תגובה להודעה: ירידה נוספת של 10,000 ש"ח במחירי הרנגלר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
??? יש פה זילות של 200K ? בשבילי ובשביל מרביתם המכרעת של תושבי ישראל זה המון כסף. אני מצפה שיצרן שמספק לי רכב חדש בשנת 09 יטרח לוודא שהגג לא דולף ושאני לא צריך להרטב ביום סגריר בשביל לכוון את המראות.
אלמנטרי ווטסון.
גישה מעניינת, איך היא יושבת עם מלכודות המוות האסיתיות שמוכרים ב100K?
קרייזלר החליטו לתמכר את הרכב במחיר מסויים, מכשירי תנועה הלבישו את הרווח שנראה להם לגיטימי ואנחנו קיבלנו תוצאה סופית של רנגלר חדש מהניילונים שנמכר ב190K(ותאמין או לא במחיר הזה הם אפילו דחפו ניילונים!), עכשיו קח בחשבון שעד לא מזמן אנשים ציפו לקבל על סופה50K ואני חושב שיש לך יופי של מחיר לרנגלר חדש.
דוגרי הדיון הזה מפגר (כן ומי שרוצה יכול לדווח עלי), הרנגלר פאקינג מתומכר זול, לא מוצא חן בעיניכם בדיוק באותו מחיר יש יופי של רקסטונים תהנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zsahi
גישה מעניינת, איך היא יושבת עם מלכודות המוות האסיתיות שמוכרים ב100K?
קרייזלר החליטו לתמכר את הרכב במחיר מסויים, מכשירי תנועה הלבישו את הרווח שנראה להם לגיטימי ואנחנו קיבלנו תוצאה סופית של רנגלר חדש מהניילונים שנמכר ב190K(ותאמין או לא במחיר הזה הם אפילו דחפו ניילונים!), עכשיו קח בחשבון שעד לא מזמן אנשים ציפו לקבל על סופה50K ואני חושב שיש לך יופי של מחיר לרנגלר חדש.
דוגרי הדיון הזה מפגר (כן ומי שרוצה יכול לדווח עלי), הרנגלר פאקינג מתומכר זול, לא מוצא חן בעיניכם בדיוק באותו מחיר יש יופי של רקסטונים תהנו.
כן מפגר, לא מפגר, כן פאקינג לא פקינג, עובדה שאתה כאן!
ולעיקרן של הקריאות "לא נראה לכם? תקנו רקסטון",
סליחה! אבל לא ביקשנו את עצתך!
אני לא רוצה רקסטון אלא דווקא ג'יפ מהסוג עליו מתקיים הדיון ואני רוצה (גם אם לדעתך זה הזוי ו"פאקינג מפגר" שיהיו בו מראות חשמליות ומושב אחורי סביר.
אם היבואן יקרא את השרשור הזה ויעביר מסר ליצרן ובשנה הבאה יימצא פתרון לבעיות הללו (או אם ניתן יהיה לרכוש קיט שיאפשר שדרוג עצמי) - דיינו.
מבחינתי כלקוח פוטנציאלי, אלו דברים מהותיים (גם אם לדעתך הם לא) ואני סבור שאני לא לבד בדעה זו.
כבד אותי ואת דעתי ואכבד אותך ואת דעתך.
שנה טובה
אמיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zsahi
כן ומי שרוצה יכול לדווח עלי
בינתיים הדבר היחיד שאפשר לדווח עליו בקשר אליך - זה שממש לא עבדו עליך ביום שישי בצהרים.
אשכרה השם שלך עלה בהגרלה של פרס יפה במפגש, אבל לא היית שם כדי לקבל אותו....
כרכב שטח טהור אכן מקבלים עיסקה מצויינת עם הרנגלר, אבל רוב רובם של הקונים לא קונים אותו כרכב שטח טהור וכאן הבעיה.
מכיוון שמתעקשים להשוות אותו מול המתחרה הישיר שלו(והיחיד בארץ)הדיפנדר אז אני אוכל לתת לכם כמה נקודות להשוואה...
