שמיל אני יודע. פשוט התגובות שלו עצבנו אותי אז כמו שהוא לא כותב לעניין אז גם אני לא.
חוץ מזה, אם הוא הולך לשים צמיג על ג'אנט לא מתאים אז כנראה שהחוקיות זה לא מה שבאמת מעניין אותו, גם לא בטיחות או תרבות מוטורית אבל זה מילא.
Printable View
שמיל אני יודע. פשוט התגובות שלו עצבנו אותי אז כמו שהוא לא כותב לעניין אז גם אני לא.
חוץ מזה, אם הוא הולך לשים צמיג על ג'אנט לא מתאים אז כנראה שהחוקיות זה לא מה שבאמת מעניין אותו, גם לא בטיחות או תרבות מוטורית אבל זה מילא.
חברה בואו נלך קצת אחורה
כל מה שאמרתי זה שיש עובדה שרכב עם ג'אנט 16 יכול לנסוע עם צמיג 16 וחצי
פתאום כולם קיבלו שחפת והתחילו לקלל מה עובר לכם בראש
פתאום קראון לי פה קוף הורג משפחות עם רובה אוטומטי
אני מאוד מודה על התשובות שקיבלתי זה נכון
אבל לדעתי בפעם הבאה שאתם "מקבלים" מישהו חדש לפורום ה"מהולל" הזה...תנסו לעשות את זה בלי שהוא יצטרך להתחנף אליכם כאילו אתם שווים משהו יותר ממנו בכל מישור שהוא
בקיצור כולכם כלומניקים חוץ מהעונים בכנות ותודה לבודדים
ואם עכשיו בא לך למחוק אותי מהפורום שלך מר איומים טיפשיים אז קדימה
(יא כלומניק)
אחרי הכל, כנראה שאתה באמת לא מתאים לפה.
שא ברכה.
גלדיאטור ששוקל 2 טון בערך..או אולי יותר לא יודע..גם במהירויות של 60 קמ"ש שיקלף צמיג בסיבוב ותאבד שליטה הוא קטלני לכל מה שיעמוד בדרכו...
תסלח לי על הבוטות אבל אם זו צורת המחשבה שלך, אני מקווה שלעולם לא יעלו לך אותו על הכביש...לפחות לא בצורה הזו...אם בצמיגים שזה קשר היחיד לכביש אתה חושב שזה בסדר לעגל פינות..לא הייתי רוצה לחשוב על השאר..:evil:
ליאור
יאללה כולה אמרתי שזה אפשרי
לא עשיתי את זה
חחחחח חבורת דפוקים אתם תאמינו לי
חוץ מזה ל-מצטט מעליי איזה עבירותא תה עושה ב60 קמ"ש
אולי אתה רוצה ללמד אותנו משהו
*** להתראות גלדיאטור, ותודה על הדגים! השרשור נעול, ואתה חסום. המערכת ***
אתה לא מתכוון ליסוע עם הרכב על הכביש?...רק בשטח?..
אז למה אתה כ"כ מתאמץ להעלות אותו לכביש?...בדרך לשטח אתה תיסע קצת יותר מ-60 נכון?..
תקרא את התשובות שלך קודם שאתה קורא לאנשים פה דפוקים..עשית או לא עשית זה לא משנה..עצם העניין שאתה מתעקש שזה בסדר...כמו שכתבתי קודם אם זו צורת המחשבה שלך אל תצפה פה לעזרה גדולה ושוב לא הייתי רוצה לדעת איפה עוד אתה מוכן לעגל פינות..
קבל את מה שכתבו לך פה כביקורת מאנשים עם "קצת" יותר ניסיון ממה שאי פעם יהיה לך אם באמת תצליח להעלות את הרכב הזה לכביש כמו שאתה רוצה..
וכן..גם בנסיעת שבילים אתה תיסע יותר מ-60 קמ"ש...אבל שם יש עוד סיכוי שתפגע רק בעצמך...
ליאור