צחי ,תתנצל שוב על חוסר הדיוק... :mrgreen:
כשיש נעילה אין סטליטים.
יש להעביר את הקייס האחורי (זה עם ארבעת הפינים) ולהשתמש בסייד גירס של דיפ' אחורי (26 שיניים).
דרך אגב-בעלי סמוראי 86-88.5 פטורים מהחלפת הקייס.
Printable View
צחי ,תתנצל שוב על חוסר הדיוק... :mrgreen:
כשיש נעילה אין סטליטים.
יש להעביר את הקייס האחורי (זה עם ארבעת הפינים) ולהשתמש בסייד גירס של דיפ' אחורי (26 שיניים).
דרך אגב-בעלי סמוראי 86-88.5 פטורים מהחלפת הקייס.
תודה רבה מורי , בדיוק מה שהתכוונתי לומר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מורי
ג'קי... בחייאת...
הסנדק
אם לא תתנצל עד יום ראשון - ביום ראשון לא תוכל להתנצל ותהיה סנדלר
אל תשכח שחלקי חילוף מהגרוטאה שלך עדיין מתאימים ליפנו לא מטי שלי :-P
אחרי כמה שינויים נוספים ברכב מאז ההודעה האחרונה שלי פה בשרשור (בסוף אני עם סרנים מקוריים) כמו SPOA, ספול מאחורה, ולוקרייט קדמי, אני מרגיש חובה לעדכן ולספר לחברים ש 31 זה לא כזה שברירי כמו שאתם חושבים.
אני כבר כמה חודשים עם השיפורים הנ"ל פלוס מנועון מוגדל ומשופר מעט, שבועט חזק מאוד יחסית למה שאתם מכירים.. עושה שטח קשה מאוד! על ג'אנט 10 מברזל עם אופסט רציני והכל סבבה, חוץ מזה שאין היגויי כמעט עם 31 בלחץ נמוך(4PSI)+נעילה ובלי הגה כח... גם בבוץ תובעני, גם בסלעים וגם בדיונות, הסרנים מחזיקים מעמד והרכב פשוט מפלצתי! אין מילים.. שש... 1000 פעמים על הקרש, עוד לא נשברה שום ציריה, הרכב לא מראה שום חולשה או סימן לבלאי מואץ (למרות שמורינו הבטיח שנשבור עם 31), תפסיקו לפחד מזה! זה היה צריך להפוך לסטנדרט כבר ממזמן בארץ תעיפו את ה 215 ה"מפלצתיים" שלכם ותעברו ל 31, אל תחריכו אותי להצתרף לטיולי סופות כדי שמישהו (אולי) באמת יצליח לעמוד בעבירות שלי בשטח :)
לדעתי סוזוקי היו צריכים להוציא את הכלי הזה מהמפעל עם 235 מה שפחות מזה זה פשוט בדיחה.
23 פעמים חשבתי אם להעלות את ההודעה הזאת או לא.... עין הרע אומרים.. תאמינו לי שלא בשביל השוויץ אני מספר את זה, ת'אמת, ורק את האמת אני מספר...
לכל אחד יש מה שאין לאף אחד אחר... (אמרו את זה פה כבר)
טעות שלי..
נסיון שלישי..
סליחה
שלום כפיר,
האם ביצעת שינוי ביחסי העברה בסרנים/טרנספר?
עדיין לא...