כן, בערך. מנוע דומה, יחסי העברה דומים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shermenz
הביטוי רוק-קרולינג לא רלוונטי.
Printable View
כן, בערך. מנוע דומה, יחסי העברה דומים.ציטוט:
הביטוי רוק-קרולינג לא רלוונטי.
ואם יש הבדל של 2 קג"מ, תרגיש בהבדל ?ציטוט:
לא בטוח.
תעשה סיבוב על סמוראי, תעשה סיבוב על ג'ימני, ותחזור עם תוצאות . . .
זאביק אם היו לי חברים (בקרבת מקום בכול מקרה) הייתי לוקח להם סיבובים כול היום אבל אין...
אבל פשוט אף פעם לא שמעתי אנשים מתלוננים על המומנט של הסמוראי וכששאלתי על הג'ימני הרבה אנשים אמרו שיש בעיות... שהמומנט נמוך מדי ועדיף אוטומט כי יש לו ממיר מומנט...
אז הבנתי שאם אוטומט עדיף אז כנראה יש הבדל גדול בינו לבין הסמוראי, אבל לפי מה שאמרתם כנראה שאין.
דבר נוסף, רציתי לדעת כמה שוקל סמוראי? ומה המרווח גחון שלו?
רק עכשיו ראיתי איך זה נראה אז:
חברים (עם סמוראי) בקרבת מקום...
:oops: :lol:
אני חושב שאתה לא מבין משהו - המנוע מייצר הפרשי מומנטים זניחים בשני הדגמים, אבל התוצאה הסופית בג'ימיני אוטומט טובה יותר מזו של סמוראי פי 2-3 לפחות!
סמוראי שוקל קצת פחות מטון. 950 ק"ג, במקרה שלי, קרוב ל900 בפתוח.
אני אחזור על דברי נמרוד: שורה תחתונה, סמוראי טוב יותר לעבירות כפי שהיא מוגדרת פה. טוב יותר למשחקים שאנחנו אוהבים פה, לשינויים המרכביים שאנחנו עושים. תיאורטית הג'ימיני טוב יותר, מעשית (בארץ) חבל על הזמן והכסף.
סוז, לא נראה לי בכלל שטרנספר של סמוראי (טרנספר מכאני פשוט) יחליף טראנספר של ג'ימיני בקלות. הרבה שינויים, הרבה כסף.
בכלל לא נכון
אפילו מיקום התושבות זהה
גם טרנספר סמוראי 98 הוא בעל הנעת שרשרת ולא גג"שים אבל ההואזינג אותו הדבר מבחוץ
אבל סוז, יחסי ההעברה הם לדגמים עד 95, כמו שיש בארה"ב, לא? לכן הם מתאימים לטרנספרים עד 95 ואלו כבר לא זהים לאלו של ג'ימיני.
או שאני טועה? בזמנו ביררתי על רעיון של גיר אוטומט לסמוראי (לא שהיה לי תקציב, אבל שיהיה על מה לחלום בלילה) ועלתה בעיה של חיבור לטרנספר. אז אם יש בעיה בכיוון הזה, צריכה להיות בעיה גם בכיוון השני, לא?
לא צריך לשנות כלום בשביל 215/75/15 . (החלפתי בסמוראי 97 לפני חודש)
חוצמזה שההתלבטות שלך נראית לי התלבטות סרק בלתי ממוקדת בעליל...
סמוראי 96 או ג'ימיני 99 ? נו באמת...
אלון!!!! - ש א ת ה תמליץ על ויטרה???
האם מישהו מחברי הפורום ביצע שדרוג כזה (החליף סמוראי לג'ימיני) ויכול קצת להרחיב בנושא, בעיקר מעניין אותי למה לא? ומהם החסרונות הבולטים עקב ביצוע ההחלפה?
ג'ימני = סמוראי חדש
המכלולים זהים בגדול עם שינויים לטובת בטיחות (אעלק ) ואיכות חיים
יש לו יותר פלסטיקה מאשר לסמוראי אבל אם תסיר את הפלסטיקה הוא יהיה קשוח כמו סמוראי
יש בחור בגמדים שכינויו YOAV
שעשה מעבר כזה
אתה מוזמן לשאול אותו
אני עברתי לויטארה ארוכה - גם טובה
אבל בלילה בלילה - חולמים על הסמוראי
יש בחור כזה בגמדים...ציטוט:
נכתב במקור על ידי yossivarman
וגם בועז ונחום- כולנו עברנו מסמוראי לג'מני:
1. נחום מהר מאוד הבין את הפרנציפ והתקדם ל CJ (ואת הג'מני השאיר לאשה)
2. בועז מחזיק בשיא גינס בתקופת בעלות על ג'יפ עם הג'מני שלו (תקופה קצרה כמובן)- והיום נוהג בסופרטאג'
3. פעם אחרונה שראיתי את הג'מני שלי הוא היה אצל אשתי- ואם אני מעיז למלמל לידו "אתה ג'יפ אתה? איפה הסמוראי.." אני ישן על הספה בלילה.
עד כאן לפן הרגשי- כולנו מתגעגעים לסמוראי כמו אל אהבה ראשונה.
בפן המעשי- הג'מני יותר חדש, הוא הרבה הרבה הרבה יותר נוח בכביש ובשטח (והיה לי סמוראי סלילים, עם תא נוסעים שמור ונעים, ובולמים חדשים וכו'- ואין מה להשוות את הנוחות), הנסיעה הארוכה דרומה לטיול פתאום עוברת בקלות, הוא קצת יותר חזק, אפשר לשים בו נעילה אחורית, הגבהה וצמיגים בהשקעה זהה לסמוראי- ותקבל רכב יותר טוב- עפ"ר- פשוט כי הוא יותר חדש.
תהנה.
הפחד הגדול שלי הוא להתגעגע לגמד המדהים שלי שבאמת שמור בצורה יוצאת דופן, אך אני חייב להחליט משום שעומדת בפני הזדמנות לקנות ג'ימני יד ראשונה מחבר, רכב שאני מכיר באופן אישי מיומו הראשון בכביש/שטח.ציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav