חמי. זה הבלייזר שקניתה מגייא?? אם כן אז יחס העברה שם הוא 4.56. ולא 41.10. . בכול אופן. שלחתי לך הודעה פרטית לגביי נעילה ויחס העברה.
Printable View
חן, אמרו לך כבר, ואתה כבר יודע, אבל כנראה זה לא מספיק ברור משום מה.
10 BOLT זה חרא! חה רע ! בדיחה! זה בכלל לא סרן, זה צינור עם עיגולים בקצה ועוד אחד באמצע! חרא!
הצמיגים שהוא אמור לשאת הם 29" במקור { ואל תתחילו עם " אני נוסע עם עם צמגי 417" ולא נשבר לי" } .
אין לך כסף עכשיו? עבודה יש לך? קח הלוואה ותעשה הסבה לסרנים אמיתיים { אופציות - אחורי - 14 צף או לא, דנה 60 או 70 , קדמי דנה 44 או 60 }
אף אחת מהקומבינציות לא זמינה ב 6 ברגים ואם כן תמצא - אל תקנה כי אחר כך תהיה לך בעיה בהבאת חלקים, כי לא יתכן שכל שטות שתצתרך תזמין מארה"ב.
אם לא תעשה הסבה אתה תמשיך לספור ברזלים מדי פעם. ותתקע פה ושם. ובסופו של חישוב - בצירוף עם החשש המתמיד משבירה - יצא לך יותר זול לעשות הסבה.
חבל על הזמן רק 14 בולט או דנה 60/70 ובמידה ואתה מעוניין יש גם סט של סרן 14 בולט עם ARB משומש 8 בורג + סרן קידמי 8 בורג עם יחס 4.10חסר רק גנטים והתקנה:idea:
14 בולט. 60 70. תכף תגידו גם סרנים של ריאו. או של משאית מק. בסך הכול נישבר קורונה פיניון. נזק של 1700 שקל. .וחמי יש לך טעות. בסרן מורכב 4.56. ולא 41.10. אני באופן אישי היבאתי את היחסיי העברה לגייא.ו. צור איתי קשר בפרטי. או בפלא פון ואני יעזור לך עם זה.
באיזה אריזה שלא תעטוף את זה- זה חרא של סרן!!
לא צריך להגזים,
הסרן בנוי למטרה מסויימת, במקרה הזה הוא נבנה לצמיג בקוטר 31-29 אינץ, והוא לא אוהב צמיגים גדולים, מה לעשות, אילו החיים.
הסרן שימש בהצלחה ואמינות לעשרות מליונים של רכבים במשך השנים, וכל עוד לא מתעללים בו (צמיגים קצת גדולים, שימוש בשטח טכני, מנועים משופרים) הוא יחיה חיים ארובים.
סרנים כמו פורד 9 אינץ או דאנה 44 ניבנו עם אוברקיל פקטור ענק, זה היה בשנות ה50-60
הסרן הזה זה מוטציה מסוף שנות ה70, נבנה להתאים בדיוק למטרה שלו וזהו.
הוא אולי טוב על קמארו או רכב פרטי אחר
על משקל של בלייזר גם עם 31 הוא גבולי, ובטח ובטח כשהוא אחורי. על קידמי עוד אפשר לדבר.
חרא
של
סרן
!
:cool:
מהאינטרנט:rolleyes:...
אז ככה,
אם אתה מחליט להישאר עם ה- GM10, ולא מבצע נעילה, יש לי 2 זוגות סטליטים במצב נסיעה סביר שהמרתי לטובת נעילת דיפרנציאל. פירסמתי אותם למכירה במדור מכירת חלקים.
שים לב, הם יצאו מ- GM10 סטנדרטי של בלייזר 88.
2 זוגות הסטליטים תמורת 300 שח בלבד. תקבל גם 2-3 פנסים. פרוגיקטורים.