1 מחיר, במיוחד בדגמים הארוכים, הרנגלר זול משמעותית.
2 אכות המוצר,ההרכבה והגימור, הדור החדש של הדיפנדר בנוי טוב יותר בכמה רמות מהרנגלר, דש בורד מוצק,דלתות מסיביות ועוד...
3 נוחות נסיעה, הרנגלר מבחינת הנדסת אנוש לוקח בנוק אווט(לא חוכמה...גם טרקטור מתחילת המאה הקודמת לוקח ת'דיפנדר בהנדסת אנוש....), המתלים של הדיפנדר טובים מהרנגלר בכמה רמות טובות ובשטח הדיפנדר פשוט נוח יותר(שוב חוץ מתנוחת הישיבה).
4 נוחות נסיעה מאחורה, כאן ברנגלר מפסיד ,בדיפנדר החדש יש ספסל אחורי לא רע בכלל גם למישהו בגודל שלי.
יש עוד הרבה מה לשוות בין 2 הכלים האלו, אם תרצו אוכל לכתוב יותר, השורה התחתונה היא שמי שמחפש רכב ליום יום וחשוב לו בכל זאת אכות החיים שתוך הרכב אז הרנגלר לוקח ,לא יודע אם בנוק אווט, אבל בטח בהפרש נקודות גדול, בשטח עצמו, הן בשביל המהיר או בעבירות הדיפנדר לוקח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ארז
מכיוון שמתעקשים להשוות אותו מול המתחרה הישיר שלו(והיחיד בארץ)הדיפנדר אז אני אוכל לתת לכם כמה נקודות להשוואה...
אכות המוצר,ההרכבה והגימור, הדור החדש של הדיפנדר בנוי טוב יותר בכמה רמות מהרנגלר, דש בורד מוצק,דלתות מסיביות ועוד...
בשבוע שעבר היה לי דיפנדר חדש רק ליום אחד - ונהניתי בטירוף, אבל...
יש לי הרבה על מה לחלוק על דעתך. אחרי התנסות עם שניהם אני אפילו כבר לא סגור עד הסוף אם הם מתחרים ישירים...
קצת הגזמתם עם נושא האטימות והנוחות.
אחרי חודשיים של פירוק והרכבה לסירוגין של הגג לפחות 6 פעמים, להלן המסקנות:
1. אין שום דליפה מכל סוג שהיא (וזה אחרי כמה וכמה שטיפות במכונות שטיפה וגשם זלעפות שירד אתמול).
2. שני נוסעים גבוהים (כולל הנהג) מקדימה ושני מבוגרים מאחורה, אין שום בעיה.
3. נסיעה סבירה ביותר ואפילו טובה בכביש.
4. כיף עילאי בשטח.
אשתי לא אוהבת אותו (מצוין, יש לה את האוטו שלה!) כי אין לו מראות במגן שמש...
נמרוד
אני לא מאמין שאתה כותב את התירוצים העלובים האלה
אפילו המהנדסים בקרייזלר מגחכים למקרא התגובה שלך
במיכניקה של האוטו ידעו להשקיע אבל לטפל בפיניש לא ידעו ?
הרי כל לוזר (לא כל שכן ווינר) יודע שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים ושאין דבר חשוב כמו הפיניש (ותאמין לי כאחד שעושה ספונג'ה אני יודע:cool:)
אין שבוע שאשתי לא תופסת אותי "מפקשש" במקום אחד קטנטן אבל זה מקלקל את כל הרושם הטוב שבהשקעה שלי :D )
200000 אלף ש"ח זה עדיין המון כסף ולקבל במחיר הזה רכב נוזל או בלי מראות חשמל רק בשם אפשרות הסרת הדלתות זה קשקוש בלשבוש או בעברית צחה מה זה החרטא הזה :p
תוך כדי קישקוש על ירידת המחיר,הופ ירד בעוד 5000 ...
הכל נתון למקח וממכר.
זה לגבי המחיר.
לתשובתו של ארז להשוואה בין הרנגלר לדיפנדר,אז לדעתי אין מקום להשוואה כלל.
