השאלה \ בקשה בעינה עומדת...
Printable View
לא מבין על מה כל ההתרגשות ??
בסוכנות מכשילי תנועה (בבאר שבע בלבד !) מזמינים ג'ימני ומקבלים רוביקון ...
לא להידחף יש מספיק ג'ימני/רוביקון בשביל כוווווווללללללםםםםםםםםם
רענן
כנראה שהדברים עדיין לא ברורים...
אף אחד לא בא לפגוע. ההצעה שקיבלת / קנית היא מפתיעה מאד, גם לבעלי סוזוקי ותיקים.
נכון שיש סוכנויות שנותנות תנאים טובים יותר בפריפריה, כבר היו מקרים של פערי מחירים גדולים ואו אבזור משודרג בין סוכנות בת"א לסוכנות בצפון/דרום. הפליאה כאן נובעת בשל אי הידיעה על איזו נעילה מדובר, אפילו אתה כרוכש לא יודע מה קנית (או לפחות לא מספר לנו).
לגבי המומחה שלך - באמת כל הכבוד לו, אין כאן איש שרוצה לפגוע בכבודו או הוותק שלו. קח בחשבון שאנשים שוגים לפעמים או שעובדים עליהם ואולי אנחנו נאכל את הכובע שלנו כשיתברר שקנית סט ARB קומפלט בעלות של סרן בודד בקושי.
כל מוסכניק שלא מכיר נעילה אוטומטית מיד אומר שיש לי ציריה שבורה או בעיה בנאבה או במיסב כשהוא שומע את הרכב מרצ'ט בסיבוב, כפי שהוא אמור לרצ'ט עם נעילה אוטומטית... (זה קורה בעיקר בטסטים, אבל גם במקומות אחרים...)
MATOKIK,
זרקת פה סנסציה עצומה בידיעה שהעלת!
התגובות של האנשים פה נובעות לא מתוך זילזול אלא מתוך קשיי אמון במידע שהבאת.
על נעילות דיפרנציאל בקצרה:
נעילה אחורית = נעילת הדיפרנציאל שבסרן האחורי (בתוך ה"ביצה")
נעילה קידמית = כנ"ל אבל מקדימה.
התפקיד שלהן הוא לבטל את פעולת הדיפרנציאל וכך לאפשר לשני הגלגלים היושבים על אותו הסרן לנוע במהירות זהה אחד לשני.
במצב כזה, אם גלגל אחד מהזוג נמצא באויר (מצב הנקרה "הצלבה"), השני עדיין יקבל כח וימשיך לנוע.
נעילה אוטומאטית היא כזו בה הסרן נעול תמיד למעט סיבובים בהם הנעילה ניפתחת באופן אוטומאטי (תפקידו של הדיפרנציאל הוא לאפשר לגלגלים המקבילים לנוע במהירויות שונות זה מזה כיוון שבסיבוב הם לא עוברים את אותו המרחק, הפנימי עובר מרחק קטן יותר בגלל רדיוס הסיבוב).
נעילה נישלטת היא כזו בא הדיפרנציאל לא נעול באופן קבוע.
כאשר אתה "ניכנס להצלבה", או יותר ראוי, ליפני כן, אתה נועל את הדיפרנציאל וכך עובר את המכשול בקלות, ללא דרמה וללא נזקים.
חוסר האמון של האנשים נובע ממספר עובדות שאת חלקן אכתוב.
הנעילה הזולה יותר ובאופן מ א ו ד משמעותי היא האוטומאטית. עם זאת, היא משנה מעט את היתנהגות הרכב, במקרה של נעילה קידמית, היא מקשה על ההיגוי באופן מורגש ביותר ויש שיואמרו שהופכת אותו למעט מסוכן, כך או כך, הרכב נהיה פחות נוח ודורש היסתגלות בסיגנון הנהיגה.
הנעילות הנישלטות, נחלקות לכמה צורות שליטה:
חשמלית ולחץ אויר.
תמיד הן יהיו יקרות יותר מהאוטומאטית בסדר גודל ותמיד תידרש התקנה לא פשוטה.
באלו שפועלות על לחץ אויר, דרוש גם קומפרסור שיספק את הלחץ המדובר.
היצרן היחיד שמיצר נעילות אוטומאטיות לגימני, הוא (כפי שכתבו פה) ARB.
הוא מוכר כל אחת ב8000 ש"ח בערך וצריך גם להתקין אותה...
לכן, האפשרות שהצגת, סנסציונית!
מעבר למחיר, האפשרות לקבל רכב "מהנילון" כשהוא כבר משופר, קוסמת להרבה קונים פוטנציאלים, מה שמקשה להבין כיצד היבואן לא פירסם זאת, פירסום שלבטח היה מכניס בשעריו המון לקוחות (תחשוב על תור ארוך של לקוחות, עד מעבר לרחוב...).
אנשים טובים,
מספיק כבר,יושב לו איזה מישהו ומסתלבט על כולנו.
יש שני דברים מאוד יפים פה:
הראשון,כולם רוצים לעזור-לא דבר נפוץ כבר בימינו.
השני,אף אחד לא מאמין אבל נורא רוצים להאמין..
שני הדברים כנראה מאפיינים את מרבית האנשים כאן,אבל לא צריך לפול בפח של מישהו שמנצל זאת לצחוק עלינו.
