בהצלחה ... :)
Printable View
בהצלחה ... :)
בשעה טובה הגיעו החלקים,
לקח לניק זמן לארגן את ההזמנה אך בסופו של דבר הכל הסתדר
מה שנשאר זה לבצע את עבודת ההתקנה , יש רעיונות ??
באשר לאישור משרד התחבורה זה היה עניין של עשר דקות בסה"כ . הייתי מופתע!!!
היי סאמר,
טוב לשמוע שהכל הסתדר בסוף.. אני מקווה שעוד לא נגמרה לך הסבלנות מהגראנד..
צריך לצאת לטייל קצת בבוץ ובנחלים באזור - להחזיר לך את החשק על האוטו :)
קובי
בשבת הייתי בטיול ברמת הגולן . לומר לך הגרנד נתן בראש לכמה רנגלרים
שלחתי לך בפרטי ..
אייל אל תשכח כי את ההזמה ביצעתי במאי ורק בנובמבר קיבלתי את החלקים .
מה שקרה זה שקיבלתי הודעה מהדואר כי יש לי חבילה בדואר המהיר בת"א , ניסיתי לשוחח איתם ע"מ שישלחו לי את החבילה לשחרור בחיפה או לסניף הדואר שקרוב לביתי אך לא הסכימו ומסרו לי כי חובה עלי להביא אישור ממשרד התחבורה , אז לאחר סיום השיחה איתם ישר נסעתי לת"א למשרד התחבורה שם הגשתי את הטפסים לאישור וביקשו ממני אישור מוסך מורשה להתקנת החלקים דבר שדאגתי לו מקודם " תודה מיוחדת לרמי " קיבלתי את האישור לאחר שיחה נחמדה עם הפקיד וישר טסתי לדואר בר' ההגנה שם שילמתי את המכס ע"ס קבלת הקניה ושקיבלתי את החבילה הייתי מופתע לראות שרק מוטות הפנהרד הגיעו וכל השאר לא . האחראי במכס רשם בפתק כי כל הדברים לא קיבלתי " לפי בקשתי " ואז נסעתי בחזרה הביתה ;);).
לאחר מס' ימים קיבלתי עוד הודעה שיש לי חבילה לשחרור אך הפעם מדואר חיפה " ניק שלח לי את הדברים בשתי חבילות " ואז כל מה שהיה לי לעשות זה לנסוע לחיפה להציג את הקבלה על תשלום המכס , לקחת את החבילה וללכת .
זה לא היה מסובך כל כך אך הביורוקרטיה מעצבנת מאוד .
תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי והכווינו אותי , ואיך שאמרתי נשאר רק להתקין את החלקים
קובי לאחר ההתקנה נארגן טיול בצפון עם הזמנה לכל אנשי הפורום ...:razz::razz: *
אהלן סאמר
מברוק.
אני בפנים
(רק צריך לגמור עם הבוץ של רמה"ג עם הסופה 2 והדיפנדרים שיש לי שם... על חשבונכם כמובן...)
איל