תגובה להודעה: למה ???? (שוטרים) ( שנה טובה )
המשטרה פה היא פועל יוצא של בעלי הבית שלהם וכדאי שנפנים את זה!
תמיד יהיה את אתו ליצן שיעצור אותך ויחפש איפה הוא כן יכול לדחוף לך את הדו"ח (זה הכי קל) וישקיע בכך עבודה אבל אני באופן אישי ניתקלתי בכך פעם אחת לפני 12 שנה שבדקו לי צמיגים שמשות ומים במיכל של השפריצר (אני מגזים) ולאחר שלא מצאו כלום המשכתי בדרכי.
אצבע מאשימה- בתי המשפט ראו את המקרה עם מיכאל מור שנשפט ל11 חודשי מאסר וכל זאת תוך שהוא שולח איומים ואני מאמין שהם לא איומי סרק לכל עבר ועוד בא בטענות לשופטת שריחמה עליו.
ממשלת ישראל המורחבת והמתרחבת שחוץ ממספר דמויות (שכל אחד יחפש את הצדיקים שלו אם קיימים) אינה עושה דבר לשנות את המצב.
את ערמות הפקידים המושתנים שיושבים במשרדים השונים (אני מכיר את חלקם בהכרות אישית) מחתימים כרטיס ויוצאים לעשן במשך יום שלם (משרד החינוך מנהל על מנהל ואף אחד לא עושה כלום).
קרוב רחוק שלי עובד במשרד הרישוי אומנם אדם חמוד מאוד אבל (טוב קרוב שלנו עדיף לסתום) שלא עושה כלום וככה בנויה המערכת יש קביעות ואף אחד לא צריך לעבוד.
סיכום: אתם רוצים שינוי תקימו מפלגה, תבחרו, תפרקו את כל משרדי הממשלה, תפטרו גם את הכוכבים בעלי הקביעות, תמנו אנשים לפי קריטריונים מתאימים ותצמידו להם "חרב" לגרון (לבטל את האבטלה הסמויה) ואולי אז יזוזו הדברים!
עזבו את המשטרה היא הזרוע המבצעת שפועלת באופן דומה לאיך ששאר משרדי הממשלה לא פועלים לצערנו עדיף להם להתמקד בנו ככה בני המשפחה שלהם והם בטוחים.
ואתם יודעים מה אם הייתי במקומם הייתם מקללים גם אותי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
ואתם יודעים מה אם הייתי במקומם הייתם מקללים גם אותי.
ואולי גם בגלל זה אתה לא במקומם?....
להזכיר לבועז ולשאר אלה שמגנים על עובדי ציבור מיותרים כאלה...
חברה אנושית מתוקנת לא יכולה להתקיים ללא משטרה. אנחנו צריכים משטרה. גם אם זו המשטרה הזאת.
אבל אם זכרוננו אינו מטעה אותנו, הרי שהשירות במשטרה אינו חובה ואינו הכרח, ממש כמו שלא חובה להיות קופאית בסופר, או מורה, או עובד סוציאלי (ובכוונה תחילה אני נותן כדוגמה עבודות קשות ששכרן מועט).
בלי להכליל, באמת שלא, אבל אנ יסבור שמעטים יחלקו עלי אם אניח שקופאית בסופר זו לא קריירה לחיים ולא עבודה "עם סיפוק ושליחות", אלא עבודה של אין ברירה.
עבודה סוציאלית לעומת זאת, העוסקים בה באים לעבודה עם איזו שהיא תחושת שליחות, כמו גם חלק מהמורים (חלק קטן בלבד לצערנו, כי הרבה מאוד מורים, בעיקר מורות, עוסקים במקצוע למרות השכר הנמוך, משיקולי נוחות - חופשות ארוכות וכו').
והשוטרים? שליחות?... כדי לא להכליל, יש בהחלט שוטרים שרואים בשירותם במשטרה סוג של שליחות. לדעתי בלבד הם מעטים מאוד באופן יחסי.
