שו הדה "פלוק"?
איתי.
Printable View
"פלוק" זה שם של יצרן שמייצר בין השאר רבי מודד... על משקל "פלאפון" :grin:
חחחח... מדובר על MULTIMETER או אבומטר... איך שלא תקראו לזה
שלי אישית הוא של OSCAR SAMI דגם M832
הוחלף פילטר דלק
הבעיה לא נפתרה
יפה, תתחדש. עכשיו נשארו לך בדיקת לחץ מערכת הדלק (אם הלחץ תקין אין צורך לבדוק ספיקה) כדי לשלול תקלת משאבת דלק, ובדיקת ערכי TPS לשלול חיישן דפוק.
ננסה לאפיין את התקלה-מתי אתה מרגיש את החיתוכים, האם יש מצבים בהם החיתוכים חזקים יותר? האם הם תלויי עומס, כלומר, יותר חיתוכים בעליות, לצורך העניין? האם תלויי טמפ' מנוע? האם קשורים לפתיחת המצערת, ונפסקים או משתנים בדריכת דוושה חזקה או חלשה יותר? האם אתה מרגיש את החיתוכים, כשהם קורים, גם בסל"ד סרק בעמידה מוחלטת בניוטרל? אם תענה על כל אלה, נוכל לצמצם אפשרויות, ואולי לסייע לך בפתרון הבעיה.
בהצלחה-קובי
איפה חיישן מסת אויר אתה יודע?
אם כן, גם הוא צריך להיבדק - גם מול הפלוק שלך וגן ויזואלי בצמה שלו.
איתי.
התקלה נפתרה ב-90% הכל אודות למורי...
הוא ישר אמר שלא מדובר בבעיה בדלק אלא בהצתה.
אמרתי לו שהחלפתי את החוטי הצתה ואת המחסה מפלג לפני איזה חודש, אבל את הפלאגים משום מה עוד לא החלפתי... החלפנו את הפלאגים ועשיתי סיבוב.... החיתוכים ירדו ב-90% אבל עדיין יש חיתוך פה חיתוך שם אבל גם החיתוכים שיש הם מאוד מאוד עדינים... מורי טוען שהחוטי הצתה שקניתי הם זבל (AMERICAN EAGLE) ולמרות שהם חדשים כדאי לי להחליף אותם, בנוסף לזה גם הרוטור מפלג כבר זקן ועייף אז גם אותו נחליף. אז הפלאגים היו 90% מהבעיה ואני מקווה שאחרי שנחליף את החוטי הצתה ואת הרוטור תיפתר הבעיה לגמרי.
אבל הבעיה היא ב-100% בהצתה. אני רק מקווה שהבעיה לא תגיע למפלג או לקוייל.
הבעיה נפתרה סופית... החלפנו כבלי הצתה ורוטור מפלג... זההו האוטו נוסע כמו שד מכוון ומשומן היייייטב!!!