יש פוליסה כזאת, קוראים לה "ביטוח סחר".ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
יוני5
Printable View
יש פוליסה כזאת, קוראים לה "ביטוח סחר".ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
יוני5
במידה ואני זוכר נכון, בביטוח סחר ניתן להשתמש כל עוד הרכב אינו רשום על שמך.... ורק בעלי מוסך וסוחרים יכולים לקבלו.
מאיר יכול לתת תשובה מדוייקת מזו אני מניח
ביטוח סחר זה אכן למוסכניקים כדי שיוכלו לנסוע על כל רכב גם ללא ביטוח (כדי לבדוק אותו ) , אבל מן הסתם הוא עולה יותר .
זה רעיון מצויין, העיוות של מחירי הטסט והביטוח בארץ היא הסיבה היחידה שאני כל יום מתנייע לעבודה על 2 טון ברזל במקום 700 ק"ג פלסטיק.
חברים בטוח סחר יותר יקר משמעותית מבטוח צ"ג וחובה גם יחדציטוט:
נכתב במקור על ידי ob1knobi
נמרוד כתב:
לא צודק נמרוד,ציטוט:
מאיר רוטברג כתב:
לא שכחתי אבל בילתי ישים רעיון ה "כרטיסיה " ואסביר לכם כלכלית וסטטיסטית למה
חברת בטוח באה ומבטח אותך 365 יום
נניח כי אתה נוסע 12 פעם בשנה אנו רוטצים לרקנות בטוח רק ל 12 יום נכון?
החברות אומרות שאני נותן לה מאה אחוז סיכון ב 12 יום ואז סטטיסטית הם בסיכון ענק
סורי
צודק מאיר.
נהג שנמצא על הכביש 12 יום בשנה מסתכן ומהווה סיכון פחות מנהג שנמצא על הכביש 13 יום בשנה ובטח שפחות מאדם שנוהג 365 יום בשנה, כמובן שזה רק משתנה אחד במשוואת הסיכון אבל אחד החשובים (בעלי המקדם הגבוה ביותר). ברור מעל לכל ספק שנהג שנמצא פחות על הכביש מעורב פחות בתאונות, מבצע פחות עבירות (וגם נתפס פחות בביצוע עבירות), אלא אם אתה מאמין בכוח עליון / גורל שמכתיב שאם נגזר עליך להיות מעורב בתאונה זה יקרה גם אם תצא רק פעם בשנה מדלת הבית (או שרכב יבוא לבקר אותך דרך החלון), בכל מקרה הסטטיסטיקה היא מובהקת. המסקנה היא שאם צדק מעורב במשוואה - מי שנוהג פחות ישלם פחות.
עכשיו נעבור באופן כללי למצב הקיים -
חברות הביטוח (עסק למטרת רווח) צריכות להנפיק פוליסות לכיסוי ופיצוי על נזקי ת"ד, יש להן גם עניין לגיטימי להרוויח בסופו של יום והן גם נתונות לפיקוח הדוק. המחוקק הוא זה שקובע את הקריטריונים, חברת הביטוח מתמחרת עפ"י הקריטריונים.
הכי פשוט זה לקבוע פרמיה אחידה לכולם - נניח שהבסיס הוא שנתי: ניקח את סך הפיצויים ששולמו ע"י חברות הביטוח בשנה החולפת, נוסיף דלתא(שכוללת בין השאר את הרווח של חברת הביטוח), נחלק במספר כלי הרכב שנעו על הכביש ונקבל פרמיה אחידה. עכשיו ברור שזה מצב מעוות שבו נהג זהיר מסבסד נהג פרוע, נהג וותיק מסבסד נהג צעיר, נהג פרטי מסבסד נהג מסחרי, נהג שנוהג 12 יום בשנה מסבסד נהג שנוהג 365 , אין חולק על העובדה שזה לא מצב תקין. על כן המשוואה היא כבר לא כ"כ פשוטה ושרירותית, נערכות סטטיסטיקות וגורמי סיכון משוקללים במשוואה, יש היום יותר התאמה אישית של הפרמיה ביחס למה שהיה בשנים קודמות, לאט לאט זה נוטה יותר לכוון הצודק וזה יגיע עד גבול מסויים.