בכוונה אני לא מדבר בכלל על איכות כוח האדם במשטרה. גם כי זה לא קשור לענייננו, גם כי למרות שעדיין בד"כ לא מדובר בקרם-דה-לה-קרם, וגם אם השוטרים/ות בשירות-חובה אינם בד"כ מיטב הנוער, הרי שכיום אלה בפירוש כבר לא השוטרים הבורים והעילגים, עמי הארצות וה"עמך" של פעם. מי שחושב שהם עדיין כאלה חוטא לאמת ועושה להם עוול שלא במקומו. אבל זו עדיין עבודה עם דרישות סף נמוכות יחסית. זו עדיין עבודה שאנשים משכילים, מוכשרים ובעלי יכולות - יעדיפו פרנסות אחרות, מכניסות יותר ותובעניות פחות, על פניה. זו עדיין עבודה של אנשים שלעתים אין להם כל-כך-הרבה ברירות נוספות.
עבודת השוטר קשה, לעתים מזומנות גם מסוכנת. שכרה אינו בצידה, הוא דל עד מעליב. אבל יש בה הרבה כוח ושררה, והטבע האנושי מוביל שוטרים רבים לעשות שימוש לא נחוץ בכוח הזה. היכולת לעכב/לעצור אנשים כשמתחשק, להציק להם, להתנהג ולדבר אליהם באדנות ובגסות, להוציא הרבה אגרסיות ותסכולים (ואת זה לא אני קבעתי. את זה אומרים שוטרים ושוטרות לשעבר) ולא להיות חייב בהסברים או התנצלויות. עבדים כי ימלוכו.
ואול יזה מסביר למה עשרות אלפי אזרחים מתנדבים דווקא למשטרה ולא למד"א או ליד שרה או לעמותות למען זקנים או ילדים חולים או נוער בסיכון?...
כי במשטרה יש אקשן? כי במשטרה יש כוח?...
זה בולט במיוחד בהתנהלות שלהם בעיקר בכביש.
קל מאוד לכל אזרח נורמטיבי לעבור עבירות תנועה קלות. האמת היא שזה בלתי אפשרי לא לעבור עבירות קלות כאלה, בסדר גודל של עשרות עבירות בכל נסיעה, מבלי להרגיש, וזה קורה כל הזמן לכל אחד מאיתנו. דברים באמת זניחים שמין הראוי ששוטר הגון והוגן יתעלם מהם, או יסלח עליהם, או לכל היותר יזהיר.
אבל המצב אינו כך, וכולנו יודעים מה קורה בדיוק כשהם רואים "רכב שדומה לנגמ"ש"... אז קבל ניוז לוהט - זכותי שהרכב שלי ייראה בדיוק כמו שאני רוצה, וכל עוד אני לא עובר על שום חוק ולא מסכן אף אחד (וכל סיפורי הכנפונים והגלגלים הבולטים לא מעוגנים בשום תקנת תעבורה. תבדקו), הצקות השוטרים הן לא לתועלת הציבור או למען בטחונו - אלא הצקות נטו, להנאתם בלבד, פשוט כי הם יכולים.
אז מי שפונה מרצונו החופשי לעסוק במשלח-יד שכזה, מנצל את הכוח שניתן לו ומתנהג כפי שמתנהג ומצפונו לא מציק לו - שלא יצפה ממני לכבד אותו או את מקצועו, ובטח שלא יבוא בטענות אם אני מכליל. כי רוב השוטרים שאני הכרתי עונים במפורש לתיאור הלא מחמיא שפירטתי כאן.
אני חושב שתפקיד השוטר הוא חיוני מאין כמוהו. הייתי שמח אם היה משולם תגמול כפול או משולש תמורת עבודה כזו, ומצד שני גם דרישות סף גבוהות בהרבה. שיבטיחו שמי שמטפל בנו ושומר עלינו הוא גוף יעיל בעל כוח אדם איכותי, משכיל, אכפתי, הגון והוגן, שמתוגמל כיאות ועל כן לא מתוסכל, משטרה שנותנת שירות למופת לאזרח, ולא רק מתעללת ומתבטלת, כפי כפי שקורה כיום.
