חוזר: יוקון בנזין ארוך 97 5.7 ליטר (מחפש מידע על)
מניסיון, לGM יש המון חלקי חילוף זולים וזמינים.
הררי סונומות שהגיעו לחח"י ולצה"ל דאגו לזה.
הכוונה לא לחלקים חיצוניים (מראות וכו'), אלא למכלולי מנוע, הינע ומתלים.
לגבי יוקון, אני לא חושב שזאת בעיה.
למעשה, אני חושב שיש יותר GMC מאשר סופות (רק לא פה, וזה מטעה), וזמינות החלפים בהתאם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי gooja
למעשה, אני חושב שיש יותר GMC מאשר סופות (רק לא פה, וזה מטעה), וזמינות החלפים בהתאם.
אתה מדבר על GMC בכלל ואז אתה צודק: סונומות, ונדורות, סיירות דבל-ג'נט...
אבל אנחנו מדברים על יוקון.
בכל מקרה, ברכבים אמריקאיים ישנים יש תמיד אפשרות לקומבינות - לא כל אחד משתגע על השיטה הזו, אבל זה היתרון הגדול, אם לא היחידי, באחזקה שלהם.
אתה חושב שהמשאבת הגה שונה?
אתה חושב שיש 38 סוגים של תפוחי הגה? לא ממש, את רובם המכריע של חלקי החילוף אפשר למצוא בלי בעייה ומחברות טובות.
מצד שני, אם ריסקת את הדיפרניצאל הקידמי בשטח אתה קצת יותר בבעיה, אבל מגיע למי שניכנס עם יוקון לשטח וריסק את הדיפרנציאל להיות בבעיה, זה לא אוטו לשטח, גם אם יש לו 4X4.
בשביל הצרכים שמדובר פה עליהם, גרירה, אין מה לעשות, צריך רכב כבד ועם "כח" בשביל לקבל היתר, נראה לי שזה הרכב שנופל בקטגוריה הזאת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
התנאים בארה"ב שונים מאשר בישראל. על זה אין לנו ויכוח. מה שנכון ואפשרי אצלכם, לא מציאותי אצלנו.
ויש עוד תנאים שונים בין ישראל לארה"ב: אצלכם יש יתרון עצום באחזקה זולה, כי יש חלפים חדשים בזול וחלפים מפירוק כמו זבל ובגרושים. אצלנו כאמור המצב "קצת" שונה. אין כאן הרבה יוקונים, בפירוקיות הם ממש נדירים, והחלפים החדשים יקרים.
כתבתי לפני 3 ימים:
מבחינה מכנית הרכב אמין מאד, ובארהב, הרכב הכי זול לאחזקה ותיקונים, החלקים הם יותר זולים מכול רכב אחר,
כמובן, שמה שטוב לארהב לא טוב במיוחד לישראל
אז צריכת הדלק, חוסר חלקים(זולים) וכמובן המכונאי הישראלי המצוי ושיטות הפטיש.....
אבל כמו שאסף אמר, לגרירה זאת פלטפורמה לא רעה....רק אל תצפה ליותר מ10 מייל לגלון(גורר)
מהי הסיבה שאתה מנסה לשכנע אותי במה שכבר אמרתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
כמה עולה היום גלון באמריקה? סתם בשביל לדעת)
היום אצלינו באזור בסביבות ה $3 לגלון.
אם המחירים מעניינים אותך(אותי הם לא מעניינים במיוחד) אתה יכול לעקוב אחריהם פה:
http://www.eia.doe.gov/oil_gas/petro...home_page.html
http://www.fueleconomy.gov/feg/gaspr...es/index.shtml