מה שברור הוא שכמו בכל עניין כלכלי אחר, אין ארוחות חינם - אם אחד ישלם פחות, אחר חייב לשלם יותר, ברור ששום חברת ביטוח לא תסכים להוזיל פוליסה אחת מבלי לייקר במקביל פוליסה אחרת. זה נאיבי לחשוב שקבוצת לחץ תשיג כזה דבר.
מצד שני קבוצת לחץ /שדולה/לובי חזק, בהחלט יכולה להעלות את הנושא על סדר היום ולגרום למקבלי ההחלטות לתת יותר משקל למשתנה הזה בנוסחה, בדיוק כמו שעשו שומרי השבת.
landy כתב
_________________ציטוט:
זה רעיון מצויין, העיוות של מחירי הטסט והביטוח בארץ היא הסיבה היחידה שאני כל יום מתנייע לעבודה על 2 טון ברזל במקום 700 ק"ג פלסטיק.
זה לא עיוות, זה כבר אחד התיקונים של העיוות. אופנועים מעורבים יותר בתאונות ביחס לחלקם מסך כלי הרכב, הפגיעה בהם קשה יותר והפיצוי שנדרשת חברת הביטוח לשלם גבוה יותר.
מה לעשות, אלו הנתונים היבשים. נהג של 12 יום בשנה על פריווט חדש עם 8 כריות אוויר, לא צריך לסבסד אופנוען שעובד בשליחויות ומעורב שלוש פעמים בחודש בסוג של תאונה.
לא הבנתי מה הקשר לאופנועים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
וזה בגלל שעל כל שריטה, אנו דורשים פיצוי על "אובדן הכנסה", הרי כולנו דוגמני צילום מהשורה הראשונה, ובשל השריטה הזו לא נזכה בתפקיד יוקרתי...ציטוט:
והפיצוי שנדרשת חברת הביטוח לשלם גבוה יותר.
במילים אחרות, הרי אנו ישראלים, ועל כל פגיעה מינימלית שקרתה בתאונת דרכים, אנו הולכים חודש עם הצווארון הלבן או 10 פעמים לאורטופד.
אביגדור
ניר, מאיר כן צודק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
נהג שנוהג 12 יום בשנה, ומשלם ביטוח מלא על כל השנה (כמונו עם הג'יפים, בהגזמה), אכן מסבסדים את כולם.
אבל אם אתה רוצה לנהוג רק 12 יום בשנה, ולהיות מבוטח רק באותם 12 ימים שאתה אכן נוהג כל היום, בטיול - 100% מתקופת הביטוח - אז לא הגיוני שאתה תשלם את הביטוח השנתי כפול 12/365, אלא שתשלם לתורך העניין 12/365 מעלות הביטוח של נהג מונית - שנוהג 100% מהזמן. חברת הביטוח מניחה שרכב פרטי נמצא בתנועה רק חלק קטן מהזמן, הקילומטראז' הממוצע שאתה מדווח הוא חלק מהחישוב של עלות הפוליסה שלך.
לא יכולתי להסביר יותר טובציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
דרך אגב הלכתי צעד אחד רחוק אמרתי להם
נניח כי האדם נוסע רק 12 פעם בשנה קחו פרמיה בגין חודשיים ,זה נותן הרבה מקדם רווח מול סיכון
לא!!!
זה המצב כרגע חברים ננסה שוב בעוד כמה חודשים
נמרוד, אתה מתחכם אה ?!
לא דיברתי בכלל על עלויות, ברור שביטוח לתקופות קצרות הוא יקר יותר באופן יחסי, נניח שבאופן יחסי הוא עולה פי שלוש, אבל זה לא משנה, זה יצא לך הרבה יותר זול מביטוח לשנה.
אנשים כמוני, כמוך או כמו חנן שמחזיקים מס' כלי רכב ונוהגים עליהם בתחלופה, זקוקים למשהו דומה לביטוח סחר לא דווקא לביטוח כרטיסיה, בכל מקרה הוזלה לאחד חייבת לבוא ע"ח ייקור לאחר, צריך להיות שינוי גורף של שיטת החישוב לא משהו מקומי, הרי ברור שחברת ביטוח ספציפית שתוזיל פוליסה מסויימת לא ע"ח משהו אחר, תקבל בראש, אין על זה ויכוח.