אהלן דרור...
זכותך המלאה שהרכב יראה כמו נגמ"ש..ואני אפילו יותר אוהב רכבים שנראים ככה...אבל מה לעשות רכב שנראה כמו נגמ"ש מושך אש, בדיוק כמו סובארו 79 ו-BMW שחורה...
כן זה מציק ומעצבן שעוצרים אותך רק בגלל זה..גם לי היה סיקס פעם ואני מכיר את זה מקרוב, אבל באמת שאף פעם לא בדקו לי בתחתונים במטרה לתת דו"ח, תמיד בדקו רשיונות, ביטוח ושלחו אותי לדרכי...
אני מסכים עם העובדה שהרבה מתנדבים למשטרה בגלל תחושת הכוח ואלו בד"כ הכי מציקים...
גם אני רציתי פעם להתגייס למשטרה , כמה שזה חריג באמת ראיתי בזה שליחות (ימ"ר או יס"מ) אבל אחרי הראיון שמעתי את השכר המוצע לשוטר מתחיל, אמרתי תודה אני אמשיך ללמוד וויתרתי...
אבל עדיין יש שם הרבה אנשים טובים, אני לא בא להגן על אף אחד, אבל אני מעדיף לראות ניידת ולא ילד שרק הוציא רשיון ולקח מאבא את האוטו וחושב שהוא שומאכר...
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
להזכיר לבועז ולשאר אלה שמגנים על עובדי ציבור מיותרים כאלה...
אם אחרי כל מה שכתבתי בדיון הזה אתה כותב את זה, אז כנראה אני באמת לא יודע להסביר את עצמי.
או שאתה פשוט רוצה להתווכח. מצטער. כאן לא תמצא פרטנר לויכוח על המשטרה. אני פשוט הדיוט מוחלט בכל מה שנוגע להתנהלות המשטרה.
מספיק ברור?
שא ברכה.
עצם העובדה שעוצרים לבדיקת רשיונות אינה מה שמעצבן, כי יש מספיק נוהגים בשלילה ושאר עבריינים שמצדיקים את הבדיקות.
אבל מה שקורה לנהג ג'יפ שנעצר לבדיקת רשיונות "תמימה" כן מרתיח. שלא לדבר על יקר... ואז זה כן יוצר אנטי וכן מוביל לשינאה וזעם קולקטיביים כלפי כל שוטר באשר הוא.
נוכחות יתר של שוטרים בכביש מעלה את ההסתברות שיעצרו ג'יפ ושוב יתחילו לחטט לו בצמיגים ובציפלינגים. למה? סתכם ככה, כי אפשר וכי זה כבר הפך כבר ל"חלק מהמסורת". ממש כמו הזובורים בחטיבה 188.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaziko
אם אחרי כל מה שכתבתי בדיון הזה אתה כותב את זה, אז כנראה אני באמת לא יודע להסביר את עצמי.
או שאתה פשוט רוצה להתווכח. מצטער. כאן לא תמצא פרטנר לויכוח על המשטרה. אני פשוט הדיוט מוחלט בכל מה שנוגע להתנהלות המשטרה.
מספיק ברור?
שא ברכה.
אני לא מתווכח איתך.
בכל מפגש עם שוטרים, אפשר לשמוע הרבה מאוד פנינים בנוסח "אתם עם הג'יפים" וגם כמה ביטויים שהפורום אינו סובל. כפי שכבר כתבתי, לצערי חלקם הם לא בדיוק עילית החברה ורובם גם יודעים זאת היטב ומתרגמים את רגשי הנחיתות שלהם להצקות.
פלגנות, שינאה, רדיפה, התעללות, לא אנחנו המצאנו את זה.
כתבתי פעם על התעללות בערבים בשטחים, שמי שמתעלל בערבים יתעלל גם ביהודים.
המפגש האחרון שלי עם בוחן תנועה שהתפאר בפני בשירותו רב המעללים במג"ב, ומה הוא יכול לעשות לי, אם רק ירצה ואעצבן אותו... זה אישש את אבחנתי.
מה לעשות בועז - זה הם - השוטרים - שהתחילו.
ואת זה אני כותב בצער רב.
שנה טובה וחתימה טובה לך.
"אתה נהיה שוטר כדי לקבל כבוד ואתה מקבל שני דברים תג ואקדח, רוב האנשים מכבדים את התג כולם מכבדים את האקדח".
מדברי אל פצינו בסרט היט.
סתם קטע.
התרומה הצנועה שלי לשרשור הזה:
http://www.mynet.co.il/articles/0,73...780430,00.html
רוב שוטרי התנועה הם בכלל מתנדבים, מה זה אומר עלינו?
למי שיש תשובה שיסביר, ינמק ויפרט
whisky
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
whisky,,,
מה לא ברור ידידי,,,יש לי תשובה בשבילך ,אני מצטט את "רמי חיפה",מדברי אל פאצ'ינו בסרט "היט"
....""אתה נהיה שוטר כדי לקבל כבוד ואתה מקבל שני דברים תג ואקדח, רוב האנשים מכבדים את התג כולם מכבדים את האקדח".
מדברי אל פצינו בסרט היט.
לי זה ברור לגמרי!!!!
מיקי
עדיין לא יודע למה אני כותב את מה שאני כותב ,חוץ מהבעת תסכול.
היום בערב , ניסיון פריצה לדירה שלי בחיפה -לייד הטכניון .:mad:
אחרי שלפני כחודש כבר פרצו וגנבו :?.
אחרי הפריצה שלפני חודש , שמתי אזעקה עם חייגן סלולרי ,הערב האזעקה פעלה ,(קיבלתי טלפון מהאזעקה),התקשרתי למשטרה -"פורצים לי הביתה !!! " אמרתי למוקדנית בקול מיואש:( , עניתי לה על כל השאלות ,נתתי לה את כל הפרטים ,ומה קרה מאז ?! - כ-ל-ו-ם, נאדה.
מה אני רוצה מהם ?!:confused:
למה אני מטריד אותם ?!:confused:
למה יש משטרה ?!:?
פעם הבאה אדווח על עיסקת סמים ,אולי בגלל שזה עכשיו עיניין חם וסקסי אז אולי יבואו.
איזו מדינה :oops:,איפה אנחנו חיים לעזאזל:mad: .
נ.ב
ניסיתם לחייג 100 ולא ענו לכם ?! לי זה קרה היום :shock:
בפעם השנייה ענו , ונתנו לי מספר אחר להתקשר :048-464372
זה המוקד בצפון (הייתי במרכז הארץ כשחייגתי 100) .
אל תנסו לתפוס אותם ,גם במיספר הזה לא עונים !!!
אני כבר מיואש מהמדינה הזו,ארץ אוכלת יושביה.
בהזדמנות הראשונה, אם תהיה ,אקח את הרגליים ואעוף מפה .
כולנו אשמים ,שנתנו למצב להידרדר , אדישות ,אדישות ,אדישות.
בהחלט מעצבן.
כנראה שהדיווח צריך לכלול נשק חם ואז הם יבואו יותר מהר.
"פורצים לי לדירה"
"אז מה? נשלח מחר ניידת"
"טוב, אני אסתדר לבד. מזל שהאקדח עלי"
"אל תעשה כלום, הניידת בדרך"
או משהו בסגנון.
אסף.
והכי נחמד ייהיה..
שלום,הגעת למוקד.
לגניבות הקש 1.
לרצח הקש 2
לאונס 69.
וכן הלאה!
מעובנים?לא נורא,תספרו עד 100 .. וזה יעבור.
