לפי התאוריה שלך, אפשר להרכיב כמעט כל תיבת הגה לא הידראולית שאינה קשורה לחיפושית/טרנספורטר ולמקם אותה במקום נוח, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי יניב_ב
נמרוד - אני עובד על הכנסת כל החלקים למודל, ידעתי דברים קלים מזה... אבל נסתדר בסוף.
תודה, ארז.
Printable View
לפי התאוריה שלך, אפשר להרכיב כמעט כל תיבת הגה לא הידראולית שאינה קשורה לחיפושית/טרנספורטר ולמקם אותה במקום נוח, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי יניב_ב
נמרוד - אני עובד על הכנסת כל החלקים למודל, ידעתי דברים קלים מזה... אבל נסתדר בסוף.
תודה, ארז.
היי ארז ערב טוב
אצלנו בבאגי מורכב מתלה קדמי דמויי חיפושית (מורחב ועם קיט זרועות ארוכות יותר), אזב המתלה הוא קינג-פין. תיבת ההגה שלנו הינה תיבה של WHITE ספורטיבית (סיבוב וחצי מקצה לקצה) עם זרועות בבניה עצתיץ ותפוחים של חיפושית.
בעקרון לשאלתך אז כן אתה יכול להתקין כל תיבת הגה שתחפוץ רק צריך לבצע את כל ההתאמות הנדרשות. וכן גם במיקום שנוח לך, כמובן תוך שמירה על "חוקי" ההיגוי וזוויות עבודה נכונות.
רפי
אני לא סגור מהי הטכניקה להקטנת ה bump steer בסרן זרועות עוקבות אבל אני מניח תצטרך להתפשר בנושא בהצבה של תיבה במקום גבוה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי רפאל
רפי אתה מתכוון תפוחים על זרועות ההיגוי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי רפאל
שהבן אדם לא יתבלבל.
מה שמתאים ביותר לשימוש זה מסרק הגה, שאתה יכול למצוא ממבחר של מכוניות, כולל מסרק כוח אבל נראה לי שזה לא חיוני. תיבת הגה בסגנון של ג'יפים/טנדרים, שדומה יותר לתיבה מקורית של חיפושית, פחות טובה. חפש מסרק כמה שיותר צר, כלומר שהמרחק בין תפוח לתפוח קטן, כדי שמוטות ההיגוי יהיו כמה שיותר ארוכים. המיקום של המסרק צריך להיות בגובה של נקודות החיבור לזרועות במבט קדמי כשהרכב בגובה סטטי, זה נקודת התחלה טובה למזעור באמפסטיר. המיקום של המסרק קדימה/אחורה במבט על משפיע על זוית האקרמן. המסרק כמובן צריך להיות במרכז הרכב.
מצא מסרק מתאים, אני באמת לא יודע לכוון אותך מאיזה מכונית נוסעים לחפש, ואז נדבר יותר לעומק על המיקום שלו.
thank you very much!
ירדה לי עוד אבן ותודה על המידע.
זה מה שאתה צריך.
http://dansperformanceparts.com/bugg...ack&pinion.htm
תודה, שכחתי מהאתר הזה לגמרי.
רק שאלה קטנה, האם יש אפשרות למצוא בארץ חלקים כאלה חדשים או רק הזמנה מחו"ל?
אני רוצה להזמין באמצע החודש הבא, אלא אם יש להשיג בארץ.
רק בחו"ל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Erez.
תנסה להשיג תיבת הגה של תומקר אולי יש להם משופצות הם כמעט אותו דבר ואותו כסף
יוסי
קצת באיחור אבל לפי דעתי רצוי להוסיף עריסה תחתונה לשילדה בזנב לחיזוק השילדה ותמיכה/תושבת למנוע.
נלקח בחשבון מראש, ובוודאי שתהיה "עריסה" כזאת, היא פשוט לא משורטטת, עד שלא יהיה מנוע.
תודה על ההערה, בינתיים קצת רגוע, אני כבר שבועיים במצוד אחר מתלה אחורי, בתקווה שיסתיים החיפוש בקרוב מאוד, סתם עדכון קטן ולא חשוב במיוחד.
אגב מסתבר שיש שרשור מיוחד לתצפיות טרנספורטרים עד שנת 79, למי שמעוניין. (אמנם של מישהו שפתח אותו ב2006, אבל אולי הוא עדיין רלוונטי, אני עובד עליו בינתיים)