חוץ מאשר ששניהם סו קולד רכב שטח טהור.
אז כאן לדעתי נגמרת ההשוואה.
הדיפנדר היה וישאר רכב עבירות טוב יותר בתצורתו הבסיסית,כאשר עלותו יותר גבוהה בכ50 60 אלף שח,
שמישהו יתקן אותי..
הרכב האמריקאי הרנגלר הבסיסי הוא לא פחות מבושה לתעשיית הרכב שלהם,אם מדברים על רכב עממי.
אז שיהיה במחיר כזה ,אבל אנחנו כאן באתר שטח ואז הבסיס עצמו נתון לשיפורים ואז נפתח שוב הארנק,
וזאת בכדי לשבח ולהטיב.
1.יחסי העברה
2.צמיגים
3.ועוד הכיס נטוי אז הגענו לדבר הבסיסי ביותר בדיפנדר.
אז תמיד אמרתי שאין הגיון בשיגעון ,אבל בכל זאת..
הרנגלר ישאר כסמל סטטוס עם השם JEEP ,
ויעשה רושם על הפשפשים,ואם ברכב אמריקאי,אין מושב נוח לנוסעים מאחור,
ויש טיפטופים!
ואין כיוונים בסיסיים חשמליים .
ואין ואין.
אז על מי עובדים ?על מי? נכון עליינו,
שימו כ190000 שח על מושא חלומות,בארץ הקודש, וסעו לשלום.
מה אתם מתבכיינים ,
פה זה לא אמריקה,....לא ששם זה זה ,אבל עדיין.
לסיכום העניין [לדעתי].
הרנגלר הוא יפיוף אמיתי ,יקר ,מתנשא ,חצוף[הקצר]. בסיס לשינויים,עממי בארץ הוא לא!
אבל בארץ הקודש ,הקדושה היא על הפפילימוס,וזה עגל הזהב של החברה.אז תשלמו פי 2.5 ממחירו בארהב
וזה על דגם בסיסי ביותר.
מה הפלא שהמחירים צונחים!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RONI
תוך כדי קישקוש על ירידת המחיר,הופ ירד בעוד 5000 ...
הכל נתון למקח וממכר.
זה לגבי המחיר.
לתשובתו של ארז להשוואה בין הרנגלר לדיפנדר,אז לדעתי אין מקום להשוואה כלל.
חוץ מאשר ששניהם סו קולד רכב שטח טהור.
אז כאן לדעתי נגמרת ההשוואה.
הדיפנדר היה וישאר רכב עבירות טוב יותר בתצורתו הבסיסית,כאשר עלותו יותר גבוהה בכ50 60 אלף שח,
שמישהו יתקן אותי..
הרכב האמריקאי הרנגלר הבסיסי הוא לא פחות מבושה לתעשיית הרכב שלהם,אם מדברים על רכב עממי.
אז שיהיה במחיר כזה ,אבל אנחנו כאן באתר שטח ואז הבסיס עצמו נתון לשיפורים ואז נפתח שוב הארנק,
וזאת בכדי לשבח ולהטיב.
1.יחסי העברה
2.צמיגים
3.ועוד הכיס נטוי אז הגענו לדבר הבסיסי ביותר בדיפנדר.
אז תמיד אמרתי שאין הגיון בשיגעון ,אבל בכל זאת..
הרנגלר ישאר כסמל סטטוס עם השם JEEP ,
ויעשה רושם על הפשפשים,ואם ברכב אמריקאי,אין מושב נוח לנוסעים מאחור,
ויש טיפטופים!
ואין כיוונים בסיסיים חשמליים .
ואין ואין.
אז על מי עובדים ?על מי? נכון עליינו,
שימו כ190000 שח על מושא חלומות,בארץ הקודש, וסעו לשלום.
מה אתם מתבכיינים ,
פה זה לא אמריקה,....לא ששם זה זה ,אבל עדיין.
לסיכום העניין [לדעתי].
