את הג'יפ ביטחתי אצלהם (מסטרביט בטכניון) ב4 השנים האחרונות, חובה וצד ג'. לא היו לי ארועים ולכן אני לא יודע להגיד עליהם שום דבר לטובה או לרעה. הם אכן זולים בחובה בעשרות עד מאה שקלים מאחרים, לא משהו משמעותי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אדי
Printable View
את הג'יפ ביטחתי אצלהם (מסטרביט בטכניון) ב4 השנים האחרונות, חובה וצד ג'. לא היו לי ארועים ולכן אני לא יודע להגיד עליהם שום דבר לטובה או לרעה. הם אכן זולים בחובה בעשרות עד מאה שקלים מאחרים, לא משהו משמעותי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אדי
נמרוד, השנה הם זולים באופן משמעותי (בשנה שעברה היו כמו כולם), ההצעות הזולות ביותר שקיבלתי היו 1850 לחובה ו750 לצד ג' (והיו גם הצעות כפולות במחיר ...). 2600 לעומת 2243. 350 ש"ח הפרש.
אדי,
אני משלם 1670 ש"ח ביטוח חובה, ז"א 100 ש"ח יותר ממך, כדברי נמרוד.
מאה ש"ח אצלי: שיחת טלפון אחת, הליכה רגלית של כ 10 דקות לדואר במרכז הישוב (דואר מרכזי, אין אצלנו חלוקת דואר לבתים), ניסיון מ ע ו ל ה בנושא תקבולים מחברות ביטוח בעבר.
לי זה שווה!
...My Two Cents
אביגדור
אביגדור, בדקתי אצל מספר סוכני ביטוח (גם זה שהמלצת לי עליו) וההבדלים בחובה היו מעל 200 ש"ח, גם בצד ג' היו הבדלים קטנים. ואצלי זה 2 דקות הליכה מהפקולטה לבית הסטודנט :) .
אדי
כל החיסכון המדובר הוא חצי טנק דלק בגרוטאות שלנו :lol: :lol: :lol: :lol:
החסרון בביטוח שגריר שלא תמיד אתה נגרר ישירות הביתה ובדר"כ יש תחנות בדרך והמתנה לכלים נוספים "על הדרך" של הגרר.
מה נסגר בסוף יש החלטה לגבי חברה? טלפונים?
נגמר לי הביטוח ורק חובה דורשים ממני 2013 ש"ח
ולפי מה שקראתי עד כה אני לא רוצה לצאת פראייר :cry: .
אני גם נהג צעיר (לא חדש ) .
עירא מה עשית בסוף?
תתקשר למיקי זילברמן- 0523288662 הוא ייתן לך הצעת מחיר...