תגובה להודעה: אלמונים השחיתו את הגן הלאומי עבדת
דרור
לי אני לא דואג
אני לרגע לא אתלבט מה לעשות ...
אני מוכן ומחכה לזה כבר זמן מה. ( ויש עוד מגזר שגם בעניין סימנים לעצור ממנו אני כבר החלטתי מה לעשות אבל זה דיון אחר )
אבל ההוא עם הלנדקרוזר החדש .. החנון הי טק העדין נפש השמאלני הפלצן
בשבילו אני דואג כי הוא יעצור וישאל אם צריכים עזרה ...
מדינת ישראל עובד בשיטת הטבק לעיסה- כל עוד אפשר לילעוס לןעסים ולבסוף יורקים!
מה הכוונה?
חיילי צד"ל גם אם הם אןלי לא ציונים גדולים הם לקחו חלק בשמירה על גבולותינו וכאשר ברחנו עם הזנב בין הרגליים מה קרה איתם- אילו שנשארו שם בוגדים ואילו שבחרו לבוא לארץ הקודש ערבים ובוגדים.
הדרוזים שישרתו בצבא- בסוריה בוגדים פה נאמנים לסורים ,בקרב ערביי "ישראל " סופר בוגדים.
הבדואים אותו סיפור פחות או יותר וכמובן שכולם בייחד נחשבים ערבים. מצד אחד הם ישראלים המשרתים בצבא ומצד שני ישנם את קשרי המשפחה ושהם חוזרים לכפר וצריכים לעבור את תעלת הביוב שזורם על דרך הכורכר לבית מעניין מה עובר להם בראש?
וכאשר הם מחפשים עבודה- הם ערבים.
נתקלים בהתבטאויות מטומטמות כאשר הם מציצם באתרי אינטרנט הקשורים לתחביבם שלהם כגון גניבת גיפים רצוי סופות (שכחתי לא כולם גנבים חלקם רכשו את הרכב במיטב כספם).
ולבסוף אנחנו ,מדינת ישראל לועסת אותנו וחולבת מאיפה שרק אפשר והשאלה היא שיגמרו ללעוס אותנו לאן ירקו אותנו. (אולי לים הערבים ישמחו).
ברור.
רוכשים סופה אחת במיטב כספם, ואחר כך גונבים עוד 30 סופות, שנוסעות על הרשיונות שלה.
תיכנס קצת ליד 2, תמצא שם איזה 20 סופות שונות למכירה מבדואים, ממודלים שונים, עם אותה תמונה של אותה סופה (קצר-פתוח בצבע לבן)... לך תדע מי זה מי.
ברור שאנחנו מכלילים. אבל אין עשן בלי אש, במיוחד במגזר שגניבות הן חלק מאורח החיים הנוודי שלו מימים-ימימה.
מצוקות למיניהן לא מצדיקות אורח חיים עברייני. לא אצל יהודי, לא אצל ערבי.
גם כאן בפורום יש אנשים שפוטרו ולא עובדים כבר חודשים, חיים על חסכונות שהולכים ונגמרים, והם לא מעלים על דעתם ללכת לגנוב. או שאולי זה מוצדק בעיניך שיגנבו? מעניין שכל אלה שמסנגרים על גנבים, בד"כ לא חוו בעצמם גניבה. פורץ לא טייל להם בדירה. לא לקח מהם רכב. בעומר שליד באר שבע, יש כמה תושבים שנגנבו מהם בשנים האחרונות כבר יותר מ-10 מכוניות ואף חברת ביטוח לא מוכנה אפילו לשמוע מהם. תשאל אותם מה הם חושבים על בדואים.
ערבים? את הסופה הנוכחית שלי קניתי מערבי-נוצרי. איש חביב בעל מוסך לכיווני פרונט בכפר ריינה, צייד-חובב, תושב נצרת. בשבוע שבו ביקרתי אצלו כדי לבדוק את הסופה ולאחר כך לבוא ולהעביר בעלות, נגנבו ארבע סופות רק באיזור שלו, מהחברים שלו. תשאל אותו מה הוא חושב על בדואים, על הבדואי שהוא עצמו תפס מסתובב ברחוב שלו בשלוש לפנות בוקר עם כלי עבודה בתיק ובלי הסבר הגיוני.