מעובנים=מעוצבנים או ,מאובנים איך שתרצו.
כן
אני ניסיתי המון פעמים לצלצל למשטרה 100
זה אפעם לא פחות מ 5 דקות ואז התשובה היא משהו בין טימטום לאימבציליות.
מה אתם מתעצבנים?
למשטרה אין זמן בשבילכם. היא עסוקה בפרויקט חדש.
מי לא צפה בחדשות ערוץ 2 לפני כמה דקות?...
300 מצלמות מהירות דיגיטליות, אוטומטיות, חדישות, שימתינו לכם ויחגגו לכם על הארנקים.
החשש הוא שאם הן יהיו מכוילות פיקס למהירות המותרת בלי מילימטר של מרווח - לא יהיה אף נהג שלא יחטוף.
אז כן - בשביל זה יש לנו משטרה. בשביל לשדוד ממכם עוד כסף.
אז אל תשכחו אף פעם מה זה שוטר. בישראל של סוף 2009 שוטר זה פושע ברשיון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
בהחלט מעצבן.
כנראה שהדיווח צריך לכלול נשק חם ואז הם יבואו יותר מהר.
"פורצים לי לדירה"
"אז מה? נשלח מחר ניידת"
"טוב, אני אסתדר לבד. מזל שהאקדח עלי"
"אל תעשה כלום, הניידת בדרך"
או משהו בסגנון.
אסף.
אני לא בטוח שזה היה עוזר סיפור שהיה כך היה:
לפני שלוש שנים, אישתי יצאה מהבית ב10:00 ואני חזרתי ב: 12:00 בצהריים. אור יום, הבית היה פתוח כשהגעתי, מיד התקשרתי לאישתי לנזוף בה שבגלל ההריון היא שכחה לנעול את הדלת, היא ברוב חוצפתה עונה לי "מה פתאום, לא יכול להיות" ממשיך לסלון ורואה מצלמה ישנה שלי שוכבת על הספה, אומר לאישתי: "למה הורדת את המצלמה שלי?", "לא הורדתי" עונה לי השתחיה שלי.
בום נופל לי האסימון, פרצו לנו הביתה. התקשרתי 100, ענו לי מיד ואמרו שישלחו ניידת.
טוב עליתי למעלה, והכל הפוך כמו בסרטים, כל הארונות על הרצפה, הכל שבור, לא נורא, מסתכל למעלה על העליה לגג ורואה שהיא פתוחה. מיד עשיתי אחורה פנה וירדתי למטה התקשרתי ל100 שוב ואמרתי להם: "תשמעו העליה לגג פתוחה יש מצב רציני שהגנבים עדיין בבית", "תצא החוצה, תמתין לניידת, אל תתעסק עם הפורצים הם עלולים להיות חמושים" כך אמרו לי (הציטוט לא מדויק אבל הסיטואציה מדויקת מאוד!) עשיתי כמצוותם, יצאתי החוצה וחיכיתי לכוחות בני האור שילחמו בכוחות בני החושך.
לא עוברות להן 2-3 .... שעות ולביתי מגיע ניידת זהוי פלילי (ז"פ - לצורך העניין) נכנס לבית, שואל מה עשו, מדבר איתי ואנחנו עולים למעלה, אני מסביר לו שייתכן שהגנב/פורץ עדיין בבית, הוא עושה אחורה פנה ונובח עלי "למה לא אמרת לי שיש חשש שיש כאן פורץ, אני לא נכנס תתקשר ל100 ותזמין ניידת סיור" "מה זאת אומרת, זה מה שהשוטרת הסבירה לי, לחכות עד שתגיעו אתם גיבורי התהילה רבי העוז" (גם לא מדויק ;)) בכל מקרה יצא הטכנאי ז"פ, ואמר לי שישלחו לי מיד ניידת, לא עוברות 1-2.... שעות, ומגיע ניידת סיור, יוצא מיטב בנינו השוטר אזולאי (גם לא מדיוק) והחבר שלו רס"ל שמועתי, ונכנסים לבית עם נשק שלוף!!! מגיעים למעלה ואומרים לי; "תשמע אין לנו סולם בניידת, יש לך סולם?", "לא אין לי, אבל אמרתי לטלפנית שלכם שצריך סולם בפירוש, כי הסולם נמצא כרגע למעלה בעליית הגג, מישהו משך אותו לשם" (מעניין מי זה היה, המחבר :cool:).
"טוב נזמין ניידת עם סולם" הוא עונה לי ויוצא לקריאה נוספת משאיר אותי בבית ההפוך והפרוץ.
כעבור כשעתיים מגיע ניידת עם סולם עם שני שוטרי מג"ב עולים למעלה ורואים שאין שם כלום.
כלומר, המשטרה עצמה שאמרה לי לצאת מהבית כי יכול להיות שיש שם אדם חמוש לקח לה משהו כמו 6-7 שעות לבדוק אם יש שם פורץ חמוש או לא!!!
אז הפתרון שלך, לא מי יודע מה מוצלח. :(.
מצד שני, כאחד שלא מת על המשטרה אני יכול להעיד על כמה וכמה מקרים שבהם הם סייעו מהר מאוד: יצא יד המקרה וכבר דיווחתי על כ- רכבים גנובים, אני מטייל אתם יודעים ומוצא את הרכבים העזובים האלו, מתקשר ל100 נותן מספר רכב ואם הוא גנוב הם מבקשים שאני אכוון אותם, לא יצא לי שלקח להם יותר מחצי שעה.
מצד שלישי, מעולם לא הושב לנו משום פריצה דבר למעט הפריצה היחידה שבה מי שטפס את הגנב הוא חבר שלי כשאני רודף אחרי הגנב עם הסוסה שלי, ואני מדבר על מספר רב של פריצות: 1. סבתא שלי בירושלים, 2. ההורים שלי במבשרת פעמיים או שלוש, 3. ההורים שלי בקיסריה פעמיים, בסא וסבתא שלי בכ"ס פעם אחת מאוד כואבת.
כך שבמונחים שלי, יש למשטרה אלי חוב רציני.
זהו להפעם. יום טוב, חג שמח, טיולים מהנים, ושלא נזדקק.
whisky
טוב אני לא נגדהמשטרה אבל נכון שהיא לא מתפקדת,
סיפר מהיום- השאלתי לחבר את המזדה שלנו ,הוא יצא לכיוון תלאביב ובדרך נצמדת אליו ניידת, מקיפה אותו ומגלה עניין רב ולבסוף נצמדת מאחוריו והנהג של הניידת רושם בסלולארי את מספר הטלפון של שלט המכירה שתלוי לו מאחור.
כפי הנראה השוטר מקפיד על החוק ואינו מטריד את הנהג כדי לקבל פרטים.
עוד סיפור קטן:
בדרכי מפיקוד מרכז בפסגת זאב לאכול צהרים באיזה מסעדונת, עצרתי אחרי כיכר לפני מעבר חציה, ילדה קטנה עמדה על המדרכה ונתתי לה לחצות (כמו שבד"כ אני עושה), אחריי שוטר עם אוקטביה מצפצף ומצפצף ומהבהב לי עם האורות, הילדה סיימה לחצות, המשכתי ופיניתי את הכביש כדי ש"שומר ישראל" יוכל להגיע במהירות לאירוע מסוים שהוא מיהר אליו, כמובן שהוא עקף אותי והמשיך בנהיגה מהירה, ספק פראית.
הגעתי למסעדונת שלי ומה אני רואה? (בטח אתם כבר מנחשים) את אותו שוטר (בדרגת נגד), הוא מיהר להיפגש עם חבריו השוטרים, להספיק לאכול איתם...
