תגובה להודעה: "מירס תקשורת" טיפול בתלונות ויחסי ציבור ( ציון מהגר )
שלום לכולם.
ביומיים האחרונים, ובכלל, אני שמה לב להודעות שתוכן חלקן אינו כולל ענייניות אמיתית. אני רוצה להזכיר לכולכם שאני כאן בשבילכם וניסיתי להתאקלם בפורום ולהגיע למצב שפעם בתקופה מסויימת אקרא את שאלותיכם ופניותיכם ואענה בצורה עניינית. לצערי המציאות שנכפתה הובילה למצב הפוך.
אני ממליצה לכולכם כבני אדם בעתיד לא "לסלק" אנשים מן הפורום.
נתקלתי גם באנשים שהשקיעו דקות ארוכות ולחיצות רבות על המקלדת רק כדי לומר משהו שאינו שאלה עניינית או פניה. ממש השקעה, אבל ממש, חבל.
במקום זה אני שמה לב שחלק מכם משקיע כל כך הרבה אנרגיות בלגדף אותי, (כמעט אישית!) לאחר שיחה פנימית קצרה במשרד הגענו להחלטה שכל מי שמעוניין במידע שאינו שאלה-תשובה מוזמן לשלוח פקס לפקס: 036179356 ובמקרים דחופים ניתן להתקשר ישירות לציון מהגר בטלפון0505900000 בברכה,
מורן עוזיאל
אני מודה לכולכם ומקווה שבעתיד אנשים עם כוונות טובות ישרדו כאן קצת יותר משבוע.
מכשיר מירס ובכלל סלולאר הוא לא ממש בריאות לגוף
אחרי שימוש של שנה במכשיר מירס מנג"ר (זה היה לפני כמה שנים טובות )התגלו אצלי 2 גידולים בבלוטות הרוק כתוצאה מהקרינה
זה הוכח במחקר העולמי שבוצע על ידי ד"ר סיגל סדצקי ממכון גרטנר בתל השומר
אני הייתי חלק מהמחקר שבוצע ולמזלי הגידולים היו שפירים ונותחתי כדי להוציאם
עד היום יש לי תופעות לואי וצלקות ומזלה של החברה שלא קיבלה תביעת נזיקין בנושא
ראו קישור מצורף:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/932331.html
אבל יומם של חברות הסלולאר בוא יבוא כמו חברות הסיגריות .
אין ספק ששימוש במכשיר סלולארי גורם לחימום רקמות ומשפיע על הגוף ולכן עצתי לכם דברו במידה.
ישנו דבר אחד מסויים במכשירי מירס שהוא מעולה לשטח, שהרבה אנשים לא מכירים. ואולי כן.
בכל אופן היתרון של מירס הוא שהתכנות המקורי שלו הוא בשתי אופציות:
1. מצב TMO.
2. מצב DMO.
מצב TMO זה מצב הנורמאלי של המכשיר, כלומר שהתשתית והמתגים עובדים כראוי. אזי המכשיר מחובר לרשת ומוציא\מקבל שיחות לכל מכשיר אחר.
מצב DMO שזה המצב המיוחד מגדיר direct operation mode, כלומר כאשר אין קליטה המכשיר יכול לשמש כמכשיר קשר לכל דבר. העוצמה שלו ממש טובה במיוחד אם מחברים לו אנטנה חיצונית הטווח יכול להגיע ליותר מ 10 ק"מ. ואל תעלו פה כל מיני טענות שזה תלוי בתוואי השטח- נכון יודע ומכיר. 10 ק"מ מדובר על טווח בתנאי שטח מורכבים כלומר חסימות ורפלקטורים מצידי המשדר.(מהנדס RF אמרתי..)
עכשיו, מדוע מירס אינה מידעת על האופציה הזו. מאחר ואין לה אישור על התדר ממשרד התקשורת. התדר הוא בתחום הGSM ומפריע לרשתות אחרות. אבל כאשר אתה בשטח וגם ככה אין פריסה וכיסוי שם, אז אתה לא יכול להפריע לאף אחד:roll:.
על מנת לקבל את אופציה הנ"ל יש צורך בחבר שעובד בממעבדת שירות או פשוט למי שמכיר למצוא דרך להוריד את התוכנה מהרשת(ויש בוודאות!!) לקרוא את המכשיר במחשב להוסיף V ליד האופציה ואופ יש בתפריט ICON חדש עם האופציה.
בהצלחה,
ולא שמעתם את זה ממני!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oren148
.(מהנדס RF אמרתי..)
כאשר אתה בשטח וגם ככה אין פריסה וכיסוי שם, אז אתה לא יכול להפריע לאף אחד:roll:.
,
איך מהנדס RF פוסק. שאתה בשטח .... אתה לא יכול להפריע לאף אחד :rolleyes:
אתה בטוח שאין איזה מערכת שעובדת על תדר שיכול לקבל הפרעה \ חסימה וההספק הגבוה רק מפריעה יותר .
ואולי יש מערכת מעבר לגבול אצל הירדנים \ מצרים \ סעודיה
ואולי יש מערכת שמאזינה .... ולא חשוב איפה היא נמצאת אבל אתה חוסם אותה
ואולי יש ..... עוד הרבה אפשרויות שגלי RF עושים .
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
איך מהנדס RF פוסק. שאתה בשטח .... אתה לא יכול להפריע לאף אחד :rolleyes:
אתה בטוח שאין איזה מערכת שעובדת על תדר שיכול לקבל הפרעה \ חסימה וההספק הגבוה רק מפריעה יותר .
ואולי יש מערכת מעבר לגבול אצל הירדנים \ מצרים \ סעודיה
ואולי יש מערכת שמאזינה .... ולא חשוב איפה היא נמצאת אבל אתה חוסם אותה
ואולי יש ..... עוד הרבה אפשרויות שגלי RF עושים .
איציק
איציק שלום,
לשאלתך, התדר הספציפי שעליו מדובר הוא התחום תדר של חברת אורנג'. אם התדר היה מפריע או שמור למערכות כאלו ואו אחרת בלי לפרט יותר מידי הוא לא היה נמכר על ידי משרד התקשורת.
בנחל צין אין קליטה במירס לכל אורכו