דורון
תבדוק במפה ותראה ששביל הקק"ל הירוק הופך לשביל הולכי רגל ירוק שעל שניהם מסומן שביל ישראל שמטשטש את הסימון של שביל הולכי הרגל.....
הדרך הדפוקה היא מסלול רגלי שנכבש ע"י ג'יפים לפני כ 5 שנים ומאז מצבו הולך ומתדרדר בזכות ההצלבות והחפירות.
Printable View
דורון
תבדוק במפה ותראה ששביל הקק"ל הירוק הופך לשביל הולכי רגל ירוק שעל שניהם מסומן שביל ישראל שמטשטש את הסימון של שביל הולכי הרגל.....
הדרך הדפוקה היא מסלול רגלי שנכבש ע"י ג'יפים לפני כ 5 שנים ומאז מצבו הולך ומתדרדר בזכות ההצלבות והחפירות.
צודק, עכשיו אני שם לב לכך אבל בעבר בתאום מעבר מסודר מול פקח באזור (זה נחשב גן לאומי) לא היתה התנייה למעבר רכבים בשביל.
ערן (no 1) לדעתי טיפסת על עץ גבוה והסתבכת עם ההסברים המפותלים שלך... המשפט שיונתן ציטט צורם מאד. תקרא שוב את מה שאתה כותב ותראה שאתה "קצת" מגזים.
שלום שוב!
מצטער על העיכוב בתגובה, הייתי מספר ימים בירדן ללא גישה למחשב. (כן, טיול רגלי...)
ערן- כשאני מצוטט אותך אתה טוען שאני מוציא את דבריך מהקשרם אז אני לא אעשה את זה הפעם.
לדעתי אתה עדיין מפספס את העניין, לכן אני מתעקש להגיב על מה שכתבת, בשביל שיהיה ברור...
אני ממש לא מנסה לשנות את תדמית הג'פאים, אין לי כוונות להילחם בתחנות רוח. אני בסה"כ מנסה ליצור דיון פורה שבו כל אחד יוכל להאיר את עיננו לדברים שאולי לא חשבנו עליהם. חשוב לי (בכל דבר שאני עושה) לנסות למזער את הפגיעה שלי או ההפרעה שלי לאנשים הסובבים אותי. פתחתי את השרשור בעקבות מקרה שהאיר את עיני למשהו שלא הייתי לגמרי ער אליו. ככה אני.
אם לך אין את הצורך הזה ולא אכפת לך באם מעשיך פוגעים או יוצרים הפרעה אצל אחרים (ללא קשר למעשה או למי צודק) אז השרשור הזה לא מיועד לך. אתה לא תפיק ממנו כלום!
נכון שקראתי לשרשור הזה "תדמית הג'יפאים" וגם כתבתי את זה:
אם צריך למחוק את המילה "תדמית" בשביל להדגיש את החלק הראשון של המשפט, לך על זה. הכוונה שלי היא שהתדמית הזו, מקורה ביותר מדי מקרים שבהם אין התחשבות מצד בעלי הג'יפים באחרים ואת זה אני רוצה למזער, לא את התדמית עצמה שהיא התוצאה של זה.ציטוט:
"השאלה שאני מעלה כאן: מה כל אחד מאיתנו יכול לעשות ע"מ להתחשב יותר ברגשות של אחרים במטרה אולי לשפר ולו במעט את התדמית הזאת..."
מה שכתבת לגבי מטיילים רגליים, בומבמלה וזבלנים, מוכיח שאתה לא מכיר את התרבות הזאת או שקיבעת לעצמך דיעה ואתה לא מסוגל להשתחרר ממנה. מה הקשר בין משפחה שעושה טיול שבת במשלט 21 והזבל בבומבמלה???
ברשותך, רק ציטוט קטן (מצטער, אני לא מתאפק...) :
שום דבר מהנ"ל זאת לא המטרה שלי! (ולראיה: הג'יפ שלי מוגבה, משופר, נוסע בדרום ובצפון)ציטוט:
המטרה שלך בשרשור הזה היא שיפי הנפש יכתבו לא להשתולל ליד אנשים, לא לרדת משבילים, מסומנים, לא לעשות רעש בשכונה, לא לשפר, לא להגביה, לנסוע רק בכביש ולא בים או רק בדרום או רק בצפון וכן הלאה וכן הלאה
כמו שכבר כתבו מקודם כל אחד מביע את דעתו ומתנהג כפי שחונך בבית
את הדיעות שלי בנושא שמירת טבע אני דואג להשמיע בשרשורים המיועדים לכך, ואגב, הם לא תמיד מה שאולי נראה לך...
שבוע טוב!
יונתן
גם טיפסתי גם הסתבכתי גם התפתלתי גם צרמתי וגם "קצת" הגזמתי
וכל זה בכמה תגובות עניניות (לטעמי) לשרשור.
זכותך\ם לחשוב כך וזכותי לא.דרך אגב זה מתקשר מאוד עם השרשור הזה.
יונתן אתה נראה לי לפחות על פי מה שאתה כותב בחור עם ראש על הכתפיים!
לא נראה לי שמישהו כאן יכול לחנך אותך או להגיד\להוסיף לך על איך מתחשבים בזולת (אני מאמין שקיבלת את זה בבית) כי זאת בקלות יכולה היתה להיות הכותרת של השרשור הזה.
ולאו דוקא בנושא ג'יפים.
לגבי התשובה שלך אבחר לא להגיב כי במשפט אחד אתה אומר משהו ובמשפט השני סותר את עצמך ובעיקר בגלל שהיא מסולפת ומצוטטת כאילו היית באגודת העיתונאים.
ד.א יש כאן עוד תגובות שהן בדעתי ;)
בהמשך ישיר לשירשור,
בידיוק מזה אני חששתי שהייתי עם הילדים שלי בחוף הים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564199,00.html
לא הי לי כח לקרוא את הכל אבל קראתי כמה תגובות
כרגע אין לי ג'יפ אבל אם היה כן הייתי יורד לחוף
זה הכיף שלי אז אתה רוצה להרוס לי אותו ?
אז לאלו שבאים לים ואני זה שהורס להם את האווירה בגלל שהנוף לא פתוח מבחינתי שיילכו לחוף אחר
שום ג'יפ לא נכנס לחוף מוכרז שיש בו מתרחצים אז אל תבלבלו את המוח.
אתה חי בסרט או במדינה אחרת או הולך לחוף פרטי..
מדגם קצר של חופים בהם יצא לי לפגוש הרבה רכבים על קו המים:
שדוד באזור חוף המצודה,
אשקלון,
חיפה,
חוף דור,
זיקים,
ניצנים,
להמשיך?
רק לראות את הקוליסים ברוחב 50+ מטרים מתרגם לך כמה מהחוף מנוצל כנתיבי תחבורה ביחס לשטח שנשאר לך לשבת, יש פעמים שזה מרגיש שאתה יושב עם שמשיה על אי-תנועה ולא על חוף רחצה.