שלום לכולם........
כמה יעלה לי השיפור עם קפיצי סי ג'י רק חלקים הכל כולל הכל?
מה צריך להחליף?
מה הנזקים או שאין?
Printable View
שלום לכולם........
כמה יעלה לי השיפור עם קפיצי סי ג'י רק חלקים הכל כולל הכל?
מה צריך להחליף?
מה הנזקים או שאין?
מתאמים להרכבת קפיצי סיגיי על סמוראי למכירה+צינורות ברקס להארכה
0526-888404 קובי
הקיט היה מורכב על הסמוראית שלי היום אני עם משהו לגמרי אחר
בניה עצמית
מי שזקוק ליעוץ עזרה או חוות דעת יכול להתקשר
ערב טוב ושבת שלום לכולם
בחודשים האחרונים התגבשה החלטה (תופים)........................
קפיצי cj
הם הורכבו והיום הרכב כבר נסע נסיעת מבחן קלה
מהלך מתלה עוד לא נמדד במלואו כי אני לא מצליח להגיע לפתיחה מלאה של המתלה...(ויש לזה עדים)
עוד תמונות אני יעלה ברגע שאני יצליח להעביר מהפלאפון למחשב...
תודה לכולכם...
ההקפצה של השרשור גרמה לי לקרוא את כולו וזה מאד רלוונטי עבורי. בכל החיפושים שעשיתי לא הגעתי לשרשור הזה.
תן בבקשה את כל הפרטים: עלות, מקום ביצוע העבודה, השינויים שנעשו...
יאללה תתחיל לכתוב. :lol:
יונתן
עוד תמונות
אני עדיין לא הצלחתי לפתוח את כל המתלה :mad:
ועדיין לא הצלחתי להעביר את התמונות מהפלאפון...
אבל בעזרת השם והטיולים שמתוכננים בחגים המתלים יקבלו קבלת פנים מתאימה
אם לא תצליח לפתוח מהלך מתלה עד סוף החג , דבר איתי, אני אעזור לך :-)
מברוק על הביצוע
גם אני אשמח לפרטים - מי עשה , מה נעשה בדיוק , סוג הבולמים , מידות וכד'
וכמובן רשמים לאחר עבודה בשטח - האם מורגש יתרון וכד'.
שנה טובה ומלאת עבירות!
שלום שלום
מאחר ואני לא מרוצה (שוב) מהמלך מתלה שלי, שהוא דיי מכובד אבל אין מה לעשות צריך עוד.
אני חושב על ריבולברים!!!
אשמח לשמוע בעד ונגד...
ואם למישהו יש עוד רעיונות להגדלת המהלך מתלה אני גם אשמח לשמוע!
על הרכב יש כבר שאקלים ארוכים וקפיצי סי גי!
תודה
אדר
אהלן אדר ,
הרבה זמן לא שמעתי ממך .
טוב אני לא בעל נסיון ,אבל אני זוכר שליאור פעם סיפר לי שהוא התהפך בגלל המתקן הזה.
הסיבה: שהסרן לא באמת נלחץ לקרקע ונותן לך אשליה מסויימת שהרכב על הקרקע אבל הוא בעצם דיי באוויר.
ואז ....
אבל זה כן נותן פתיחה יותר גדולה .
עד כמה זה כדאי .
את זה נשאיר למומחים.
אחד הנושאים היותר נדושים בפורום, חיפוש משהו..
http://www.jeepolog.com/forums/showt...EC%E1%F8%E9%ED
ויש שם עוד המון
אחד הרעיונות היותר מטומטמים שהגיעו לעולם השטח. בצע חיפוש בפורום, ורד מזה.
שלום
אני מעוניין להגדיל עוד את מהלך המתלה שלי...
אני מעוניין לשמוע רעיונות.
אחד מהרעיונות שלי היו הוא לקנות קפיצים משופרים של סי גי ולהרכיב במקום הקפיץ שנמצא אצלי מאחורה!
חייב עוד מהלך מתלה
עוד רעיונות יבואו בשמחה...
תודה
תגיד אדר..
מאיפה מגיעה האובססיה המטורפת הזאת למהלכי מתלה? זה מה שכמעט כל ג'יפאי מרגיש בקשר לצמיגים שלו... אבל מה אתה חושב שתשיג במהלך מתלה יותר גדול?
