חוזר: מתנדב יחידת הג'פים חיפה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mikonw
כשוטר ומתנדבים שתפקידם להגן על המתרחצים בים ועל בטחונם הבחנו כי אותו בחור נהג במהירות ובפראות לאורך החוף בסמוך למתרחצים ואפילו בקטעים מסויימים בין המתרחצים וזאת בניגוד לגי'יפים אחרים שנסעו על החוף אך מהירות בהתאם לסביבה. לאיש מהם לא נרשם דוח, פרט לאותו נהג, שכאמור נסע במהירות ופראות שהיוותה סכנה למתרחצים.
עקבנו אחרי הרכב שלך בגלל שנהגת במהירות ובפראות שפגעה בבטחון המתרחצים.
החוף היה עמוס במתרחצים ואתה לא גילית אחריות כבעל ג'יפ, ולכן עצרנו אותך רק במגרש החנייה ולא בחוף הים, מחשש שתנסה להמלט ובכך אולי תיצור סכנה נוספת למתרחצים.
כמו כן מרדף אחריך בחוף הים היה מעלה את הסברה שתגביר מהירותך על מנת לברוח וזאת רצינו למנוע.
שורה תחתונה ראינו לפנינו את המתרחצים ואת בטחונם, לשם כך - אנחנו שם
מה גם שתירוץ כמו שספקת "לא רציתי לשקוע לכן נסעתי מהר" או "לא היה לי כוח להוריד אוויר בגלגלים" לא מקובלים בשום מקום בעולם, אחד על כמה שמדובר בחיי אדם !
אולי גם זה הזמן לצין את המעקב שנהלת אחרינו ?
ואת המאמץ וההשקע בלעקוב אחרי הפעילות שלנו ולצלם את התמונות ?
אחרי הכל לעקוב חצי שעה אחרינו על מנת לצלם תמונות ניראה לי שיותר משעמם מלשמור על בטיחות הרוחצים בחוף הים, לא כך ?!
בדבר הפנסים:
הרכבים שלנו מאושרים בפנסים לשם חיפוש נהדרים, ולכן התאורה.
בדבר הכחול כמו שבטח הרוב כבר מבינים זה על מנת שכאלה ואחרים שכן מחפשים לגנוב או דומה יראו אותנו בחוף ובכך יחשבו פעמים.
ומשהו קטן משלי לא משל החוק.
אין לי בעייה עם רכבים על חוף הים, יש לי בעייה עם ג'פים שחושבים שחוף הים שלהם ונוסעים בו בפראות ועושים כיד המלך כמו שאתה נסעת !
יחידת הג'פים חיפה
איך בדיוק קבעתם שנסעתי במהירות מופרזת לפי מה בדיוק...? ולנסוע כ 40 מטר מהמתרחצים( מקו המים ככה כתוב בדו"ח דרך אגב). לא נראה לי שצריכה להיות בעיה כל שהיא .. אם כל הכבוד לך ולצוות המשועממים שלך זה לא נקרא להשתולל.! ! ! ומה שהכי חשוב שכל זה קרה 10 מטר מהיציאה מהחוף אז על מה כל הרעש למה לתת יד לשוטרים שדפקו אותם משמרת בשבת בחום עם המדים במקום להיות עם האישה בבית, מוציאים את העצבים שלהם על אנשים שקצת נהנים יותר מהם ... לכו תחפשו באמת עבריינים שמסוכנים לבטחון הציבור .!!( חבל שאין לך תמונות של " ההשתוללות" שלי על החוף) ...פשוט בושה ... אבל הסר דאגה מליבך "כל כבל בא יומו".
חוזר: אזהרה לכל הגיפאים (אכיפת חוק נסיעה על החוף בחיפה)
לא יאומן כמה נמוך שירשור אחד יכול לרדת.
נתנו פה במא לאדיוט שמשתולל ליד רוחצים.
נתנו פה במה לאדיוט אחר (ולא ברור מי מבניהם יותר אדיוט) שמפצא על הבטחון העצמי הירוד שלו, בלהיות כלב הציד של אדונים עצלנים שלא רוצים לרוץ בעצמם. (יחידות שנותנות שירות שלא קשור בציד, דווקה די נחמדות. מי אמר פינוי צירים?)
ואחרי כל זה, אני עוד מגיב...
נו, אולי תינעלו?
חוזר: אזהרה לכל הגיפאים (אכיפת חוק נסיעה על החוף בחיפה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עודד זנטון
יחידות שנותנות שירות שלא קשור בציד, דווקה די נחמדות. מי אמר פינוי צירים?
ואחרי כל זה, אני עוד מגיב...
נו, אולי תינעלו?
אל תתבלבל עודד, גם הם משת"פים. עם כוונות טובות, נכון, אבל משת"פים.
יוני5