תגובה להודעה: F-350 או סילווראדו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MR BIG
איך הנושא בפורד? מה עלויות האחזקה? איך השרות של היבואן?
היחס הכללי ללקוח...- אוהד או בנימה של "דפקנו אותו"?
ממה שעברתי עד עכשיו, אני יכול להעיד רק על טיפולים, שכן תקלות, ברוך השם, לא היו.
הטיפולים בארץ נדרשים כל 8000ק"מ, למרות שבספר היבואן כתוב כל 10,000 מייל כלומר כל 16,000ק"מ, אלא אם הרכב עובד קבוע בשטח. אני מניח שזאת הדרך של היבואן בארץ "להעמיק את הגביה"...
מבחינת העלויות, הרי שעד עכשיו היו סבירות מאד - כ 800-900ש"ח לטיפול, בלי ברקסים(אני לא קורע את הרכב ולכן הברקסים המקוריים מחזיקים יפה עד היום!!!).
הטיפול האחרון ב 64,000 ק"מ שהיה טיפול יותר גדול כבר הגיע ל1,500 ש"ח.
בגדול, לרכב כזה זה לא נורא, וברגע שתסתיים האחריות ואעבור לטיפול כל 16,000 ק"מ, ממש סביר.
היחס? תלוי באיזה מוסך אתה הולך. אני הולך למוסך מורשה, כמובן, אבל לא מהענקים אלא כאלה שיש עם מי לדבר ואני מכיר אותם שנים. אין שום טענות לגבי היחס והאפשרות לדבר.
לפי מה שאני שומע על רכבים אחרים בסדר הגודל הזה, אנחנו ברי מזל עם הפורד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
ממה שעברתי עד עכשיו, אני יכול להעיד רק על טיפולים, שכן תקלות, ברוך השם, לא היו.
הטיפולים בארץ נדרשים כל 8000ק"מ, למרות שבספר היבואן כתוב כל 10,000 מייל כלומר כל 16,000ק"מ, אלא אם הרכב עובד קבוע בשטח. אני מניח שזאת הדרך של היבואן בארץ "להעמיק את הגביה"...
מבחינת העלויות, הרי שעד עכשיו היו סבירות מאד - כ 800-900ש"ח לטיפול, בלי ברקסים(אני לא קורע את הרכב ולכן הברקסים המקוריים מחזיקים יפה עד היום!!!).
הטיפול האחרון ב 64,000 ק"מ שהיה טיפול יותר גדול כבר הגיע ל1,500 ש"ח.
בגדול, לרכב כזה זה לא נורא, וברגע שתסתיים האחריות ואעבור לטיפול כל 16,000 ק"מ, ממש סביר.
היחס? תלוי באיזה מוסך אתה הולך. אני הולך למוסך מורשה, כמובן, אבל לא מהענקים אלא כאלה שיש עם מי לדבר ואני מכיר אותם שנים. אין שום טענות לגבי היחס והאפשרות לדבר.
לפי מה שאני שומע על רכבים אחרים בסדר הגודל הזה, אנחנו ברי מזל עם הפורד.
גם אני היתחבטתי בשאלה הזאת בקשר לטיפולים אבל חיפשתי באתר האמריקאי ומצאתי שההמלצה היא כל 5000 מייל שמן ופילטר וכל 10000 מייל גם פילטר סולר.
זה כבר מתחיל לתת תמונת מצב יותר ברורה. תודה.
אצלי הנתונים נאספים בקפידה :
4 סילברדו 2008 (אני לא מחשיב את החמישי מסיבות אחרות...) - 685,000 ק"מ ביחד, עלות כוללת מרגע הקניה ועד עכשיו על הוצאות אחזקה ( טיפולים, תיקונים, בלמי, צמיגים) : 123,000 שזה יוצא 18 אגורות לק"מ.
כמובן שזה לא כולל ביטוחים , טסטים וכו'.
אייל איפה חתכת מראה חתוכה ב20 ש"ח?
באזור הצפון תודה:)
בנצרת. שכונה המזרחית בין רח' המוסכים לכנסיית הבשורה.
אם תרצה הכוונה יותר מדוייקת בה"פ.
לי חתכו מראה ב-20 ש"ח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גלדיאטור
אייל איפה חתכת מראה חתוכה ב20 ש"ח?
באזור הצפון תודה:)
לא רחוק ממך...
זכוכית 2000, ( אתה בטח מכיר אבל אם לא ולמען אחרים, זה על חלוצי התעשיה מערבית לצומת קרית אתא.בצד לא של הדואר, מיד אחרי החנות ירקות הגדולה...)
אני לא זוכר בדיוק על האגורה, אבל זה היה משהו בסביבות 20 ש"ח...
איל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eladst
הגיע הזמן להחליף את הרכב מתלבט בין שתי הממוטות מישהו יכול לעזור לי לגבי אמינות ועלויות של טיפולים שוטפים?
תודה מראש
זה אולי לא יתן לך מושג על הוצאות שוטפות אבל ישים לך את כל הנתונים מול העיניים:
http://www.auto.co.il/Catalog.aspx?compare=1279,1483
וכאן מבחן השוואתי שקראתי בזמנו.... סתם בשביל הכיף
http://www.motocar.co.il/test/792.aspx
תייש יקירי,
את המבחן הזה אני מכיר אבל לצערנו הוא כבר לא רלוונטי: הוא משנת 2007 , ובשנת 2008 2 הבהמות עברו שינויים משמעותיים כך ש...עם כל הצער שבדבר....המבחן הזה לא שווה כלום נכון להיום.
תודה בכל מקרה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MR BIG
תייש יקירי,
את המבחן הזה אני מכיר אבל לצערנו הוא כבר לא רלוונטי: הוא משנת 2007 , ובשנת 2008 2 הבהמות עברו שינויים משמעותיים כך ש...עם כל הצער שבדבר....המבחן הזה לא שווה כלום נכון להיום.
תודה בכל מקרה :)
כמו שכבר כתבתי למעלה...- "זה מבחן שקראתי בזמנו" ונחמד לקרוא אותו גם סתם בשביל הכיף.
חוץ מזה במידה ומישהו פה מעוניין ברכב משנתון 2007 אז זה יכול לעזור לו.
שיהיה אחלה שבוע:eek: