להתפרנס מחילוצים - ממש לא.
אלא כאופציה להכנסה נוספת בלבד. ציינתי את זה במפורש כבר בהתחלה...
ה"עבודה" העיקרית של הרכב היא בתחום השיפוצים והמסגרות. פה ושם יש לי גם צורך לגרור ממקום למקום רכב תקול או ללא ביטוח/טסט, ומכאן הדרישה המחייבת לעגלה 2 טון.
Printable View
להתפרנס מחילוצים - ממש לא.
אלא כאופציה להכנסה נוספת בלבד. ציינתי את זה במפורש כבר בהתחלה...
ה"עבודה" העיקרית של הרכב היא בתחום השיפוצים והמסגרות. פה ושם יש לי גם צורך לגרור ממקום למקום רכב תקול או ללא ביטוח/טסט, ומכאן הדרישה המחייבת לעגלה 2 טון.
אוקי. אז בעצם אתה מחפש טנדר, ויש לך שתי אפשרויות:
1. טנדר יפאני - והייתי מחדד ואומר טויוטה היילקס 2001-2002 -אולי יותר חדש, מה שנכנס בתקציב - שיענה על דרישות יכולת השטח והאמינות בצורה מיטבית, יסיע ארבעה נוסעים, יכנס בתקציב, יהיה חסכוני בדלק יחסית - 8-9 קילומטר לליטר סולר - יסחוב את הציוד שלך כמו כל טנדר אחר - ויוכל כנראה לגרור עגלה עם מכונית פרטית עליה - בצורה גבולית.
או נבאדה - הרבה יותר חזק, הרבה יותר מתאים לגרירת עגלה כבדה - אבל רק שניים-שלושה נוסעים, צריכת דלק גבוהה משמעותית (5 קילומטר לליטר בנזין ביום טוב), אמינות ועלויות אחזקה לא ברמה שאתה תקבל בטויוטה.
אם אני מסתכל על המהות של הדרישות שלך - אני חושב שטויוטה היילקס, שנכנס בתקציב - הוא הבחירה הנכונה, בתנאי שאתה מוכן להתפשר על דרישות הגרירה. גם ככה ציינת שמדובר על משהו של מדי פעם, לא לב העניין.
מקווה שעזרתי.
נראה לי שאתה טועה
עד כמה שאני יודע כל עוד שארבעת הגלגלים באוויר (על העגלה )
מותר לגרור
אתה יודע שאם אתה מחלץ בתשלום אתה גם צריך ביטוח מיוחד לזה נכון ?
משקל כולל של עגלה יכול להיות (+-) 50% ממשקל הרכב הגורר, אלה באישור מיוחד.
עגלה של 2000 ק"ג (כולל!) לא תוכל לגרר עם אף טנדר, פרט אולי לF350 או סילווראדו.
בכל מקרה, הטנדרים הרגילים אינם רלוונטיים לשימושך.
אם אין בעיית רשיון ג', נסה GMC דאבל גאנט מסוף המאה הקודמת. גם 3-6 נוסעים, גם 4X4 (6X6), גם כח מפה ועד להודעה חדשה וגם יכולת גרירה ולא פחות חשוב - בתקציב.