נו מאיר, יש מצב לביטוח חובה "רב-רכב" אישי לבנאדם מכובד עם עבר נקי שמחזיק 3 כלי רכב? בכל השלושה אסור לאף אחד חוץ ממני ואשתי לנהוג. ככה ברור לחלוטין שבכל רגע נתון רק שניים מהשלושה יכול להיות בנסיעה, ולרוב פחות. אם אני יכול לשלם במקום 3X ביטוח חובה רק 2.5X, כבר הרווחנו, גם אני וגם חברת הביטוח.
ביטוח סחר, גם אם היה עולה בדיוק כמו ביטוח רגיל לא היה מוזיל לי בשקל את עלות הביטוחים, כי בשאר הרכבים שאני נוהג בהם, גם טלי נוהגת, אז אני חייב לבטח אותם בביטוח רגיל.
ביטוח "כרטיסיה" או ביטוח שעובד רק בשבתות וחגים, הוא רעיון שאם היה קיים, היה מאומץ על ידי בחום.
אגב, זה לא רעיון פנטזיונרי. רכבי אספנות משלמים רבע מחיר ואסור להם לנסוע בימי עבודה בשעות הבוקר. הלוואי עלינו. אין שום סיבה בעולם שאנחנו נשלם יותר מבעלי רכבי אספנות.
תגובת חברת הביטוח:ציטוט:
אם אני יכול לשלם במקום 3X ביטוח חובה רק 2.5X, כבר הרווחנו, גם אני וגם חברת הביטוח
אם אתה יכול לשלם 3X ביטוח במקום 2.5X אז כבר הרווחנו, גם אנחנו וגם המבוטח :twisted:
רכבי אספנות משלמים חצי מחיר גם ברישוי וגם בביטוח לא בגלל שאסור להם לנוע בימי חול עד 0900, אלא מתוך כך שאספנים נוטים לאסוף מספר רב של פריטים ולא לעניין לשלם על כולם מחיר מלא באגרות כאשר הם נועדו למטרת אספנות ובקושי נעים על הכביש. החוק הזה עבר בשעה שרכבי אספנות היו כלי רכב מתחילת המאה שבאמת לא נסעו ולא היו מסוגלים לנסוע במובן שאנחנו מכירים היום. עניין שעות הנסיעה נועד למנוע הפרעה לתנועה בשעות העומס ואולי גם כדי להקשות על "אספנים" מתחזים לבצע ברכב שנהנה מהוזלה באגרות שימוש יומיומי.ציטוט:
אגב, זה לא רעיון פנטזיונרי. רכבי אספנות משלמים רבע מחיר ואסור להם לנסוע בימי עבודה בשעות הבוקר. הלוואי עלינו. אין שום סיבה בעולם שאנחנו נשלם יותר מבעלי רכבי אספנות.
שוב פעם אני אדגיש - בוודאי שיש הגיון במה שאנחנו רוצים, אבל אין לנו ולא יהיה לנו לובי כמו לאספנים ולדתיים, חוץ מזה שאנחנו קבוצה מאד קטנה של בעלי אינטרס כזה. רוב בעלי ה 4X4 עושים ברכב שימוש יומי וממילא זאת קבוצה שנתפשת בציבור כבעלת אמצעים שאין שום מניע סוציאלי לצ'פר אותה.
אגב, חנן , עדיף שנשב בשקט 10 שנים, נגיע ממילא להטבה הזאת.
לא קראתי את כל השרשור בנושא אבל רק לידע כללי מישהו
שאל מהי ההשתתפות העצמית בשעת תאונה חס וחלילה?
אז לפי סיפור ששמעתי ממקור אמין מאוד לפני כמה ימים לגבי תאונה
מסוימת , ההשתתפות העצמית היא 1500$ אז זה לא כזה משתלם גם למי שישכמה מכוניות בבית .
