איך קשור חיישן מהירות לנושא?
Printable View
איך קשור חיישן מהירות לנושא?
חישן המהירות "מוסר" למחשב הרכב ברגע נתון באיזו מהירות הרכב נמצא וגם לו יש המגביל בדומה לניתוק שמתקבל כאשר הרכב מגיע למנתק ההצתה(כתוצאה מסל"ד גבוהה).
כאשר החישן לא תקין, כמו שהיה אצלי ברכב וכתוצאה מכך תצוגת המהירות היתה קופצת עד הסוף במהלך הנסיעה,הרכב מגמגם כי הוא מקבל ניתוקים מהמחשב כתוצאה מקריאת מהירות לא תקינה.
לאחר ניתוק החישן התופעה פסקה .
ז"א שעכשיו הרכב לא חותך ב-3000 סל"ד? אצלי יש בעיה דומה מאוד,אני אנסה לנתק חיישן מהירות שגם אצלי מזייף ואראה אם בעיית ה"חיתוך" נעלמתציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav21
מירון
הבעייה במקור היתה מורכבת מכמה גורמים:
1. בעייה במפלג אשר נתן תקלה 54.(הרכב לא התניע )המפלג הוחלף, אך גם לאחר ההחלפה היו חיתוכים מעצבנים.
2.מד המהירות היה במהלך הנסיעה קופץ עד הסוף.ניתוק חשיין מהירות, החיתוכים פסקו (המחשב נותן תקלה 15 אין VVS).
כרגע האוטו נוסע חלק אך אין חיווי של מהירות הנסיעה :mrgreen:
(ניתן להשיג חיישן חדש בארץ ב 350ש"ח ובebay ב 40$ כולל משלוח)
נשמע מוזר. אני לא רואה על פניו את הקשר בין חיישן מהירות להתנהגות בסל"ד מסויים, זה נשמע יותר כמו בעיה בחיישן קרנק. מישהו רואה את הנקודה פה?
גיתאי
גיתאי שלום
מה שהיה אצלי ! ברכב היה בטווח מסוים של סל"ד (2500-3500) אני לא אומר שזה קשור בסל"ד אך יכול להיות שבסל"ד זה! הנתון שהיה יוצא מחשיין המהירות היה שגוי וגורם לניתוקים.
כמו כן הבדיקה היא מאוד פשוט, יש לנתק את הקונקטור של החשיין (בספר יש תמונה של המיקום) ולראות אם חל שיפור או לא.
בברכה יואב
שוחחתי היום עם חימושניק בעניין.
מסתבר ששנינו צדקנו...החיתוך בסל"ד מסויים אכן נבע מאות שגוי שהעביר החיישן קרנק. אבל מה שגרם לחיישן קרנק להתנהג כך היה קצר החיישן מהירות.
הסבר: שלושת החיישנים קרנק, SYNC ומהירות ניזונים מאותו קו מתח. חיישן המהירות הוא החשוף מכולם, בשל מיקומו הנמוך מאחורי הטרנספר, למים, לכלוך ושאר מרעין בישין. כנראה שהחיישן מהירות קיצר והשפיע על האות שייצר החיישן קרנק, ולכן ניתוקו 'סידר' את העניינים.
גיתאי