גם ככה יש לך יותר מפי-2 מסמוראי ממוצע, ורוב הסיכויים שגם יותר מזה..מה חסר לך?
דבר אחד שלא הצלחתי להבין עד עכשיו זה...
ברגע ששמים נעילה (או שתי נעילות) כל הרעיון הזה של מהלך מתלים מתחיל להראות כלא רלוונטי... זה לא באמת משנה את הגלגל עם האחיזה הפחות טובה יהיה ממש באוויר או יגע קלות באדמה (למרות שבטח יש כאן סיכוי של אחד ל.... שכן דווקא זה מה שיעזור, אבל נראה לי בראש שזה יהיה ממש נדיר) ישנה משהו. הנעילה כמעט ומבטלת את הצורך במהלך "טוב יותר" ממה שיש נגיד לסיקס ממוצע או סופה עם מתלים סבירים, או סמוראי... לא כן?
רמי
אדר , למה אתה לא מרוצה ממהלך המתלה ? הגעת לפתיחה מלאה סוף סוף ? אם אני לא טועה יש לרכב שלך פתיחה של 55 ס"מ לצד עם הבולמים שהרכבת בעת המעבר לקפיצי SIX ושזו הייתה פשרה מבחינתך. בדקת שזה לא הבולם שמגביל את הפתיחה ? אולי אפשר לפתוח עוד עם בולם יותר ארוך ?
בכל מקרה, רבולברים לא יתרמו לך , אלא אם אתה מחפש קצת פוזה לתמונות, אז אפשר להתקין, אני אצלם אותך יפה בכמה מקומות ואח"כ להוריד. תוכל לתלות פוסטרים ולספר לבחורות או בחורים , אם אתה בקטע :twisted:
שקלת SPOA ? אמנם עבודה יותר מורכבת אבל תרוויח כמה ס"מ טובים.
השאלה היא מה אתה מחפש ? להגיד שיש לך את המהלך הכי גדול בארץ, להרגיש שהגעת למיצוי יכולות השיפור הריאליות, או סתם לזרוק כסף (שזה לגיטימי לחלוטין)?
דבר איתי, אמיר
זה משפר לך את מיקום מרכז הכובד כי אתה מקרב "חלקים כבדים" לקרקע.ציטוט:
נכתב במקור על ידי gmb
לא במקרה של מתלה נפרד כל כך כמו במקרה של סרן חי שיש לו משקל בלתי מוקפץ גדול.
תחשוב על גלגל שנפתח למהלך קטן או סטנדרטי ונמצא בקו אחד עם מרכז הכובד של הרכב, משהו כמו עליה של מדרגה גבוהה בזוית למדרגה כך שגלגל אחד עולה כל פעם.
במצב כזה של הצלבה חזקה מאד כשהרכב מתנדנד על 2 פינות נגדיות ומשחק בעצם עם מרכז הכובד תו"כ התקדמות.
ההתקדמות הנעולה כשגלגל אחורי פתוח עד הסוף יכולה בקלות להפוך אותך, אח"כ םע ההתקדמות כשגלגל קדמי מונף גבוה ועדיין הרכב בזוית וגלגל אחורי עוד לא עלה על המדרגה אתה במצב קרוב לנקודה שהרכב במצב המראה למעלה ובגבול שבין "לצנוח" למטה או להתהפך הצידה אחורה.
באותו המצב רכב עם מהלך טוב בהרבה יהיה מאוזן יותר מבחינת שפ"צ וכלל לא קרוב לגבול של היפוך.
המהלך נותן לך מרווח יציבות גדול בהרבה מה שמכוון אותך שזה טוב בעיקר למכשולים ומצבי עבירות קשה ולא כל אחד צריך את זה.
אדר ,אתה תוקף מכמה שרשורים , בוא ננסה לרכז את זה במקום אחד, כדי שגם לא נכתוב כפול וגם כולם יוכלו לעזור ולא יפספסו.
אולי שווה שהמנהלים יעזרו כאן ויגזרו את השרשורים לאחד מסודר.
בכל מקרה , זה לא קשור לנושא של השרשור הזה , יותר של השני.
