חיים נימחק לי כל הפלאפון
שלח לי בבקשה מספר טלפון עדכני.
תודה
Printable View
חיים נימחק לי כל הפלאפון
שלח לי בבקשה מספר טלפון עדכני.
תודה
"במבט" ראשון הרעיון של קידוח בגג נשמע מרתיע משהו, אבל . . .
מסתבר שיש לזה גם פיתרון מסחרי: http://www.yakima.com/racks/rack-sys...tallation.aspx
אני משתמש הרבה שנים במוצרים של החברה הזאת ומנסיוני מדובר במוצרים איכותיים ביותר. אם ב YAKIMA קודחים בגג כנראה שזה לא נורא כמו שזה נשמע.
טלפון 0544354505. רכס
מחברי ה T על ה"קל גגון " הם מחברי צנרת ?
קידוח בגג לא משפיע בטסט
ההצעה של חיים לקדוח בגג ניראת הכי נכונה
גאי הדבקה של שני חומרים שונים בעלי משתנים כל כך גדולים מסוכנת מאוד אני מאמין שאם הייתה יכול לאבטח את הגגון בעוד דרך אז הפתרון נכון אבל דבק לבד קצת מסוכן מכל מני סיבות שהוזכרו למעלה (ללא ההתלהמות כמובן)
דרך אגב אתם ניטים שרכס מדבר עליהם הם פיתרון נהדר אני משתמש בהם אצלי ביאכטה והם לא מחלידים והכי חשוב אטומים
כן
-----
סליחה שאני אשאל משהו, אמרתם את דעתכם על ההדבקות. קראתי - הבנתי ... מה עכשיו ?
בלי התלהמות, אבל כל אחד פה משחק עם הרכב שלו בניגוד לכל החוקים בישראל. הגבהות, צמיגים, בניות, מודיפיקציות ועוד אלף דברים. עד כדי קומבינות של חיבור חלקי רכב מאוטו אחד לתוך אוטו אחר לפעמים לא מאותו יצרן ולא מאותו דגם.
אם אני אהרוג מישהו עם הגגון שלי יעוף "ישר לתוף פרצוף שלו" ... זה בעיה שלי. לא שלכם. לפני שזה יקרה, אז איזה סבתא תנהג ב 5 קמ"ש בנתיב השמאלי לתוך האוטו שלכם ונהג שיכור רוסי יתהפך לתוך האוטו שלכם וערבי מתלהב יסע נגד הכיוון אחרי קו לבן לתוך האוטו שלכם ואיש עשיר עם רכב יקר לא יעצור לתוך האוטו שלכם.
מה נידלקתם עלי ?
קראתי, הבנתי. אפשר לעבור הלאה.
נכון, עושים.
אני לא אומר שכולם תמיד חכמים, אבל זה לא עושה את הנורמה לנכונה.
כמו כל דבר, גם את זה צריך לעשות עם שכל.
מה עדיף? לעקוף על קו מקווקו כשאין ראות קדימה או על קו לבן רציף כשרואים קדימה שבטוח שאין תנועה נגדית?...?...
ה-"חוק" הוא טוב ויפה אבל אישית אני מעדיף לעשות משהו לא חוקי שהוא הגיוני, חכם ומחושב מאשר דבר חוקי שהוא אידיוטי ומסוכן.
איל
מותר לי מה שמותר לך ?
מבחינתי קל גגון זה מוצר סביר מאוד. שאני מכיר מספר דוגמאות שלו שעובדות נהדר מספר שנים תחת עומס יום יומי.
וזה אני חושב ממצה את הנושא לחלוטין.
לפחות מבחינתי.
אם תהרוג מישהו זאת תהיה בעיקר הבעיה שלו, לא שלך.
אתה באמת לא מבין למה נדלקנו (כן, גם אני)?
יש הבדל בין דברים לא חוקיים אך הגיוניים ומקובלים לדברים חוקיים שאינם נכונים מקצועית. דווקא כאן, באתר הזה, חשבתי שההבחנה היא על בסיס מקצועיות. כל איש מקצוע שכתב כאן בנוגע לגגון הזה "המליץ" לך לרדת מהרעיון, לא כי הוא לא חוקי אלא כי הוא אדיוטי.
דעתך נירשמה
תודה.
גאי הרעיון של הגגון הוא טוב אבל למה לא לאבטח אותו?
בשביל השקט הנפשי שלך תבדוק עוד רעיונת תדביק עם הדבק ותאבטח בעוד דרך זה הכל
ההדבקה לבד יכולה להיות מסוכנת כי הצבע לא טוב,כי באותו יום של ההדבקה היה חם מידי,כי לא ניקת אבק כמו שהיצרן דורש כי...כי... יש יותר מידי דברים שיכולים להשתבש בדרך.
ואז גם הביטוח שלך חס וחלילה ינצל את הפרצות שאתה משאיר לו.
גיא
כמה תמונות מאתמול
טרנו ארוך בלי מסילות
אם חשוב לך אני יכול בתאום עם בעלי הרכב לצלם גם איך חוברו האוזנים לקנט.
יכול להיות ששילוב בין אוזנים כאלו להדבקה או אוזנים כאלו על 3 הדלתות יכול לתת לך פיתרון.
אתה יכול לדוגמה לבנות גגון עם 6 נקודות תמיכה \ השענות על הגג ו 4 נקודות מתיחה לרגליות שכאלו.
יכול להיות, רק שלא אין דלתות אחוריות ...
אבל אם אפשר צילום של החיבור שת האוזניים זה יהיה נחמד.
אולי יתן רעיון ...
תודה !
הכוונה - לי אין דלתות אחוריות.
אני אבל מחפש פתרונות ובעוד מספר ימים אצור קשר איתך חיים. היה שבוע עמוס בעבודה.
אכן במבט נוסף - לא יודע למה היה ניראה לי שיש שם 4 דלתות.
בקשה כן, תבדוק ותצלם לי אם אפשר.
רכב המצולם הוא אכן ארוך - 5 דלתות
מה שכתבתי לך שאולי אפשר לאמץ את הרעיון על 3 דלתות כאשר 2 או 4 אוזניים על הדלתות הקידמיות ושתי אוזנים על הדלת האחורית
בנוסף רגלי תמיכה מעל שני החלונות האחורים שיושבות עם גומיות על הגג מעל חלונות הצד האחורים