ליאור מ,
תודה על התשובה המושקעת והמנומקת.
אבל.......
לא הבנתי שני דברים:
1
למה מגורי בלהבים מגדיר קילומטראג' גדול?ציטוט:
נכתב במקור על ידי ליאור מ
2
איך טרופר שנת 99 נכנס ב- 50K שקלים?ציטוט:
Printable View
ליאור מ,
תודה על התשובה המושקעת והמנומקת.
אבל.......
לא הבנתי שני דברים:
1
למה מגורי בלהבים מגדיר קילומטראג' גדול?ציטוט:
2
איך טרופר שנת 99 נכנס ב- 50K שקלים?ציטוט:
היכן פרסום המכירה?ציטוט:
נכתב במקור על ידי grand
אני רואה את הספורטאז' כאופציה מצויינת, נכון יש טובים יותר אבל...
ביטוח וחלקים זולים בהרבה ממרבית הג'יפים
אופציית השיפורים הולכת וגדלה...
הרכב עם 5 דלתות, ולאחר שנה וחצי, אני חושב שהרכב עונה על הצרכים המשפחתיים שלך, נוחות ביומיום, גדול מספיק לילדים מאחור, עבירות טובה מאד, בגאז' גדול מאד (יחסית לקצרים)
לגבי הדלק , יש לנו שני ספורטאז'ים משופרים (הגבהות,צמיגים,בולמים) הצריכה אצלנו עומדת על 1:8
ממוצע. כך שאם תשווה את זה למנועי בנזין אחרים בג'יפים זה לא נתון גרוע.
בהצלחה
גל
שלום,
אם הקילומטראג' לא גדול- אז אופציית הבנזין כן רלוונטית.
המליצו על קאיה ספוטאג'- המלצה טובה. רכב פשוט ודי אמין, מתאים ל- 4 נפשות. בדרך כלל זללן בדלק. רכב דומה הוא הויטרה/ גרנד ויטרה.
אם אתה יכול להרשות לעצמך- ג'יפ צ'ירוקי/ גרנד צ'ירוקי. רכבים מדהימים, כבר לא חדשים במחיר הזה, צריכת דלק גבוהה אבל החיוך יהיה שווה המון.
לגבי הטרופר- תבדוק בעצמך. ההיצע עצום (זה היה רכב השטח הנמכר ביותר במשך כמה שנים), יחד עם תדמית אמינות מפוקפקת, הורידו את המחירים.
אגב, לא כתבת אם אתה רוצה ויודע לטפל לבד ברכב. זה פקטור- אם כן, אז יש יתרון לרכבים "מברזל" שפשוטים לאחזקה.
אגב, אני מתכוון להגיע ללהבים בשבת, לאירוע לזכר חבר טוב
http://www.5club.org.il/events/event...event_code=107
תוכל להרים טלפון 050-6519041
ע"מ שאוכל להשוות עלויות, אשמח אם אוכל לקבל נתונים של מחירי:
1. אגרת רישוי.
2. ביטוח חובה.
3. ביטוח מקיף (מחיר המקיף הוא בהתאם למספר פרמטרים אך כך אקבל סדר גודל).
הנ"ל עבור קאיה ספורטאז' 97/ יונדאי גאלופר 97-98.
תודה מראש...
קח נקודה חשובה למחשבה:
אם אתה גר בלהבים, אני בספק אם סופה או היילקס יחזיקו אצלך יותר מדקות ספורות.
שני הרכבים מככבים במקומות אחד ושתיים ברשימת המבוקשים של הבדואים.
בנוסף, אני משער שיהיה לך מאוד קשה למצוא חברת ביטוח שתסכים לבטח אותך כנגד גניבה.
במידה ויסכימו לכסות אותך כנגד גניבה, אני מניח שהמחיר יהיה אסטרונומי.
כן ישראל מדינה משוגעת, פעם היו קונים רכב לפי היכולת העתידית למכור אותו, היום מחפשים לקנות רכב שלא מופיע ב "מצעד 10 המבוקשים" של הבדואים.