כמו שנאמר, שומר ישראל לא ינום ולא יישן, (על הדרך גם יצפצף ויהבהב...) ;)
ועוד אחד קטנטן:
ליד תל ברוך, עצרתי ליד ניידת שעמדה בצד הדרך ושאלתי את השוטר כיצד מגיעים לשכונת מגורים, התשובה שלו היתה כדלקמן: תוציא לי רשיונות, רשיון רכב ורשיון נהיגה...
לאחר בדיקה די קפדנית, החזיר לי את הרשיונות ואז שאלתי אותו שוב, הוא עשה לי טובה שהוא ענה והמשכתי לדרכי.
יש לציין שנעצרתי מיוזמתי בנתיב הנגדי בכלל ולא על ידי השוטר.
מאותו מקרה למדתי, שלא שואלים שאלות שוטרים וכשאומרים שהשוטרים הם בשביל האזרחים זו קלישאה.
יש כמובן עוד סיפורים, אבל לא אלאה אתכם.
בכל העולם השוטר הוא האיש שאותו שואלים כשאובדים
בישראל, השוטר הוא האיש שכשרואים אותו מתחילים לעשות שטויות כדי להמנע מלפגוש אותו.
אני חושב שחייבים להגיש תלונה למח"ש על כל מקרה של הטרדה.
מנסיון - זה עובד.
הם חוטפים את הצינור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elro
עוד סיפור קטן:
בדרכי מפיקוד מרכז בפסגת זאב לאכול צהרים באיזה מסעדונת, עצרתי אחרי כיכר לפני מעבר חציה, ילדה קטנה עמדה על המדרכה ונתתי לה לחצות (כמו שבד"כ אני עושה), אחריי שוטר עם אוקטביה מצפצף ומצפצף ומהבהב לי עם האורות, הילדה סיימה לחצות, המשכתי ופיניתי את הכביש כדי ש"שומר ישראל" יוכל להגיע במהירות לאירוע מסוים שהוא מיהר אליו, כמובן שהוא עקף אותי והמשיך בנהיגה מהירה, ספק פראית.
הגעתי למסעדונת שלי ומה אני רואה? (בטח אתם כבר מנחשים) את אותו שוטר (בדרגת נגד), הוא מיהר להיפגש עם חבריו השוטרים, להספיק לאכול איתם...
כמו שנאמר, שומר ישראל לא ינום ולא יישן, (על הדרך גם יצפצף ויהבהב...) ;)
ועוד אחד קטנטן:
ליד תל ברוך, עצרתי ליד ניידת שעמדה בצד הדרך ושאלתי את השוטר כיצד מגיעים לשכונת מגורים, התשובה שלו היתה כדלקמן: תוציא לי רשיונות, רשיון רכב ורשיון נהיגה...
לאחר בדיקה די קפדנית, החזיר לי את הרשיונות ואז שאלתי אותו שוב, הוא עשה לי טובה שהוא ענה והמשכתי לדרכי.
יש לציין שנעצרתי מיוזמתי בנתיב הנגדי בכלל ולא על ידי השוטר.
מאותו מקרה למדתי, שלא שואלים שאלות שוטרים וכשאומרים שהשוטרים הם בשביל האזרחים זו קלישאה.
יש כמובן עוד סיפורים, אבל לא אלאה אתכם.
קרה לי מקרה דומה :
התלוננתי על השוטרים שלא פעלו למנוע סכנת חיים בגין רמזור שלא עבד ואחרי שהתלוננתי בפניהם ,הגדילו לעשות ונתנו לי דו"ח סתמי ,השוטרים קיבלו נזיפה ואני איבדתי 2 ימי עבודה ונאלצתי להגיע לבית משפט לתעבורה, כדי להלחם על הדו"ח המטומטם - הדו"ח בוטל .
תודה לכם שוטרי משטרת ישראל ,אלו ששותפים ואחראים על הסבל המתואר ,מאחל לכם שכל מה שמתואר בשרשור יעבור גם עליכם .
ושתהיה לכם שנה טובה
והכי חשוב , איך אמרו פעם בערוץ 2 - יש לנו "ארץ נהדרת".