חוזר: לנד רובר דיסקברי שנת 96
היום השארתי את האוטו מהבוקר במוסך בכדי שיבדקו את בעית ההנעה שעדין לא מצאו לה פתרון הכל נראה תקין. מבדיקה במחשב של המוסך מראה כי האוטו טופל במוסך מורשה כל חייו עד שהגיע לבעלים הקודם שהוא מכונאי ועשה הכל לבד. את היסטורית הטיפולים אני אקבל מחר.
אני מזכיר שאני עדין מחפש בקליות לוינקרים קידמים
כל השבת ניסיתי לשכנע את אישתי לנסות לנסוע על הגיפ אבל היא לא רוצה בטענה שהוא גדול לה, אישתי רק מטר ושישים. היא מוכנה רק לטריוס או ויטרה ואולי גיפ אחר קצר. אז כנרא אני אמכור אותו או אחליף בנתים אני אעשה לו טסט מחר גם ככה השקעתי בו מה שהיה צריך .
אז מי שמעונין לקנו או לחליף בבקשה לשלוח הצעה בה"פ אני לא לחוץ ומצידי שיעמוד ואני אסע עליו רק בסופי שבוע.
האוטו נמצא בקריות
נ.ב
לא לרשום לי שנמאס לי מהאוטו כי עדין לא הספקתי להנות ממנו
אתה חייב לתת לה לנהוג עליו, לאשתי כל מה "שיש לו ידית קטנה" הוא טאבו אבל דווקא הדיסקו עבר בסדר ועוד היה לי גיר ידני. מצד שני הג'יפ הקודם היה סמוראי אז אולי כדאי לתת לה מייד לפני סיבוב על סמוראי - רצוי פתוח - ולהגיד לה הנה זה אוטו קטן...
בנתיים הוא בחניה אולי יבוא לה כרגע יש לה אוטו משלה מיצובישי כריזמה אז ככה שלא אכפת לה שהוא בחניה
כולן אומרות שזה גדול להן. ואז מאוד אוהבות את זה.
עד שפעם אחת היא תגיע עם הלנדרובר לעבודה וכל אלו שלא מבינים שמדובר באוטו שעולה כמו ארטיק יגידו "וואלה, איזה ג'יפ" ומאותו רגע היא לא תעזוב אותו.
(זה היה חצי בצחוק, מבוסס על מקרה אמיתי)
ברצינות, אם היא תנסה, יכול מאוד להיות שזה ימצא חן בעיניה. אל תכפה, זה יבוא לבד (אתה יכול להתגנב בלילה ולנתק לה את החוט של הקויל מהמיצובישי ולמחרת בבוקר "לא תהיה לה ברירה" והיא תהיה חייבת לקחת את הג'יפון. זה נקרא "יבוא לבד" כל זמן שזה רעיון שלה לנסוע בלנדרובר במקום במיצובישי שלא מניעה, אבל קח בחשבון שמדובר בלנדרובר, ויש סיכון שגם הוא לא יניע :twisted: ).
אסף.
מה המחיר שכדי לי למכור? להפסיד אני יודע שאני אפסיד אבל כמה? האוטו יהיה עם טסט לשנה ונראה סביר מאוד .מבדיקה במוסך מורשה לא נמצאו תקלות שנראות או נשמעות מה שהיה תוקן או הוחלף
היום קיבלתי את האוטו אחרי שהחלפתי את החוט של הפלוס וגם את החוט של המינוס נפרדתי מ700 שח . מקווה מאוד שבזה נפתרה הבעיה של ההתנעה.
כמה צריך לעלות לי טיפול החלפת שמן מנוע לאיכותי ביותר(איזה מומלץ?)החלפת פילטר סולר ופילטר אויר. מה יש לי להחליף או לבדוק בטיפול?
מישהו יודע מה לקנות לטיפול? כמה אמור לעלות לי טיפול ?
כמה ליטר סולר ניכנס למיכל? היתי בתחנה ושחכתי לעצור את המשאבה והיא נעצרה ב500 שח ועוד היה לפני זה סולר ב70 שח
תגובה להודעה: לנד רובר דיסקברי שנת 96
שלום
יש לי בדיוק את אותה הבעייה עם הסטרטר אשמח לדעת מה מצאו ברכב
בניגוד לנאומים הרגילים,
עשה בדיקה כוללת לרכב,
בדוק בעיקר רכיבים מכניים ומערכת קרור ,
האם לא בדקת את הרכב לפני כן?
האם"עשה מנוע" זה אמיתי?
גש למכונאי אמין ובדוק הרכב באופן כוללני לדעת את הצפוי לך
לירוי :
טיפול רגיל במוסך יעלה לך בסביבות 500 ש"ח
במיכל הסולר ניכנסים 79 ליטר , שזה אכן הרבה כסף במחירים של היום ...
מצד שני , אם הרכב מכוון כמו שצריך הוא יכול לעשות 1:10 או 1:9 ואז לקלומטר זה לא יוצא הרבה
אמיר.