מי שרוצה להאשים אותי בגזענות, שיקרא כמה סטטיסטיקות של חברות הביטוח והמשטרע.
ברק, בהחלט חלק משיקולי הן עלויות האחזקה הכוללות בין היתר את הדברים שתארת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
שים לב שהבחירה הצטמצמה (כרגע ... :) ) לספורטאז' או גאלופר (או אולי פור ראנר ??? :confused: ) ולא לרכבים כדוגמאת סופה או היילס.
אשמח לתשובה לשאלתי האחרונה:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי amirell
אתה לא ממש רוצה פוראנר.
ביטוח נורא תלוי בהיסטוריה שלך ובמי נוהג וב ... אני משלם על ההילקס 4300 כולל הכל שני נהגים מעל 35 ללא עבר פראי ... חבר משלם על טראנו 96 עם נהגת מאוד צעירה בת 18 או משהו כזה משהו באזור ה 12 אלף ....
לגבי טסט, שבוע שעבר עשיתי, 2010 ש"ח באינטרנט.
המבחן עצמו עלה150 כולל אישור עשן.
החובה זה אם אני לא טועה משהו כמו 1950 ש"ח.
המחירים הללו מתיחסים להיילקס 97, אני משער שזה דומה בלמשל גאלופר 99 ארוך דיזל ...
הקאיה תהיה יותר זולה בכל פרמטר למעט דלק. צרכנית בנזין לא קטנה ועדיין ההנחות של הסולר בגובה 2 שקלים או 2.2 מאוד
נפוצות ואילו לבנזול יש הנחות של 25 או 35 אג' מקסימום. מכונית כמו ספורטאג' תאכל משהו כמו ליטר בנזין לכל 6 ק"מ והגאלופר יאכל משהו כמו ליטר סולר לכל 9 ק"מ.
משהו אישי, אני מאוד אוהב את ה"כבדות" של מנוע דיזל. את התחושה של אוטו גבוה, את הגודל / אורך / גובה / נוכחות על הכביש ( וכן אני כבר שבוע מסתובב כל היום עם סילבראדו וחוטף דיכאון מהאנמיות של ההיילקס וקלסטרופוביה מהצפיפת בו ) ולכן הייתי בוחר בגאלופר. אבל אני ממליץ לך בכל תוקף לקחת את האשה לסיבוב על כל אחת מהאפשרויות על מנת לראות אם זה מתאים לתחת. כי האוטו הכי טוב בעולם לא שווה כלום אם אתה שונא כל מטר שאתה נוסע בו או יותר חמור מזה, אם האשה שונאת כל מטר בו.
היי,אני יש לי מזדה 2001,אחלה אוטו בעולם,נוח ויש הרבה מקום,ושלא יספרו לך סיפורים רכב לא טוב,רכב עם עבירות טובה מאוד בשנתונים האלה ומעלה ולא מתחת,מזדה רכב מהיר מאוד בכביש ויש לו כוח רב,אז שוב שלא יספרו לך סיפורים על מזדה רכב אמין ומצויין.
בסוף כשההגיון יגבר על השגעון ...., ויטארה ארוכה תתאים כמו כפפה ....
זוכרים , בחור חדש בתחום השטח, רוצה קצת נוחות, לא מעוניין לטחון סלעים סתם לטייל עם המשפחה בחיק הטבע.
לא לשכוח שאחזקת ויטארה היא כמעט אחזקת רכב משפחתי יפני ממוצע.
אופצוית שיפור (זמינות ומחיר) שיכולות להביא אותה לטייל "בכבוד" לצד היפנים הגדולים.
בהצלחה
רענן
מזדה אחלה אוטו שבעולם
אבל רכב שטח לא משהו בכלל ...
נתחיל במשולשים שעשויים מנייר כתיבה ונקנח בזויות גישה של שולחן כתיבה ....
~~~~~~~~~~~~~
ויטרה ישנה זה היה אוטו נהדר אבל כיום זה אוטו מזדקן וכדאי לבדוק
שוב איך הוא מזדקן. לי לא היה כזה אף פעם. לא יודע.