לא חסרים בדואים שכן עובדים, וכן שולחים את ילדיהם ללמוד. והילדים האלה עושים חיל, מגיעים להישגים ומהווים דוגמה מצוינת של "איך אפשר להצליח" ולא "איך אי אפשר".
אבל כשאתה שולח את הילדים שלך לנהוג בגיל 12 במכוניות גנובות ולפרוץ לדירות ולחנויות, והדבר היחידי שאתה מלמד אותם ברצינות זה רק איך לנטרל איתוראן, אל תתפלא אם בסוף מה שיצא מהם זה גנבים ומבריחים.
וגם אל תבוא אחר כך בטענות על ביוב ועל אבטלה כשהם ייתפסו על חם על ידי איזה חוואי עצבני או קב"ט שיודע לכוון, ויחטפו כדור בראש.
מצטער, לא יכול להתאפק מלענות לך על כל טענה בנפרד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
מדינת ישראל עובד בשיטת הטבק לעיסה- כל עוד אפשר לילעוס לןעסים ולבסוף יורקים!
מה הכוונה?
חיילי צד"ל גם אם הם אןלי לא ציונים גדולים הם לקחו חלק בשמירה על גבולותינו וכאשר ברחנו עם הזנב בין הרגליים מה קרה איתם- אילו שנשארו שם בוגדים ואילו שבחרו לבוא לארץ הקודש ערבים ובוגדים.
זה נכון. מצד שני הם לא שרתו בצד"ל מתוך ציונות. השירות בצד"ל היה העבודה הקבועה היחידה שגבר צעיר ובריא, תושב דרום-לבנון שסועת הקרבות, היה יכול להשיג, וביננו - נודה על האמת שכל הרעיון שמאחורי הקמת צד"ל היה שמישהו אחר יקיז דם במקומנו. בכל מקרה, מוטיבציה אף פעם לא היתה הצד החזק אצלם, ולכן אף פעם הם לא היו מבריקים מהבחינה המבצעית. ממעט הנסיון שלי מהשירות בדרום-לבנון אם אני אנסה לספור את המקרים שהם ברחו ונטשו מוצבים או סתם הלכו לישון במקום להתייצב בעמדה, אני אתבלבל בספירה. אני יודע שזה עושה עוול לאלה שכן נתנו את הנשמה, אבל בכל זאת - ברירת המחדל היתה שאי אפשר לסמוך עליהם. זו האמת וכולם ידעו את זה, וזה הגיע למצב שצוות טנק וכיתת חי"ר שלנו היו צריכים לשמור עליהם בלילות בתוך מוצב שלהם... צריך יותר מזה?... ברגע שהבינו שאנחנו עומדים להסתלק מלבנון, רבים מהם ערקו והצטרפו לחיזבאללה. זה עדיין לא מצדיק את הפקרתם על ידי ממשלת ישראל.
הדרוזים שישרתו בצבא- בסוריה בוגדים פה נאמנים לסורים ,בקרב ערביי "ישראל " סופר בוגדים. לידיעתך, הדרוזים תושבי רמת הגולן לא משרתים בצה"ל. הם אפילו לא מוכנים לשאת תעודת זהות ישראלית, כי הם פוחדים פחד-מוות (ובצדק גמור) מהיום בו רמת הגולן תוחזר לסוריה והסורים יגמרו איתם את החשבון.
הבדואים אותו סיפור פחות או יותר וכמובן שכולם בייחד נחשבים ערבים.
מה זה "נחשבים ערבים"? הם באמת ערבים. ערבי זו לא מילת גנאי.
רובם גם מגדירים את עצמם כפלשתינים. גם זו לא מילת גנאי.
מצד אחד הם ישראלים המשרתים בצבא ומצד שני ישנם את קשרי המשפחה ושהם חוזרים לכפר וצריכים לעבור את תעלת הביוב שזורם על דרך הכורכר לבית מעניין מה עובר להם בראש?
וכאשר הם מחפשים עבודה- הם ערבים.
מי שרוצה לחיות כאזרח במדינת חוק - הולך לבית ספר ולומד ואחר כך גם מוצא עבודה ומתפרנס ממנה ולא מגניבות, וזה עניין של בחירה אישית בלבד. מי שאין לו עבודה לא מתחתן עם 4 נשים ומשריץ 20 ילדים ואחר כך מיילל על קיפוח ושאין לו מאיפה להאכיל אותם ואין לו ברירה אלא לגנוב. מנהגים שבטיים אינם עילה והצדקה לאורח חיים עברייני. לא במדינת חוק.
