סופה 92 מנוע 98
ממוצע 1:6.5
למי שחשב שיש פה אלמנט של חיסכון..... שיחכה למשיח
רכב קודם ונדורה (1:4)
צלילי משאבת הדלק תענוג לאוזן
Printable View
סופה 92 מנוע 98
ממוצע 1:6.5
למי שחשב שיש פה אלמנט של חיסכון..... שיחכה למשיח
רכב קודם ונדורה (1:4)
צלילי משאבת הדלק תענוג לאוזן
ממלאים מיכל מלא ומאפסים את הספידומטר ונוסעים (יש כאלה שעושים 100 ק"מ ויש כאלה שעושים את כל המיכל)
מגיעים שוב לתחנת הדלק ממלאים שוב מיכל מלא, נגיד ונכנסו אליך למיכל 60 ליטרים של בנזין משובח ונטול עופרת ונגיד שעשית 300 ק"מ אז 300 לחלק ל60 שווה 5 זאת אומרת 1ליטר ל5 ק"מ.
אני עשיתי חישוב ממוצע של 10 מיכלים מלאים יצא לי-1-ל-5.8 סופה ארוכה פתוחה מוגבהת עם צמיגים 31/10.5/15 ונהג שלרוב לא אוהב להיות שני ברמזור...
הסופה הקודמת שהייתה אצלי עשתה כ7 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת בין עירוני ושטח. (מודל 92 ללא שיפורים למעט צמיגים) :cool:
הנוכחית קוראת תיגר על הכיס ועושה כ 4.5 קילומטר לליטר בעיר ולא רחוק מזה גם בבין עירוני
(מודל 94 צמיגים 31.10.15 מוגבההת וכנראה גם שיחקו במנוע):confused:
אני בתהליכים ליישר קו ואני מקווה שבתוך כך הצריכה תשתפר.:lol:
דרור שלום
היכן ניתן להשיג את בית המצערת המשופר לסופה שכתבת עליו ומה העלות? (אמיר לרדו)
תודה ינון
אמנם לא של לרדו אבל של אלי
http://64.50.169.115/forums/showthre...EE%F6%F2%F8%FA
יואב
נסיעה רגועה בכביש (אבל ממש בעדינות כמו זקנה ) 7.5 קמ לליטר
אצלי גיליתי שאין כרגע חיישן חמצן.:-?:-?..ככה קניתי את הרכב..היתה לי הרגשה שהרכב שותה הרבה דלק..יש לי גם בעיה עם המד של הדלק..שיחקו איתו בעבר ושמו אותו במצב שהוא מראה חצי טנק אז בעצם נגמר הדלק..(אין לי מושג למה??? נראה לי שיא הטיפשות)..ולכן אין יכולת לבדוק את הנושא של הצריכה עפ"י בדיקת קילומטרים(..איך שהמחוג יורד מפול טנק אני מתחיל לחשוש שאין דלק)..לא רק שהמחוג יורד "מפול טנק" הוא לא נמצא קבוע הוא פשוט "משחק"..ולכן זה מלחיץ לא להתקע בלי דלק..
במידה שאין חיישן חמצן עד כמה זה מעלה את הצריכת דלק???
יש מקום או מוסך שיכול לבדוק לי את תקינות הצריכה?? וכמובן לבדוק ולסדר את המצוף בטנק דלק??
סופה קצרה פתוחה 96 נועלת צמיגים 31 נראה לי שאני צורך 200 קילומטר על 300 שקל תדלוק (היום שער הדלק 6.31 בשירות עצמי). זאת הערכה שלי ממה שהצלחתי לבדוק..זאת אומרת בערך 1:4 ..נשמע לי הכי אבל הכי מוגזם ולא תקין שיש...:confused::evil::evil:
ונוהג רגוע ביותר (לא מושך הילוכים)!!
אני לא מבין איך הגיפים שלכם עושים ככה.
הסופה שלי עושה לי 1:3
אני מכיר סופה על 4.10 ו33 שעושה 1 ל9 משולב, מדוד במשך 4 ימים בטיול בפסח האחרון, לא בנסיעה רגועה.
