היי , גם אצלי רכב יבוא אישי מארה"ב וברשיון מצויין "הטבעות ע"י מכון דרום", אין בעיה ..רק תוודא שאתה יודע היכן מוטבע מספר המנוע ...:)ציטוט:
נכתב במקור על ידי erangro
Printable View
היי , גם אצלי רכב יבוא אישי מארה"ב וברשיון מצויין "הטבעות ע"י מכון דרום", אין בעיה ..רק תוודא שאתה יודע היכן מוטבע מספר המנוע ...:)ציטוט:
נכתב במקור על ידי erangro
תודה, אכן רגע מרגש.
הייתי שמח לקבל המלצה לצמיגים, אני צריך להחליף את כל הארבע. הרכב יסע רוב הזמן בכביש ובחצי השנה הקרובה לא יראה יותר מאשר שבילי קק"ל. חשובה לי הבטיחות והתנהגות הרכב, אשתי תנהג בו רוב הזמן.
ערן
צמיגים - חבל שאתה צריך לקנות עכשי. לפני ואחרי הגבהה זה שני דברים שונים... עדיף לך לעצור, לחשוב שבוע שבועיים איך הרכב אמור להראות בשנים הקרובות מבחינת הגבהה, צמיגים ויכולת שטח, ורק אחר כך להחליט.
אתה צודק, אבל יש את עניין הבטיחות, אני חייב להחליף במיידי. כמו שאמרתי, לא נראה לי שאני אגביה ואשפר בחצי שנה הקרובה ואת הצמיגים אני צריך עכשיו.
אני מבין אותך... אבל עכשיו אתה שם 1600 שקלים על צמיגי כביש פשוטים במידה המקורית - ממש לא משנה איזה אגב - שטובים ל3-4 שנים, ועוד חצי שנה פחות או יותר תחליט להגביה את הרכב, זה כסף שירד לטמיון. אגב, משתמע מדבריך שבעצם כבר החלטת...
אולי אני יכול לעזור לך - אני קניתי את הצ'רוקי שלי לפני שנה עם צמיגים די חדשים, במידה 225/75R15. הם זרוקים אצלי בחצר, על הג'אנטים המקוריים. אם שלך במצב כל כך רע שהם סכנה בטיחותית, אולי אתה יכול פשוט לשאול ממני את הצמיגים והג'אנטים לכמה חודשים עד שתחליט מה לעשות. ואם אני רחוק מדי (טבעון) אני בטוח שאני לא היחיד שזרוקים אצלו גלגלים מקוריים במצב כזה או אחר.
שנת 98 מגיע עם ג'אנט 16, לא בטוח שאפשר לשנות ברשיון בצורה פשוטהציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
תודה רבה נמרוד!
הייתי הולך על ההצעה שלך בשמחה רבה אבל הגאנטים שלי אכן 16" והטסט באוגוסט. רביעייה ב - 1600 ש"ח נשמע לי סביר אחרי ההצעות של בין 2200-2400 ש"ח שקיבלתי (גודייר ויונירויאל). המכונאי שלי (דני ממאסטרו) "אסר" עלי להמשיך עם הצמיגים הנוכחים.
האם אפשר לכייל את הרדיו המקורי לשיטת השידור הישראלית (100 מ"ה)?
היכן אפשר לרכוש אביזרים, אני רוצה שטיחים אחרים, מפלסטיק או משהו.
לגבי השטיחים, לעת עתה אתה יכול להפוך אותם ולהחליף צדדים.
צמיגים- גם בלי הגבהה, ואפילו במידה המקורית צמיגי שטח יהיו השקעה טובה אפילו לשנה- שנתיים. אולי אפילו תוכל למכור אותם בתור משומשים כשתחליט לעלות במידה. באחד החגים האחרונים טיילנו בדיסקברי עם צמיגים במידה סטנדרטית- 235 בחתך נמוך על חישוקי 16. צמיגים כביש במידה הזו הם חסרי ערך בשטח. הBFים במידה הזו, עשו עבודה מצויינת. לא, לא כמו צמיגים במידה גדולה יותר, אבל הרבה יותר טוב מכל צמיג כביש שיש. חבל לדעתי לקנות צמיגי כביש שיבאסו אותך בטיול הראשון, וייקרעו בטיול השני.
אסף.
רק צמיגי שטח
ומזל טוב
הי ,
אני עדיין בעניין הצמיגים וצריך להחליט די מהר.
אני יודע שכולם כאן מוטי שטח לחלוטין, אך אצלי הרכב ישמש בעיקר לכביש ואני מחפש בטיחות, אחיזה, נסיעה חלקה (אשתי תנהג בו הרבה). אני לא רואה את עצמי נכנס לטיולים ארוכים בשטח קשה זמן הקרוב (לימודים, תינוקת חדשה). אך עדיין גם בשטח "קל" אני לא רוצה להיתקע.
מה עם צמיגים 50/50, פשרה בין שטח לכביש?
בסופו של יום זו החלטה שלך באיזה צמיג לבחור - שטח מלא או 50/50
באופן אישי, שאני נוסע בשטח אני מעדיף צמיגים שמתאימים לשטח, כלומר, שטח מלא עם זאת בכביש אני שומר מרחק גדול יותר ונוסע לאט יותר.
לשאלתך,
50/50 המומלצים הם של BF GOODRICH AT אבל גם היקרים ביותר
אומנם תופס טרמפ, אך לא סוטה לחלוטין מהנושא - מה ידוע על עוצמת הרעש של צמיגים אלו ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי ענבר
כמובן לא בהשוואה לצמיגי שטח אלא בהשוואה לצמיגי AT טובים של יצרנים אחרים.
ברור כי מי שהתנסה באותו הרכב עם ה- BF AT ועם צמיגי AT אחרים מצוי בעמדה הטובה ביותר להשיב על הנשאל ...
תודה
אגב,
בדוק כאן אם עדיין רלוונטי - 3 צמיגי BF AT 225/75/16 במצב מצויין - עפ"י המפורסם, ואם נראה לך.
אייל
תודה
בדקתי איתו לגבי הצמיגים ועדיין רלוונטי.
לגבי שינוי המידות ברשיון מ - 70 ל -75, טחנתי את הפורום והבנתי שזה אפשרי אבל לא מצאתי מה עושים תכלס, נוסעים עם הרכב למכון רישוי לאישור? האם יאשרו? כמה עולה?