חוזר: חושב על רכב שטח - איפה כדאי לעשות בדיקה לפני קנייה?
האם לדעתכם אפשר לוותר על בדיקת קומפרסיה למנוע?
האם בדיקה ויזואלית של השמן ונוזל הקירור מספיקה לדעתכם כדי לתת חוות דעת טובה על המנוע?
ובכלל, הבלוק של הויטארה הוא בלוק אלומניום כמו של הצרפתיות? פתאום חשבתי על זה שהבעלים הנוכחי מילא מי ברז ולא נוזל קירור...
באותו משפט ....
אתה רוצה לוותר על בדיקה שיכולה לתת איזה אינדיקציה מעורפלת על מצב המנוע ... ומציין שזימברו אותו ... ( את המנוע ).
מי ברז זה רע למנוע. יהיו פה שיגידו לך שזה לא כל כך נורא ויהיו פה שיגידו לך שזה הכי נורא שאפשר. תכלס, כשקונים אוטו יד שניה הרי אי אפשר לדעת הכל על כל מכלול ואיזה התעללות עבר ... המנוע הוא אחד היקרים יותר שיש. גיר מיד אחריו וכו' ..
מכל הבדיקות שעושים במכונים אני באופן אישי מתיחס רק לשתיים. בדיקת שלדה - שהיא ישרה ובדיקת מנוע שלא יהיה גמור מידי. כל השאר זה כיסתוח לדעתי.
תפתח לדעתי את המכסה של הרדיאטור ותסתכל מה המצב שם. אם הוא לא מלא אבנית זה עשוי לתת לך אינדיקציה אולי כמה נזק יש למנוע ממי הברז. ... ואולי בעצם לא ...
תודה לכולם על העזרה.
כסף החליף ידיים, זכרון דברים נחתם. אני מאוד מקווה שהכל ימשיך להתנהל כשורה, ובשבוע הבא בשעה כזאת אני אהיה הבעלים המאושרים של ויטארה 16 שסתומים לבנה, קצרה וידנית - בדיוק כמו שרציתי.
שוב תודה לכולם, וגם לחברה' ממוסך אפק שעזרו ונתנו לי את כל תשומת הלב הדרושה.
תגובה: חוזר: חושב על רכב שטח - איפה כדאי לעשות בדיקה לפני קנייה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tzvika-Pick
תודה לכולם על העזרה.
כסף החליף ידיים, זכרון דברים נחתם. אני מאוד מקווה שהכל ימשיך להתנהל כשורה, ובשבוע הבא בשעה כזאת אני אהיה הבעלים המאושרים של ויטארה 16 שסתומים לבנה, קצרה וידנית - בדיוק כמו שרציתי.
שוב תודה לכולם, וגם לחברה' ממוסך אפק שעזרו ונתנו לי את כל תשומת הלב הדרושה.
מדובר על שרשור ישן, אבל האם המוסך הזה עדין עובד ?
אם כן יש לך טלפון לתת לי.
אני מחפש מוסך מקצועי לבדיקת לנדקרוזר לפני קנייה.
תגובה: חושב על רכב שטח - איפה כדאי לעשות בדיקה לפני קנייה?
למיטב ידיעתי המוסך נסגר.
ובדיעבד הבדיקה הזאת הייתה גרועה ביותר. לא עלו על רוב הבעיות שהיו ברכב ולא הדגישו מספיק את הבעיות שכן מצאו.
עברו כמה שנים, קניתי סוזוקי אחר בלי בדיקה בכלל. והפתעה - הוא מתברר כמציאה של ממש.
תגובה: חושב על רכב שטח - איפה כדאי לעשות בדיקה לפני קנייה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tzvika-Pick
למיטב ידיעתי המוסך נסגר.
ובדיעבד הבדיקה הזאת הייתה גרועה ביותר. לא עלו על רוב הבעיות שהיו ברכב ולא הדגישו מספיק את הבעיות שכן מצאו.
עברו כמה שנים, קניתי סוזוקי אחר בלי בדיקה בכלל. והפתעה - הוא מתברר כמציאה של ממש.
תודה
אם יש בקהל בעלי לנדקרוזר שיכולים לתת המלצה אני אשמח.