תגובה: נזול קירור אנטי פריז
בועז, שווה לי לשלם פרמיה זניחה לטעמי כדי לקנות מוצר של מותג כמו קטרפילר...
אני בטוח שאתה יודע איזה נזק יכול לגרום מוצר לא איכותי.
תגובה: נזול קירור אנטי פריז
בועז,
לפני כמה שנים החלפתי ברכב שמן גיר.
קניתי שמן סינטטי מלא של zik, לכאורה לפי המפרט הנדרש.
כמעט מיד אחרי ההחלפה היה קושי בשילוב הילוך שני בתחילת נסיעה ראשונה בבוקר כשהיה קר בחוץ, ועד שהגיר התחמם, ההחלפות היו לא כמו פעם.
החלפתי לשמן בתקן זהה של סונול.
הגיר חזר להתנהג רגיל.
תקן זה לא בהכרח אינדיקציה.
שם של חברה מכובדת בתחום הוא עוד תו-תקן מעבר לתקן על הנייר.
תגובה: חוזר: נזול קירור אנטי פריז
מקפיץ שוב ומעדכן את השרשור.
לאור הקושי באיתור נוזל קירור OAT של zerex חיפשתי קצת מידע על נוזל הקירור dex-cool של פרסטון, הנפוץ בכל חנות רכב או סתם חנויות עשה זאת בעצמך.
על הגלון לא רשום שזה OAT והאמת היא שלא רשום הרבה בכלל, רק תקנים של יצרניות רכב שונות, שלא היה לי זמן למצוא מה אומרים.
בקיצור מצאתי את הכתבה הזאת:
http://articles.sae.org/11284/
ששוה לקרוא גם אם זה קצת ארוך ובאנגלית.
בגדול כתוב שם שב-2013 GM עברו לנוזל נטול סיליקטים המבוסס על oat. בהקשר זה נכתב בהמשך שהנוזל של פרסטון המאושר ע"י GM עומד בסטנדרט הזה (dex-cool) ואכן על הגלון שתמצאו ברוב החנויות של dex-cool מופיע ליד המותג גם סמל של GM.
אגב, לפי הכתבה, המעבר לOAT לא תמיד נובע ממה הדבר הכי טוב למנוע אלא שיקולי עלות/תועלת או תקני זיהום כאלה ואחרים.
יש בכתבה עוד הרבה פרטים מעניינים על איזה נוזל ובאיזה צבע (בד"כ ללא משמעות אמיתית) משתמשים באילו חברות רכב ומה ההבדל בין הסטנדרט היפני לאירופאי.
כמו כן לידיעה, מסתבר שחלק מהנוזלים המודרנים הללו, בגלל שימוש ברכיבים אורגניים תוקפים דווקא אטמי וצינורות סיליקון!
בקיצור תשקיעו כמה דקות בקריאה זה שווה.
נ.ב.
כרגע שמתי פרסטון עקב החלפה לא מתוכננת של צנרת הקירור + רדיאטור. ז'תומרת תכננתי החלפה אבל צינור כשל ברגע הלא מתאים ועקב לחץ זמן לא יכולתי למצוא zerex.
תגובה: חוזר: נזול קירור אנטי פריז