שבת שלום.
כולם במתח... קיבלת נעילות או מעילות?..:?:
שלום לכולם!
לא קיבלתי נעילות ולא שילמתי עליהן.
חד וחלק, לא אעשה אצלו שום נעילות גם לא עבור שקל בודד אחד.
כך הסתיימה לה הפרשה ומי שירצה פרטים שיכתוב אליי הודעה פרטית משום שאני לא מעוניין לחשוף את הסיבות להתפוצצות הפרשה.
(שניגמרה בטונים עצבניים במקצת)
MMR היקר אם אתה מגיע לב"ש עקב לימודים אז אתה יותר ממוזמן לקפוץ לבקר.
על הדרך תעדכן אותי במימצאים שלך כי נראה לי שזה מה שכולם פה מחפשים...
ואתה חייב לי טיול יומיים רציני, אז בבקשה כך את המשימה ותארגן משהו.
רגע...אז כל ההזמנה בוטלה או שעדיין הזמנת את הג'ימני ?
מה ההבדל בין הודעה פרטית למישהו זר (נניח ואני אשלח לך הודעה פרטית מסקרנות והרי אנחנו מכירים בפחות או יותר 4 הודעות) לבין לרשום פה את הפרטים ? אתה לא צריך לציין שמות, את זה שמדובר בסוכנות בב"ש כולם יודעים ועכשיו גם יודעים שיש משהו לא בסדר בהתנהלות שלהם מול לקוח חדש...
אז אם בא לך להסיר קצת מעל לבך ולשפוך קיטונות של זעם ואולי כך גם להפיג קצת את הכעסים שבבטנך ולחוש הקלה, יש לך את הבמה של הפורום ואת עינינו הקוראות. אף אחד לא יעיר לך או יגיד "אמרנו לך" בסוף היום.
אני חושב שכל השרשור הזה הוא סוג של ספין של מחלקת השיווק במכשירי תנועה.
מישהו התחבר לכאן, רשם משהו שאנחנו יודעים שהוא לא נכון, יצר כאן דיון והתענינות לגבי מוצר מסויים. נכון או לא, זה לא מעניין אותם.
העיקר שהוא העלה את כמות השיחות שמגיעה למחלקת המכירות שלהם.
עדיין, היה משעשע כשהוא התעקש להוכיח שאין לו אחות.....
איתי.
אמנם גם פרסום רע הוא פרסום, אבל בחייאת...
אין לי שום עניין ורצון להתנהלות הזו פה מול הגולשים.
תוכלו לחשוב כל מה שבא לכם, אבל בתכל'ס העניין עצמו בוטל.
יצאתי עם ג'ימני חדשה כן, לקחתי את הרכב, אבל בטונים צורמים במיוחד.
לא אפרט מה הובטח לי ומה לא קיבלתי, לא אפרט מה התבקשתי לשלם ומה קיבלתי בפועל.
רק אומר לכם שתיזהרו (בלי קשר אם אתם מומחי שטח או סתם אנשים רגילים) מהבטחות של אנשים, תקראו היטב את האותיות הקטנות ואל תסכימו לקבל "מתנות" שעלולות לעלות לכם ביוקרי יוקר, ממש דקה אחרי שלקחתם אליכם את הרכב.
בעניין הטענה שאני אחד מנציגי מכשירי תנועה וכ'ו, ממש לא, אני אזרח פשוט ורגיל ביותר, אין אדם קל, פשוט ורגיל ממני.
למה אני לא מפרסם פה? מאוד פשוט, בגלל הספין "האינטרנטי" שהשירשור שפתחתי יצר, לכל אחד אומנם שמורה הזכות לכתוב את אשר על ליבו, אבל אני אישית לא אוהב כשמזלזלים בי, אף אחד, אף פעם, לעולם.
ממני לא יעשו צחוק ועליי לא יסתלבטו.
זאת בדיוק הסיבה למה אני לא אפרסם את דבריי פה, אלא רק בהודעות פרטיות מול מי שבאמת מעוניין לדעת מה שקרה, בלי להגיד "אמרתי לך" בלי להוסיף "אז נדפקת" כי את כל אלה אני כבר יודע בעצמי.
[quote=matokik;253285]למה אני לא מפרסם פה? מאוד פשוט, בגלל הספין "האינטרנטי" שהשירשור שפתחתי יצר, לכל אחד אומנם שמורה הזכות לכתוב את אשר על ליבו, אבל אני אישית לא אוהב כשמזלזלים בי, אף אחד, אף פעם, לעולם.
ממני לא יעשו צחוק ועליי לא יסתלבטו.
quote]
אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך.
אתה מזלזל ופוגע בכל מי שטרח ועזר לך כאן בפורום!
במקום לתת תשובה של שתי שורות,אתה מושך ב20 הודעות.
שבת שלום,ותלך לחפש עצות בפורום אחר.
אני לא מבין למה כל הבכיינות הזאת. בלה בלה בלה..
הבן-אדם טעה וזהו. שום ספין ושום נעליים! אמרו לו נעילה מרכזית והוא הבין משהו אחר..
אתה משמיץ את מכשירי תנועה בלי לתת שום פרט לגבי המקרה שלך
לדעתי יש בזה טעם לפגם ויתר מזה.