...
דרור שלום !
היכן אפשר לקנות בית מצערת כמו שתארת ואם ידועה לך העלות ?
ואם כבר העלו אשכול מהאוב
אולי כדאי לנקות ממנו את העובש
סופה ברזנט 2003 בוגרת מג"ב
עדיין לא נמדד אקדמית נושא הדלק
אך כרגע בנסיעות משולבות= ליטר 1 ל 6.5 ק"מ
חייב לציין שמחוץ לעיר שניר ובוזי טוענים שאני נוהג ברכב כמו פנסיונר
מהירות בין עירונית 80-84 קמ"ש=
פסיכיאטר?בגילי המח כבר תפוס לא צריך רופא-הרוח מהסופה פותרת הכל ושתשתה הירוקה הזו כמה דלק שהיא רוצה
אם הייתי מחפש רכב חסכוני הייתי קונה סמארט
יוסי
תגידו אתם בסדר למי בכלל אכפת כמה הרכב אוכל כל עוד הוא עושה את העבודה אני בכלל חושב להשתמש באוקטן 98 נראה אותכם אוכלים כנפיים במקום אנטריקוט
זהו, כשנרקומן צריך מנה ונגמר לו הכסף, הוא הולך לגנוב.
אנחנו מעמידים את הג'יפ וחוסכים שקל לשקל לטיול הבא... עיקר ההתעסקות בתחביב עבר מהטיולים לפירוקים והרכבות.
עשיתי חשבון פשוט מה שאחרים מוציאים על טבק ואלכוהול אני מטייל כמה שאני רוצה ונשאר לי עודף ברצינות!!!!!!!!!!!!
מעולם לא הייתה לי סופה [או סיקס] שעשתה יותר מ- 5.3 קילומטר לליטר בכביש,נסיעה בהתאם לחוק,פלוס מינוס זניח.
משקל הסופה שלי הוא 2050 ק"ג קבוע.
אין חישוב ממוצע נכון לנסיעה בשטח,תנאי השטח משתנים כל הזמן.
כיום עם תיבה אוטומטית ואלוהים ישמור, משהו כמו 4.2 בכביש.
עברתי על השרשור שוב ושוב ,
לא מבין איך מגיעים לצריכות הדלק שצויינו !!!!!
חודשים עם מנוע סופה עם כל המכלולים שלו על סיקס קצר , סגירת בסטופ
יחס העברה 4.10
בחודש הראשון צמיגי 33 ולפני חודש עברתי ל 35
צריכת הדלק עם ה 33 1/4.5
עם ה 35 1/4 .
שחיטה לא נורמאלית .... בהזדמנות הראשונה מעיף את הדרעק המוזרק וחוזר למנוע הטפש 258 .... 1/7 עם 33 !!!!
ראיד .
יש לך בעייה כלשהי או בהזרקה או או ביחסי ההעברה או ברגל ימין, ראיד.
כל מי שאני מכיר על סיקסים מוזרקים עושה 1:6 עד 1:8, על צמיגי 31 ויחסי העברה 3.31.
הוא מדבר על מנוע סופה קומפלט עם ההזרקה, אולי פה הבעיה.
8 ק"מ לליטר? אולי בכביש מהיר בנסיעה הכי רגועה שיש בסופה/סיקס סטנדרטיים. שניהם צורכים דלק אותו הדבר, מכל הטיולים שעשיתי עם סיקסים וסופות. תלוי כמובן במצב שלהן בכוון המנוע (או התאמת הרכיבים) וסגנון הנהיגה.
סיקס/סופה עושים 5-6 ק"מ לליטר בממוצע בנסיעה נורמאלית.
למי שכלכך כואב בכיס, מוזמן לעבור לגז. זה עובד וזה מוריד עלויות נסיעה בחצי. אמנם המיכל תופס מקום בג'יפ, אבל מי שרוצה לנסוע יותר, זה הפתרון.