הרנגלר הוא יפיוף אמיתי ,יקר ,מתנשא ,חצוף[הקצר]. בסיס לשינויים,עממי בארץ הוא לא!
אבל בארץ הקודש ,הקדושה היא על הפפילימוס,וזה עגל הזהב של החברה.אז תשלמו פי 2.5 ממחירו בארהב
וזה על דגם בסיסי ביותר.
מה הפלא שהמחירים צונחים!
רוני ג'יפ הוא אולי סמל סטטוס בישראל. בארה"ב הדגם הכי מפואר, עם כל השיפורים שבאים מהיצרן עולה 32000 דולר. מעולם הוא לא היה רכב יוקרה ולא מיועד לפלח הזה של השוק.
אם הוא היה רכב יוקרה אז לא היו כל כך הרבה רכבי עבירות מטורפים שהיו מתבססים עליו. זה פשוט היה יקר מידי.
זה שבארץ היבואן החליט לדרוש סכום מוגזם ושערורייתי עבורו ועכשיו הוא לא מצליח למכור ולהתחרות בייבוא האישי? בעיה של היבואן.
אני אסכם את הדיון שגולש להיות הזוי
זה הרכב של אישתי ,
שהיא מרוצה אני מרוצה כפליים ,:D
ומכאן ואיילך אנא המשיכו לקטר,:confused:
תשוו אותו לנדקרוזר
תשוו אותו לדיפנדר
אני נהנה מכל רגע ,
נותרו עוד שנתיים וחצי שהוא עובר אלי עד אז אשמח אם השרשור הזה יעבור את ה 10.000 תגובות,
שנה טובה לכולם
1 קבצים מצורפים
במסגרת הקיצוצים האחרונים בקרייזלר, הם הגיעו גם למדבקות.
דגמי 2009 שכבר החלו להמכר בארה"ב מגיעים ככה.
הקיצוץ הבא יהיה ככל הנראה בטיב המכסים של הונטילים. זה בוודאות מה שיוציא אותם מהבוץ.
יניב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
בכל מקרה עם כל המגרעות שלו הרנגלר במחירו הנוכחי הוא לטעמי הקנייה הכי אטרקטיבית בשוק ביחס למתחרים.
הדיפנדר מתומחר בהרבה יותר גבוה - דיפנדר קצר פתוח 230,000 ש"ח לפני מיקוח. דיפנדר קצר סגור 260,000 ש"ח.
שלמה
המזרח הוציאו למכירה 6 90 פתוחים ב 190K מבצע לכבוד 60 שנה ללנד רובר.
אנשים
קטונתי מלהביע דעה במחירים האלה
דבר אחד כן הבנתי - בסיס נהדר לשינויים, הרכב הזה!
אם יש בעיות בגג ובמושבים ובמתלים, בוודאי תקום הסדנא שתוציא קיט שיפורים.
לא לדבר על עדר גולשי ג'יפולוג שיעוט על כל ג'יפ פנוי כזה, עם מבט מורעב בעיניים, סט בוקסות של סיגנט ביד אחת וברנר בשנייה.
מה שכן - מאחר ועוד לא ראיתי רכישה מסיבית של הרכב הזה במכרז מגוף ממלכתי \ גדול, לא רואה "הצפה" של הכלים האלה, במחיר זול - נניח כמו הסופות - בעתיד.
אתה טועה בהערכה שלך לדעתי .
במחיר של סופה משופרת שנת 95, נניח 80K ש"ח, אתה מוסיף 40, ומייבא רנגלר 2007 משומש ואולי אפילו קצת משופר. תלוי במזל שלך בקניה בחו"ל.
כנ"ל לגבי סופה אחרי מכרז שזקוקה לשיפוץ ושיפורים.
שווה כל שקל .
אופיר לגבי התוספת אני מסכים, אבל מי לעזזל ישלם 80K על סופה???
בימים אלה חבר משפץ סופה לאחר שהוציא ממכרז. שנת 2001 אמנם.
הוא עומד היום על 75K ש"ח לפני נעילות ועוד פיצ'פקס.
חומר למחשבה.