נמשיך משם. ואלעד, לא צריך לאכול אותו ,ננסה להבין את מה שעומד מאחורי הרצון שלו ונמצא לו פתרון.
*** (שרשור משני על ריבולברים מוזג לתוך הנושא על פי עצת אמיר. - המערכת) ***
המשכתי מהשרשור השני
בדקתי את המהלך עם בולם ובלי, והוא אותו הדבר.
נראה לי שברמת העיקרון אני סתם מחפש תירוץ לזרוק כסף, כרגע הרכב שלי בערך 200 מטר מהרצפה וכמעט אין מהלך מתלה (כי אני אידיוט ועירגלתי את הקפיצים הרבה יותר מידי)
אני חשבתי על spoa ביחד עם הקפיצים של הסיקס (כמובן שהקפיצים יהיו שטוחים ככל האפשר)
חכה בסבלנות ותוכל להתרשם מהסט אפ הזה אצלי... :razz:ציטוט:
נכתב במקור על ידי bobsfog
אז תהפוך את המחשבה למעשה - SPOA יתן לך 5-6 ס"מ גובה לפחות, שהיום אתה מקבל בגלל הערגול. כל מה שתשטח , ילך לטובת המהלך ויש מצב (לא יכול להתחייב לך) שגם נוחות הנסיעה תשתפר.
זו עבודה לא פשוטה וצריך שמקצוען יעשה אותה - כיוון הסרן לזווית הנכונה (אחרת יהיו בעיות עם הדרייבשאפט), ריתוך תושבות מדויק, מערכת ההיגוי תצטרך גם שינוי (דרך אגב ,אצלך כרגע זה שונה מהמקור?) ואני בטוח שיש עוד דברים שאני מפספס.
זה יכול להיות אחלה פרויקט, יש כמה שעשו את זה כבר - קובי קומבינה , כפיר , צחי מדהלה ואני בטוח שיש עוד שלא מוכרים. בחו"ל, אין מה לדבר, זה אחד הדברים הבסיסיים, ויש גם קיטים מוכנים לזה , שווה אולי לקנות קיט ומשם להמשיך.
אם אין לך עכשיו מהלך מתלה , זה אומר שאתה עולה לרכב עם סולם ? תן תמונה של המצב כיום , אני לא ראיתי אותך כבר תקופה ארוכה (תרתי משמע ארוכה :mrgreen: )
הבטחתי להראות את זה אצלי, ואני מקיים.(בקרוב אצלך??? :twisted: )ציטוט:
נכתב במקור על ידי bobsfog
ודרך אגב-הרכב הזה הוא הפרויקט הבא... :lol:
מורי , שפוך קצת מספרים - פתיחה , סגירה וכד'.
אני רואה שהזזת גם את הבולם עצמו למצב אלכסוני וגם ייצרת תושבת לחיבור הקדמי, זה מחייב ?
מה עם הפרונט ?
נראה לי שאני אקפוץ אלייך בקרוב , המשך בה"פ/טלפון.
מורי - נראה מרשים מאוד.
בתמונה שבה רואים את הרכב מהצד, זה נראה שיש נדנדה גם בצד הפנימי של הקפיץ. ייתכן??
איתי.
זה לא נדנדה , הוא יצר תושבת חדשה , כמו אצל אדר, אם ראיתציטוט:
נכתב במקור על ידי itay
כי העלה ארוך מידי ויש בעיה עם הבורג מרכוז, לפחות ממה שהוא הסביר לי פעם.
אמיר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
מהלך המתלה הוא כ-45 ס"מ.(שיוגבלו מעט כי הצמיג קורע לי את הכנף)
תושבות הקפיצים עברו שינויים,כנ"ל תושבות הבולמים כדי להכניס בולם שלא יגביל את המהלך (מחייב לסט-אפ שכזה)
כל זה יושב על סרן אחורי רחב (של מודל מסולסל...),נעול ומחוזק,עם צמיגים 30".
לגבי הפרונט-בתכנון שינוי תושבות ,עם קפיץ ארוך ביצור מיוחד,ושינוי בתושבות הבולמים.
בקרוב אעלה את כל מה שאני מתכנן ובונה בפורום הבונים.
אז מתי אתה קופץ?
זה יפה ככה צריך להיראות מהלך!