קרעתם אותי מצחוק בנושא רכב אספנות
זה נועד לאנשים נורמלים מהיישוב שמטפחים את הרכב בטיירוף מפחד שיקבל אבק נוסעים בו כל יום שישי למפגש באוניברסיטה ומייד הבייתה למוסך מכסים את הרכב נועלים אותו ב 17 מנעולים
למה אתם משווים את המצבה למשל לרכב אספנות?
עשיתם לי את הערב חברים
אנחנו בדיוק האנשים שלא בקריטריונים
אתה צודק, מאיר, מבחינת היחס לרכב, אבל גם אתה תסכים שב12 פעמים (הייתי מת 12 :cry: ) שאני נוסע עם הג'יפ בשנה, אני לא מגיע לרבע מהסיכון שאני מהווה לחברת ביטוח בקורולה שלי שנוסעת יומיום.
בכל מקרה, לא שיש לי את הכוח או את הכוונה לעשות משהו בנידון, אבל אני מאמין שאם היינו לוחצים בנקודות הנכונות, כמו שעשו חברי מועדון החמש, אז היה סיכוי כלשהו, שגם אנחנו היינו יכולים להגיע לאותה תוצאה. ההגיון בצד שלנו - לא שזה בהכרח עוזר.
:lol: :lol: :lol: :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
:wink:
היגיון, מה זה :?:
כל מה שמועדון החמש הצליחו לעשות זו לשכנע חברת בטוח אחת להסכים לבטח אותם בתנאים מאוד אבל מאוד מגבילים,
חברים מדובר ברכבים בשווי של מאות אלפים (בממוצע) שמבוטחים אולי בחצי מערכם לגניבה ,
אתם רוצים צ"ג בלבד
זה לא כלכלי וזה כסף קטן עבורם
נ.ב אין לנו חילוקי דעות חנן כי סיכון הנזק למצבה קטן לאין שעור מהקורולה
איכשהו מאיר, נדמה לי שאתה מחזיק ממכוניות אספנות יותר ממה שהרוב שלהן מייצג.
יש יחסית מעט מכוניות אספנות מושקעות ובעלות ערך, והרבה הרבה יותר גרוטאות חיפושיות ואחרות, שמוחזקות על ידי תפרנים כי זה מה שיש להם, ובמקרה הטוב הם עושים ביטוח צד ג' .
תקן אותי אם טעיתי.
חנן אתה טועה וזו טעות נפוצה
מה שרוב האנשים רואים אלו את חיפושיות הזבלה שנעות על הכביש עם מספר אספנות
גש לכינוסים בימי שישי תביא את אישתך והילדים זו חוויה מסעירה
אלו המכוניות אשר ביום יום לא תראה על הכביש
יש מכוניות ב 100.000 200.000 ורק עכשיו יש לי לקוח אשר בנה הוט רוד
פונטיאק למנס קבריולט מנוע ביג בלוק וכו וכו וכו שופצה באהבה במשך שלוש וחצי שנים
ערך 300.000 ש"ח
אני מקווה שעכשיו תבין למה הצחוק שלי
חס וחלילה לא אישי אלה הסיטואציה בעיקרה
קח דוגמא ממודעת מכירה במועדון החמש
,טלוירבק ,49 ,רטספי'ג הריכמל
$ 19,000 טסט + בוט בצמ
050 - 5293727 ,052 - 3201860 יבוק
מאיר, אם אתה בענייני ביטוח, אז אתה בטח יודע שדוגמאות לא מעניינות לצרכי סטטיסטיקה.
אני עדיין מהמר שאם תיקח את כל המכוניות הרשומות כאספנות במשרד הרישוי, ומבוטחות, תגלה שרובן גרוטאות זולות.
אבל אין לי נתונים מספריים על כך. לך יש?
אין לי את נתוני משרד הרישוי
ידעתי תמיד מה הבעייה שלי, כסף.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
בזמן אני עומד. :cry:
נו... יש שינוי מאז?
יש כבר דבר כזה ביטוח לסופי שבוע ?
באמת מעניין אם משהו השתנה מאז (8 שנים)
אני יודע שיש היום ביטוחים לנהגים צעירים שמפעילים אותם דרך הפלאפון לזמן קצוב.