זה בטוח עמעם אבל כנראה שיש שם עוד משהו שהם לא רוצים לגלות.
תריץ חיפוש באיביי אולי יהיה לך מזל.
Printable View
זה בטוח עמעם אבל כנראה שיש שם עוד משהו שהם לא רוצים לגלות.
תריץ חיפוש באיביי אולי יהיה לך מזל.
COAS, לדעתי, אם תשקיע בשלייף סופאפים, תוכל להוציא מהציפלניגים רעש של "עווה-עווה" גם בשימוש בלוח פח גלי רגיל... אבל אתה.. פרפקציוניסט שכמוך, חייב לפחות טיטניום, מה?
ושמיל, על מי בדיוק אתה חושב שאתה עובד עם החרטא של המולטיפלקסינג... כולה יש לך גרמופון מחובר לצנרת ביוב 8 צול שמקסימום עושה "גלינג-גלינג"... על "עווה-עווה" אתה יכול רק לחלום, ובטח לא על "טרטא-טרטא"...
שמע לי חבר, ועזוב אותך מכל הסתלבטנים פה..
קח צינור השקיה, חבר אותו צד אחד למשפך מפלסטיק וצד שני לכרית בכיסא הנהג.
מכאן, תן לכישרון שלך לעשות את העבודה..ואני מזכיר לך:
"הכוונה לעשות את הרעש חלש כמה שפחות.. ומין חנוק כזה.. שישמעו אותו כאילו הוא "מיתעצבן" לו שם.. אבל חלש."
חברים, חלאס.
אסף.
אני כבר לא יודע איזה תגובה פה רצינית ואיזה לא
וחלאס לחשוב שאתם (בעלי הניסיון) הכי טובים בכל דבר.. גם אתם הייתם פעם ילדים.. ותאמינו לי אם הייתם ילדים והיו עושים צחוק מהאשכול שלכם.. ישר היה בא לכם להביא באן לאותו איש שהרס את האשכול
ומנהלים מה אתם לא רואים שיש פה "הורסי אשכולות", אתם לא יכולים לתת באן או אזהרה למישהו? בשביל מה יש מנהלים? שיהיה סדר ורצינות ולא יעשו מכל אשכול בדיחה אחת גדולה
ולדעתי אם לא היו עושים צחוק מהאשכול לדעתי היה יכול ליהיות לדביק
אני לא מדבר פה על אנשים שעוזרים- ויש כאלה ! וכל הכבוד להם ותודה להם ! יש פה אנשים שצוחקים ומרשים לעצמם להיתבדח על האשכול ולדעתי הם ילדים קטנים.
אתם יכולים לנעול.
אוהד - לשאלתך - כל האנשים פה צוחקים. וכן, הם צוחקים עליך. אבל הם לא ילדים, הם כמה מהאנשים הרציניים והמוכשרים ביותר בפורום. תסיק מזה איזה מסקנה שאתה רוצה.
השרשור נעול, וגם עובר לאוף-טופיק, מקומו לא בפורום טכני.