.
אני לא מסנגר על גנבים, גנבים צריך להרוג ואני איתך אבל אם נתחיל להכליל אוכלוסיה שלמה אז זה יהפוך לרצח עם!!!
באשר לאותו נוצרי חביב תשאל אותו מה דעתו על המוסלמים הוא עשוי לענות לך את אותה תשובה כשם שתשאל פלשתינאי משכם מה דעתו על העזתים ותקבל תשובה מעניינת שתהנה לשמוע.
הערבים עצמם מחולקים למעמדות וישנה שינאה בתוך עצמם.
חבר שלי לוחם מגב לשעבר ערבי נוצרי מהעיר העתיקה בירושלים אם היה יכול היה מדביר כלשונו את שכניו הפלשתינאים ואחת כמה וכמה את המוסלמים שביניהם.
עוד חבר שיש לי פלשתינאי מאזור ירושלים לצערו הוא פלשתינאי והוא בהחלט מעדיף את השלטון הישראלי ואף השאיר אחריו רכוש ברמאלה ועבר לגור אצלנו.
בכל אופן אני מסכים איתך בהנחה כי אותו אספסוף בדואי עושה את אשר עושה משחית גונב ולכך אין הצדקה (אוזלת ידה של המשטרה ומדינת ישראל). אך עדיין קצת להיזהר בלשוננו כי אנחנו נשמעים רע ופוגעים ברבים וטובים שאפילו מחנכים לאהבת מדינת ישראל (אותו לוחם מגב תלויים בבית שלו ובמרפסת בבית אימו דגלי מדינת ישראל, ויש תמונה של הראיס הנרצח יצחק רבין ואם אתה לא מאמין בוא לביקור ותקללו ביחד את הערבים).
אני לא מקלל את הערבים.
גם לא מקלל את הבדואים.
אני לא שונא אף אחד ולא אמרתי שצריך להרוג את הבדואים... רצח עם?... הגזמת.
אמרתי ואני אמשיך להגיד את זה בלי להתבייש- אני בהחלט בעד להרוג גנבים. כן. וגם רוצחים ואנסים.
אני בעד להרוג או ללכל הפחות לכסח את הצורה לפושעים פליליים עם עונשים של עשרות שנים בעבודת פרך. ולא אכפת לי מי אלוהים שלהם, ואם על הראש המלוכלך שלהם יש כיפה או כפייה.
בינתיים,יש בעיה עם הבדואים. העובדה שחלקם משרתים בצבא לא פוטרת אותנו מלעשות אצלם סדר אחת ולתמיד. ואתה מעדיף להתעלם מהבעיה או לחפש סיבות מהתחת למה לא לפתור אותה.
נ.ב:
הנוצרי ילדה אחת מבחירה
הפלשתינאי 5 ילדים לומדים בבית ספר הדו לשוני (פרוייקט לקירוב לבבות או משהו כזה)
אחד מאבו ע'וש (הג טעות לפי מיטב ידיעתי) ילדיו בדו לשוני
הדרוזיבא מאחד הכפרים ברמה.
והפסקת ילודה היא תוצר סוציו-אקונומי מובהק שתלוי בחינוך,כלכלה,ותעסוקה. (אין זמן ל7יין).
אני מסכים איתך שיש בעייה, אני מסכים איתך שאם אני בא לעיסוויה אני חושש (אני כבר לא בא)
אני מסכים איתך שישנו גייס חמישי במדינה וכמובן מסכים איתך שישנה בעייה מאוד גדולה והיא (על כך אני מאמין שתסכים איתי)משטרת ישראל האמורה לאכוף את החוק ולא עושה זאת.
לפני שאתם מתפגרים פה ...
יש למדינת ישראל ריבונות על השטח שלה או לפחות אמור להיות.
יש זרוע שמגדירה חוקים.
יש חוקים שמגדירים מה מותר ומה אסור.
יש זרוע שמפקחת על ביצוע של החוקים.
עד כאן התאוריה.
מעשית, יש פה חוסר באכיפה של חוקים.
