תאמו איתי ונשב על קפה.
אבו, כשאהיה בצפון אודיע לך, מצטער שלא יצא לי להגיע באותו היום.
ועוד הערה - לגבי התחתית, מכוון שהמצב היה נורא ומכיוון שהדבר הצריך עבודה הרבה יותר מורכבת , כמו פירוק מכלולים , מעבר להכנת הפח וכמובן תוספת כסף ועוד יום עבודה , לא יכולתי לבצע זאת באותה הזדמנות, אבל אני מאמין שלא רחוק היום ואבצע זאת, עניין של כמה חודשים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי kd2
נראה ממש טוב , במיוחד לאור המצב של שטח העבודה.
מעניין מה יהיו תנאי הסינון של עובדיה לאחר שסבל כל כך מהגיפאי שנפל עליו.
שפם , הפסדת פה חתיכת זיכיון, נראה על פניו שמדובר על חומר ממש מעולה!
הפסתדי....ממש לא...היה לי את הזיכיון משנת 1991-94...
ומאחר והיו כל מיני בעיות אז עם החומרים... רק הפסדתי כסף בסופו של יום
למרות שעשיתי כמה עבודות מאוד נחמדות...הן לתעשיה והן לשוק הרכבים.
תודה אבל ממש לא תודה... רק שתביני על מה מדובר כאן בכסף... מכונה מהסוג הנ"ל שמסוגלת להתיז כמה צבעים...ובקלות יחסית של תפעול...עולה היום +- 30 אלף דולר...תוסיף עוד קצת צינור ועוד זה ועוד זה...אתה יושב בקלות על 50 אלף דולר לפני הכל... צריך קומפרסור של לפחות 11 כ"ס... ועוד כל מיני כלי עבודה...מקום לעבוד בו... מייבשי לחות...מחממים .... אתה לא תתחיל לפני ששמת 10 אלף דולר... ועוד צריך לקנות חומרי גלם... עוד איזה כמה עשרות אלפי דולר רק להתחיל...
הציעו לי לעבוד אצלם ...אבל החלטתי שלא מתאים לי...
במידה ומישהו רוצה להיכנס לזה כאן בארץ... שווה שיחה עם עובדיה... ושיקח את השוק של הרכבים...יתמחה בו...וזה לפי דעתי יהיה עסק לא רע בכלל...
מאז שהיה לי את הזיכיון בארץ...עברו הרבה שינויים בחומרים... במכונות...והיום הרבה יותר קל ונוח לשימוש...
החומרים האלה הם מצויינים ומשמשים להמון ישומיים... בארצות הברית למשל...סוכנות מהסוג הזה שעושה רכבים...עושה רק רכבים ויש דילר כזה בכל חור...
המותג שבזמנו היה לי את הזיכיון שלו...היום מבצע התזה כמעט לכל הרכבים הקרביים של ארה"ב... זה מונע נתזים... והשימושים בהם הם לבניה, סירות ואוניות, רכבים, בריכות שחיה...ועוד אלף אפליקציות... רק צריך לחשוב ולהיות יצירתי...
זהו זה ... לגבי החומר והדיעה האישית שלי בעניין
אין לי שום קשר עיסקי או אחר עם החברה המדוברת...
MY 2 CENTS
במידה ומישהו צריך עזרה מוזמן לפנות לנייד או למייל שלי
שאול
-
שפם , לא חשבתי אחרת , ברור שמדובר על עסק לא פשוט בכלל ועוד לפני עשור פי כמה.
אבל כזה יתפוס ( וזה יתפוס ) בארץ בתחום הרכב כמו שאמרת , זה יחזיר את ההשקעה מהר מאוד!
אם זה מצליח להחזיק פרק זמן גדול על רכב במצב כזה זה בהחלט חומר מעולה.
נחיה ונראה.
-
עלה לי רעיון קצת יותר קיצוני...
ציפוי של המרכב גם פנים, וגם חוץ... בהנחה שמדובר על בודי של CJ או סופה, יש הערכה למחיר?
-
זה לא רעיון קיצוני, תקרא מה רשמתי וגם מה שאבו רשם - זה מצריך הכנה ועוד כמה ג'ובות וזמן שלא היו לי.
בגלל שלא מדובר ברכבים חדשים ,כל רכב מצריך הצעת מחיר משלו ואין מחיר קבוע.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
עלה לי רעיון קצת יותר קיצוני...
ציפוי של המרכב גם פנים, וגם חוץ... בהנחה שמדובר על בודי של CJ או סופה, יש הערכה למחיר?
ערב טוב...
שיגיעו לרמה של עבודה כמו התמונות כאן...יש בהחלט על מה לדבר...http://www.rhinolinings.com/_images/...p-dooropen.jpg
http://www.rhinolinings.com/_images/...cker-Panel.jpg
http://www.rhinolinings.com/_images/..._-IMG_0024.jpg
http://www.rhinolinings.com/_images/...ip-Image03.jpg
הסוד בכל העניין כאן זה לחשוב על מה שמציק היום...כמו להתיז על המכסה מנוע מבפנים...במקום כל הבידודים למיניהם...
להתיז כמו בתמונה ...פס הגנה מאבנים...
כאן האפליקציות הכל הולך ולכל דבר יש פתרון... בזמנו קיבלתי פניה מחמת גדר - חוות התנינים...הרי בזמנו גידלו תנינים לעורות...אבל מאחר ובריכות התנינים עשויים מבטון...והחלק התחתון של התנין הוא עדין כמו העור שיש לתינוק על הטוסיק... ביקשו שאני אבצע ניסוי לבריכה של תנינים מאוד צעירים ...ותוך שנתיים נראה מה התוצאות...כי שהתנין היה זוחל לאכול הוא היה שורט את העוד מלמטה...וכהה היו פוסלים להם עורות בהרבה מאוד כסף... בקיצור לאחר שסגרתי את העסק... פנו עלי בבקשה לבוא להתיז עוד בריכות...האחוז של עורות פסולים ירד לכמעט אפס...
או קחו אחד שרוצה לבנות בריכה פרטית בחצר...כל שעליו לעשות...לחפור בור...חגורות ובלוקים...להכין את כל הניקוזים וצנרת למשאבות וחשמל...להזמין התזה...וזהו זה...נגמר לא תהיה ירוקת יותר...אין נזילות או סדקים...ובסופו של יום יעלה גם פחות מבניית בריכה רגילה...
אני לא עושה להם פרסום כאן רק שתבינו מה ניתן לעשות עם החומרים כאן... במידה ותקישו את bed lining בגוגל...תקבלו את כל החברות שקיימות ...תמונות אין סוף...ושאר פרטים...
לילה טוב
-
שפם. יש אפשרות להתיז בצבעים שונים? לצבוע אחר כך?
פשוט השחור/ אפור הזה עושה לי רע בעינים.
אני חושב על פרויקט בידוד ואיטום ל110 ואולי זה הפיתרון אבל כמו שאתם יודעים בדיפנדר יש הרבה אלומיניום חשוף והאסטתיקה כן חשובה.
שאול, רוצה עוד פרויקט כמו של מאיר, אבל הפעם על רכב אמיתי?:-)
-
איך אפשר באמת לבצע התזה בתחתית עם כל המכלולים והחיבורים שנמצאים שם?
אמיר, אילו מכלולים אתה מתכנן לפרק? האם אחרי זה תצטרך להזמין גרירה?
מה שכן, זה נשמע פתרון מעולה לטיולי הבוץ שאתה כל כך אוהב. ;-)
האם ניתן לפרק חלק מהדברים במקום (לפחות את הכיסא אני משער)?
חן