כן מדובר בג'יפ של אביתר.אני חבר שלו.
זה בעצם אמור להיות פרוייקט משותף רק בלעדיו..כי הוא עסוק תמיד.
הוא נתן לי חופש פעולה.
Printable View
כן מדובר בג'יפ של אביתר.אני חבר שלו.
זה בעצם אמור להיות פרוייקט משותף רק בלעדיו..כי הוא עסוק תמיד.
הוא נתן לי חופש פעולה.
כמו שחשבתי. בג'יפ הזה צריך להשקיע הרבה עבודה,והרבה פחות כסף.
אבל תיקונים לא אילתורים! לא דבק, לא חוטי ברזל, ולא גומיות!!!
לתקן כמו בספר.
בהצלחה יואב.
טוב הוחלט בשיתוף עם הגורמים הנוגעים בדבר...
לפרק פשוט הכל ולראות מה שווה ומה לא..
ואז להמשיך הלאה.
הפירוק יתחיל בשבוע הבא.
אני מקוה להביא תמונות.
תודה
אגב לשדרג ל קרבורטור וובר DGAV 32/36 זה טוב ליהודים או לא?
למה הכוונה בלפרק את הכול? קח בחשבון שנפח סיקס בחלקים גדול מנפח איכסון סיקס מורכב (מנסיון).
לפני שאם בכלל חושבים לפרק משהו, תרססו את כל הברגים והאומים של אותו חלק כמה פעמים עם זז קל או חומרים דומים. כמה פעמים עד שהשמן יכנס לכל חור ויעשה את העבודה שלו. זה יחסוך לכם המון זמן לדעתי ויותר חשוב, הסיכוי לגזירת ברגים יהיה נמוך יותר.
אם אתם הולכים לפרק את המנוע/בודי או כל חלק אחר שמצריך מנוף, קחו את זה בחשבון. רצוי גם לתכנן מראש את הפירוק ולפרק את הרכב במקום שלא יפריע ורצוי שיהיה מכוסה. אנחנו אוטוטו בחורף וזה מאוד מבאס לראות איך הכול נהרס בגשם.
מה גם שקשה לעבוד כל היום בשמש.
עוד משהו,
אני פחות או יותר בשלבי פירוק של הסיקס שלי והחלפת כמה מכלולים. המכלולים שיש לי תקינים ומה שאני עושה זה להביא מכולולים חזקים יותר כי הרכב הופך להיות מפלצת.
אם אתם צריכים לרכוש חלקים אתם מוזמנים לבוא אלי לראות. 99% שיש לי מה שאתם צריכים.
תמורת סכום מספק (וגדול מאוד בן 5 ספרות) אני מוכן גם למכור את הבודי שיש לי (קצר, שחור עם כלוב התהפכות FIA מלא וצמת חשמל חדשה דנדשה).
לדעתי האישית קיבלת את ההחלטה הפחות מוצלחת מבין הקיימות .
להזכירנו ההחלטות על הפרק היו:
1.לוותר כליל ולרכוש ג'יפ תקין.
2.להביא אותו למצב נסיעה ,להעביר אותו טסט, ולאחר מכן,לשפרו אט אט [לנסוע עם ארגז כלים].
-לדעתי כשתתחיל לפרק תגלה שכמעט אף חלק לא תקין,אז תחליף הכול?אם מה שאתה רוצה זה
ג'יפ מסודר פיקס,עדיף באמת להתחיל מג'יפ עם בודי טוב ומשנתון גבוה.וזאת מכיוון שלדעתי הפרוייקט יקח
ממך הרבה הרבה יותר כסף זמן ואנרגיה ממה שאתה מדמיין.מה גם שקשה לי לדמיין שתצליח להעביר אותו טסט בזמן.
עמי.
אני אסביר את ההחלטה.
לסדר אותו לנסיעה ככה ממש לא נראה לי.
לוותר יעלה לי יותר מכיוון שבכל סיקס יש מה לתקן תמיד.ואם לא עכשיו אז מתישהו אני אצטרך להשקיע עליו אא"כ אני קונה אחד במצב מדוגם לגמרי ואז המחיר גבוה מאוד.
כשאני מפרק אותו ובודק לעומק מה יש ומה צריך החלפה/תיקון אני לא מפסיד כלום.גם אם אני קונה בסוף אחד אחר אני אפרק את הנוכחי בשביל החלקים!
lizard
לגבי החלקים אני קודם אפרק ואז אראה בדיוק ואעשה רשימת קניות מסודרת ואפנה לכולם לקבל הצעות.
תודה
ביג...
אם הגיפ הוא בחינם וזמנך בידך (קרי אין לך משפחה\חברה-אישה\עבודה לוחצת) לך על זה !!!
ועזוב אותך מכול העצות הטובות שניתנו לך (כולל מה שאני כתבתי קודם).
אנחנו במצב שונה משלך, הינו כבר בקטע ושיפצנו כבר רכבים. לאדם בעל ניסיון אין שום סיבה בעולם להיכנס שוב להליך שיפוץ. במיוחד אין אין לו זמן פנוי. למי שרוצה ניסיון יש ויש...
מבחינת מחיר... אם אתה קומבינטור טוב ויש לך הרבה מאוד זמן, אתה תתפלא כמה מעט יעלה השיפוץ. הבעיה שתשלם בזמן יקר.
ולכן שוב אני חוזר - אם המטרה היא רכישת נסיון + יש לך הרבה זמן פנוי, לך על זה !!!
מבחינת ידע יש לך את כול המקורות שאתה צריך, בפורום מסתבבים הרבה מאוד אנשים עם המון ניסיון מקצועי על סיקסים.
מוני אני מסכים איתך, הבעיה היחידה היא שאין לו זמן. בעוד פחות מ4 חודשים יש לו להבנתי טסט.
תעביר קודם את הרכב טסט, תתקן, כמו שצריך, את מה שאתה -חייב- לטסט ואת כל השאר תשאיר לאחר כך.
או שתוותר על טסט, הרכב יכנס למוד של בדיקת מעבדה ובמשך ה3 שנים הבאות אתה תתקן ותשפץ אותו. ביום הראשון ל30 שנים מתאריך ייצור תעשה לו רשיונות אספנות ותסגור עניין.
3 שנים!ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
ים של מים יעבור בנחל.
אולי הוא רוצה לנסוע קצת בגיפ?
בסכום שיוצא על הדגם הוא יכול לרכוש רנגלר ממודל חדש יותר.
אלא אם כן הוא ממש פשוט אוהב ללמוד מהתחלה ,הכל וזה שכר אוניברסיטאי לכל הדעות.
לך על זה סטודנט יקר.[מי כמוני יעיד עוד}.
אז שקודם יסדר את הג'יפ לטסט ורק אחר כך יתחיל לשפץ.
עברו 3 שנים!
מה נסגר עם הגיפ הזה?
יש שיפוץ יש מה לראות ?
או זה היה עוד שרשור סטייל קשקושיאדה?!!!
אשכרה חיכית 3 שנים כדי להעלות אותו?
עזוב... איך מצאת את זה בכלל?:-P
עזוב שטויות ,
תחייה ותנשום את הגיפ .
הוא יהיה החבר שלך ,הוא ישמור עליך ,ואתה עלוו ,
אתה תכיר כול בורג ,וכיפוף בו ,
וכמובן תלמד לרתך ,
לפי התמונות ,כשתסיים