תגובה להודעה: גיר תקוע בהילוך רביעי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lowrider
לגבי האייקון, את GHOST RIDER אתה מכיר?
וואלה, לא מכיר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gnaveh
חשבתי שהבנת את הרמז, אבל אתה ממשיך להתגרות בגורל. יובל, תעשה לעצמך טובה - Don't push your luck. תחליף חיישן בעצמך. האמן לי, לא תצטער. מניסיון עשיר.
גיתאי - כנראה שבאמת לא הבנתי את הרמז. קראתי את ההודעה שלך רק אחרי שחזרתי מהמוסך. הגורל חייך לי גם היום. אתה מתכוון שהיה יכול להיות מצב שהמנוע ישבות באמצע נסיעה? עד היום הבעיה היתה רק בהנעה.
פעם היה איזה קוקו שכתב פה כמה מילים על החלפת גיר וקלאץ' בסופה. אני ממליץ לך לקרוא הכל כדי לקבל תמונה טובה של מה שהולך אצלך למטה, ובפרט בסוף, שם מופיע הסבר מדוייק כיצד לנקז אוויר מהקו ההידראולי.
קראתי את הכתבה המעולה, כל הכבוד. ניקוז האויר נראית כפעולה "ברת ביצוע" במסגרת יכולותי... אנסה בקרוב.
גיתאי - האם בעת כתיבת הכתבה זו היתה הפעם הראשונה שהורדת גיר, או שכבר היה לך נסיון בנושא (או במילים אחרות - במידת הצורך, כדאי לנסות בבית?)
שבת שלום,
יובי
יובי
כשאני מדבר על המזל שלך, אני מתכוון לזה שכשהולכים למוסך (מלבד כמה כוכבים זוהרים, שבמקרה - או לא - גם חברים בפורום ג'יפולוג) צריך לקחת בחשבון כל תרחיש אפשרי, ממנוע דומם ועד לגלגלים שמורכבים על הגג במקום על הסרנים. אני מקווה שעכשיו הבנת, ואם עדיין לא - שלח אלי ה"פ ואוודא שלא תחזור יותר למקומות כאלה.
החלפת הגיר ההיא היתה הפעם הראשונה שלי. אפשר ומומלץ בבית. אגב, בפרספקטיבה אני לא היתי קונה גיר משופץ אלא משפץ בעצמי, מכמה סיבות. כנס לאחד השירשורים האחרונים של kobiarava בעניין, מלווה בכמה תמונות, ותראה שזה באמת לא סוף העולם. אם אתה באמת רוצה נחמה, אני יכול להבטיח לך שסרנים הם סיוט גדול יותר...
שבוע טוב
גיתאי
סוף דבר:
אכן בעיית ההנעה החמה נבעה מחיישן הקרנק. גיתאי - כל הכבוד על הזיהוי.
לאחר לחיצות רבות על הקלאצ', מצב ההילוכים הדביקים השתפר קצת, ואני חושב שככל שאשתמש יותר המצב יהיה טוב יותר.
לגבי המוסך - הייטק מוטורס ברעננה - נראה לי מקצועי והגון.
בדיעבד, פניה למוסך היתה צעד חכם, שכן תוך כדי טיפול נתגלו בעיות נוספות כגון מייסבי גלגלים בלויים ונקודות קטנות נוספות שהיה קשה לי לראות בכוחות עצמי.
שוב תודה לכל העוזרים והמייעצים,
יובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
טלסקופ
סוף דבר:
אכן בעיית ההנעה החמה נבעה מחיישן הקרנק. גיתאי - כל הכבוד על הזיהוי.
יובל, אני דיברתי - לפי הסימנים שנתת - על חיישן קמשאפט, לא קרנק (למרות שגם חיישן קרנק עשוי לגרום לתופעות כאלו, אם כי התופעות שלו הן בד"כ אחרות מהמתואר). חיישן קמשאפט ממוקם בתוך המפלג.
איזה מהם החלפת?
שבוע טוב
גיתאי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gnaveh
יובל, אני דיברתי - לפי הסימנים שנתת - על חיישן קמשאפט, לא קרנק (למרות שגם חיישן קרנק עשוי לגרום לתופעות כאלו, אם כי התופעות שלו הן בד"כ אחרות מהמתואר). חיישן קמשאפט ממוקם בתוך המפלג.
איזה מהם החלפת?
שבוע טוב
גיתאי
צודק, חיישן קמשאפט בתוך המפלג.