אתה משוכנע שאלוהים צריך נעילת דיפ'?... :twisted:
Printable View
חברה תודה רבה לכולם,החלטתי כבר ללכת על נעילה אחורית דטרויט וכאן סיימתי בעזרתכם עם ההתלבטות שלי.
עכשיו יש לי שאלה נוספת הכיוון שלי ללכת על נעילה קדמית אוטומטית מסוג לוקרייט השאלה היא האם אתם חושבים שיש הצדקה לשלם כפול + ולהביא דטרויט גם לקדימה או לוקרייט מספיק טוב?
והאם מניסיונכם יש הבדל מבחינת רעש התיקתוקים בנסיעה בין שני הנעילות?
נ.ב הסרן הקידמי דנה 44.
חבל שהתמקדת בתפל ולא בעיקר. לא תקפתי אותך באופן אישי, תחשוב קצת לפני שאתה מקליד. ואל תשכח ש-99% ממי שנעול מבין הגולשים כאן-נעול באוטומאטית. כמו כן, לא ענית על השאלה-מי אמר שהנעילה לא חוקית?
ערב מוצלח-קובי
הריב ביניכם לא לעניין, וגם ירד לטעמי לפסי ניסוח לא הולמים. לפחות לא את האתר הזה.
מכל מקום, לעניין החוקיות, עופר צודק. כמו כל שינוי מבני, גם נעילה אסורה, בין אם היא נשלטת ובין אם היא אוטומטית.
משום מה לא זכור לי שבג'יפולוג אנו עוסקים בענייני חוקיות. את מדינת ה"אסור לשנות כלום" כולנו מכירים ועם זה חיים, וכל אחד מחליט אילו חוקים הוא מקיים ועל אילו הוא עובר.
live and let live.
כנראה שלא הייתי מספיק ברור מספיק בהודעה השאלה לגבי התיקתוקים היא לידע הכללי גם לגבי הנעילה האחורית למרות שמאחורה בכל מקרה התקין דטרויט.
לדעתי לוקרייט מקדימה תספיק לך.
עם שער הדולר הנמוך ומחיר הדטרויט שמתקרב ל-ARB בנוסף לעדיפות לנעילה קדמית נשלטת עדיף ללכת על ARB וקומפרסור מל.כ.
מסכים בהחלט, נעילה קידמית פוגמת בהיגוי ומכאן פוגעת בכיף של נסיעה ב 4X4, מכאן יצא מצב שתעדיף לשלב 4X4 רק במצבי עבירות, דבר שיגרום לעומס רב יותר על מכלולים אחרים (סרן אחורי לדוגמא) ובלאי מואץ בצמיגים האחוריים.
לפי דעתי, אם התקציב מאפשר, נעילה קידמית ברכב שהוא לא רק רכב עבירות אילה גם רכב טיולים, רק נישלטת.
נעילת לוקרייט קדמית לא שומעים ולא מרגישים כלל, גם אם הלוקרים סגורים, וגם אם נוסעים עם זה על הכביש.
לכן, אפשר לנסוע חפשי עם לוקרים סגורים, גם בשטח וגם בכביש.
אבל ברגע שאתה משלב 4X4 אתה תרגיש היגוי פחות נעים, רדיוס הסיבוב גדל משמעותית, ובכלליות אתה כנראה תעדיף שלא להשתמש יותר באופציה של נסיעה ב4X4 HIGH על שבילים. מה שאומר שנסיעות מהירות ב4X4 HIGH כנראה כבר לא תעשה.
שמיל כשאתה אומר נעילה היא אסורה בחוק אני מניח שאתה מתכוון שאסור לנעול רכב שבמקור לא בא עם נעילה כי אחרת אני לא רואה איך זה מתיישב עם העובדה שיש רכבים שמגיעים עם נעילה נשלטת מהיצרן
כננת סינית 12500 ליברות תעלה פחות ממותגת 9500 (הרבה פחות )
אי זי לוקר /לוקרייט מספיק חזקה גם על סרנים הרבה יותר גדולים משלך כך שהכל אגדות
כנ"ל לגבי נעילה קדמית
אז מה שאתה אומר זה שבעצם עדיף לקנות לוקרייט גם לסרן האחורי במקום דטרויט מבחינת מחיר זה חצי כך שבמחיר של הדטרויט אפשר להביא לוקרייט ק+א.
השאלה איך היא מתפקדת מאחורה לעומת הדטרויט בנסיעה על הכביש אם יש הבדל בינהם בכלל.?
יש למישהו תשובה עם ניסיון.?
בנושא החוקיות אתרום את תרומתי הצנועה:
כאשר יבאתי עצמאית לפני כמה חודשים דטרויט, השגתי אישור חתום של משרד התחבורה המאשר ספציפית יבוא החלק והתקנתו ברכבי הספציפי, במוסך מורשה.
לפחות מבחינת היבוא עצמו, לא צריכה להיות בעיה.
האם כל זה לא עוזר במקרה של תאונה והגדרות של שינוי מבנה לא חוקי וכו' - לא יודע. עם זאת, אני מסופק אם גורם כלשהו יבדוק את זה בדיעבד.
למען הסר ספק, גם עובר טסט בלי בעיה, מין הסתם.
ועוד נקודה לונדוריסט. לרכב אחד שלי היה לוקרייט ולנוכחי דטרויט. בכביש ובשטח לא היה הבדל וכל זאת מסיבה פשוטה - לא היתה כמעט שום השפעה על הנסיעה גם ככה. בלוקרייט, עם זאת, שמעו תיקתוקים בפרסה ובדטרויט לא. יתכן, אמנם שההבדל נובע מזה שלוקרייט היתה בג'ימני הפצפון והדטרויט בדיפנדר.
כשחיפשתי לך נעילה לא מצאתי לוקרייט אלא רק דטרוייט.
מאחר ואתה בכל מקרה צריך להחליף קורונה ופיניון (כנראה) אז למרות שזה כמעט כפול מחיר, ובהנחה שאתה יכול להשקיע את הכסף, לך על דטרוייט. כמו שנאמר (ולא מנסיון שלי לצערי) היא כנראה שקטה יותר.
לדעתי אם נסדר את זה נכון אז יהיה לך מספיק גם לדטרוייט אחורית, לוקרייט קדמית וכננת. אולי כננת משומשת או סינית חדשה.
אחרי הנעילה האחורית (אוטומטית כמובן) הקדמית פחות חשובה לדעתי. כתבתי בעבר, ואני מרשה לעצמי לכתוב שוב - נעילה קדמית אוטומטית היא דבר שלא כל אחד יכול לחיות איתו. אני, למשל, לא (כתבתי על זה מספיק בעבר אז אני לא מרחיב).
אולי אחורית, אחר כך כננת, וכשתהיה גדול ועשיר, אז גם קדמית נשלטת.. (OX ? )
אסף.
הוזמנה כבר נעילה לוקרייט אחורית + קיט שיפוץ מייסבים ומחזירי שמן,השלב הבא לבנות טמבון יעודי לכננת לבד ואחר כך כננת.
נעילה קידמית אשאיר לסוף ואז החליט מה מי מו ואיזה.