חוזר: כיוון שפור עצמי- אפשרי?
רגע, אז כן שינו לך או רק עשו לך בדיקה?
אם רק בדיקה ולקחו לך 50 שקל, לא רוצה לבאס אותך אבל עשקו אותך.
50 שקל בשביל לעלות על המכשיר המסכן הזה, מכון פרונטים גנב!
לי לפני שבוע בדיוק, לקחו 50 שקל על כיוון, שלקח לו בדיוק חמש דקות כולל הבדיקה על המכשיר העלייה על הבור והכיוון.
לא שינו כלום.
אם עשקו שיהנו להם...
בשביל 50 שקל אני לא הולך להתבעס
[QUOTE=moriseven]
QUOTE]
סלח לי... אבל אתה טועה בגדול!
"המכשיר המסכן הזה" עולה לא מעט כסף+ זמן עבודה של הפועל (אפילו שרק 5 דק') ואותו זמן בערך של הפקידה שהוציאה כרטיס עבודה ועלויות השכירות והחשמל ועוד המון הוצאות שאין לך מושג מה הן!
אה.. וגם 35% מס...
50 ש"ח זה מחיר יותר מהגון!
עידן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי moriseven
רגע, אז כן שינו לך או רק עשו לך בדיקה?
לי לפני שבוע בדיוק, לקחו 50 שקל על כיוון, שלקח לו בדיוק חמש דקות כולל הבדיקה על המכשיר העלייה על הבור והכיוון.
לא רוצה לבאס, אבל תמורת 50 ש"ח וחמש דקות לא נראה לי שהכיוון......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי יונתןמצפה
ובתור פותח השרשור, הרי עדכון:
מסתבר שאפשר...
היום הלכתי למכון פרונט מסודר ע"מ לוודא שהכיוון שפור שעשיתי מדוייק. התוצאה- TOW IN של 1 מ"מ. לא היה צריך לשנות כלום למעט פחות 50 ש"ח בארנק.
לגבי אופן הבדיקה-
נעשתה על מכשיר של "פלטה צפה" שעליה עולים על הגלגל ומודדת נטייה של גלגל אחד ביחס לשני. האם מכשיר כזה יכול לתת קריאה של 1 מ"מ דיוק?? אני די סקפטי בקשר לזה.
המכשיר יכול לדייק במ"מ. גם בשיטות הידניות, אם משתדלים ומקפידים, אפשר להגיע לדיוק דומה, שהוא כאמור לא הכרחי.
וכל סופרי ה50 שקלים - אם מכון הפרונט היה פותח בורג ומסובב את המוט, אז כן היה שווה 50 שקל? זהו מחיר סביר ביותר עבור כמה דקות עבודה, שימוש במכשור ונסיון של בעל מקצוע. וזה 50 שקלים חד פעמיים שיונתן שילם כדי לדעת שהוא אכן יודע לכוון שפור.