-
חוזר: אובר דרייב תקוע
אני לא מקנא בך,אבל אל תתיאש.
אני קניתי את הגראנד והשארתי לי כמה עשרות אלפי שקלים לשיפורים...
איזה שיפורים ואיזה נעליים.
כל הכסף הלך על ישור קו ותיקונים.ארגזים של כסף.
אז לא נשאר לי כסף לרוביקון 4.5 או שיט דומה,ויתרתי על סעפת מופר משופרת,גלגלים 33 ושאר הדברים בתכנית,אבל בשורה התחתונה,יש לי ג'יפ שאני לא יכול להעלות על הדעת תמורה יותר טובה למחיר.
תאכל קצת חרא,אין ברירה,אבל תשאיר אותו,אין ג'יפ יותר כיפי ממנו.חבל למכור,זה נראה לך הרבה,אבל תחשוב שלתקן טויוטה,יותר יקר,לנד רובר(אסלה מתנייעת)מתקלקל כל שני וחמישי ונוסע כמו מריצה עם פנצ'ר.
שמם הטוב של מוסכים שווה להם כסף,ולהיפך...היום גם מוסכניק יודע את חשיבות האינטרנט כמקור פרנסה,נצל את זה... ;-)
-
אני עוקב מתחילתו של הדיון, אני חושב שכאשר קונים רכב וביחוד רכב שטח גם אם הוא במצב מצויין ישנו איזשהו תהליך של ישור קו, בחלק מהמקרים ארוך ובחלק לא.
אל תת למקרה זה להרפות את ידיך אני חושב שכולם כאן באתר חוו ועברו את התהליך.
המשך לעדכן .
בברכה יואב
-
שלום חברים,
סוף טוב - הכל טוב. ביום חמישי הוצאתי את הרכב מגירון. רוני שיפץ את הגיר שנית לאחר חדירת המים, הגיר עובד פצצה כולל אובר דרייב, מסתבר שהיתה בעייה הידראולית בסולונויד, רוני השיג מוח קומפלט. הוא גם החליף לי את הרדיאטור באותה הזדמנות.
למען הגילוי הנאות ברצוני לציין שלאחר השיפוץ הראשון רוני דחק בי להחליף את הרדיאטור ואף שלח אותי לקולגת הרדיאטורים שלו (כולל הנחה שלו), ואף סייג זאת באחריות לשיפוץ. אני קצת התמהמתי עם העניין (גם בגלל הסיפור עם האובר דרייב התקוע) ולצערי אכן הרדיאטור התפוצץ ומים נכנסו לגיר. בשיפוץ השני רוני לא גבה תשלום על העבודה, רק על החלקים, גם לא על החלפת הרדיאטור. הוא גם סידר לי עוד כמה "קטנות" על הדרך ביוזמתו וללא תשלום.
לסיכום ומהיכרותי בת השבועיים עם רוני, התרשמתי שמדובר בבעל מקצוע מהשורה הראשונה, עתיר נסיון וידע, אמין וישר שעשה מעל ומעבר עבור הרכב והשקיע הרבה שעות, זיעה וסבלנות.
אני מקווה שאני לא אזכה לשיפוץ גיר נוסף בעתיד אבל אם כן ללא ספק אפנה אליו שוב. ממליץ בחום.
"גירון" 03-6819380- רוני 050-5277779
אגב, לא ביקשתי ולא קיבלתי שום הנחה עבור המלצה זו.
מקווה שלא תזדקקו,
ערן