לפני שאתה רץ להרוג גנבים (אני אישית בעד), אתה יכול להתחיל בלכלוא אותם. יש חוק שאומר שאם אתה גנב אתה תשב בכלא. אבל אז בא השופט שאמור להגיד את זה. ואומר שהגנב המסכן הוא בעצם מסכן וחבל לכלוא אותו ולהעניש אותו. אזהוא יוצא לחופשי וגונב שוב. הוא רואה שלא יקרה לו כלום והחברים שלו רואים שלא יקרה לו כלום ואז למה לעבוד כמו ניגר כל היום במפעל / משרד / אוטו / משהו אם אפשר לבלות כל היום ולהביא פרנסה של חודש שלם בשניים שלושה לילות של גניבה ?
אז לפי הבנתי, מי שאשם הוא השופט שמשחרר את הפושע.
משם צריך להתחיל ... יש חוקים, רק צריך ליישם אותם.
אבל שופט שמפחד שהחברים של הגנב / אנס / רוצח ינקמו בו, מרחם עליהם.
לגבי אחרים, למשל נהגי ג'ייפים ... שם השופט לא מפחד כי מה הלפלפים האלו כבר יעשו לו ?
אז הוא מוציא עליהם אגרסיות ....
זאת רק דעתי.
הדיון הזה מתחיל להיות עם ניחוחות גזעניים, בלי להתייחס לתגובה זו או אחרת. בבקשה להרגע.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הדיון הזה מתחיל להיות עם ניחוחות גזעניים, בלי להתייחס לתגובה זו או אחרת. בבקשה להרגע.
אסף.
שימו את האמת על השולחן,אנחנו מאבדים את כושר ההרתעה ראה ראד סלח בירושלים, בדואים בדרום,וערבים בגליל-אנחנו חזקים מאוד נגד אירן,מפחדים פחד מוות ממישטרה רצינית ויעילה בגלל הכרותינו אם הטינופת הפנימית,קצב,אולמרט,הירשזון ובניזרי.אין מה לדאוג זה רק ענין של זמן עד שאיזה בדואי יעשה טעות ויתעסק אם אחת מעשר משפחות השקשוקה ששולטות באופן חוקי על כל מה שזז פה ובא לציון גואל.
בקשר לקיפוח קודם כל שוויון חובות אחר כך זכויות,ולא לא בצבא נתחיל בלישכת המס, גם לאלוהים לקח שבעה ימים.
לכל יפי הנפש למה תמיד אתם משכנעים את הצד היהודי ואיפה המקבילים שלכם בצד השני? הם עסוקים בלונדון, צווי מעצר נגד כל מי שיצק פה איזה שהוא יסוד.
זאת המדינה שלנו היהודים ואנחנו לא הולכים מפה לאף מקום לעולם.
טאלב הסנע,טיבי ושות' רוצים להצטרף תוכיחו!!!לקבור כבר את הפוליטקלי קורקט קבורת חמור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מלכי
שימו את האמת על השולחן,אנחנו מאבדים את כושר ההרתעה ראה ראד סלח בירושלים, בדואים בדרום,וערבים בגליל-אנחנו חזקים מאוד נגד אירן,מפחדים פחד מוות ממישטרה רצינית ויעילה בגלל הכרותינו אם הטינופת הפנימית,קצב,אולמרט,הירשזון ובניזרי.אין מה לדאוג זה רק ענין של זמן עד שאיזה בדואי יעשה טעות ויתעסק אם אחת מעשר משפחות השקשוקה ששולטות באופן חוקי על כל מה שזז פה ובא לציון גואל.
בקשר לקיפוח קודם כל שוויון חובות אחר כך זכויות,ולא לא בצבא נתחיל בלישכת המס, גם לאלוהים לקח שבעה ימים.
לכל יפי הנפש למה תמיד אתם משכנעים את הצד היהודי ואיפה המקבילים שלכם בצד השני? הם עסוקים בלונדון, צווי מעצר נגד כל מי שיצק פה איזה שהוא יסוד.
זאת המדינה שלנו היהודים ואנחנו לא הולכים מפה לאף מקום לעולם.
טאלב הסנע,טיבי ושות' רוצים להצטרף תוכיחו!!!לקבור כבר את הפוליטקלי קורקט קבורת חמור.
מילים כדרבנות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
במקום להיות מודאגים מגזענות תיאורטית/וירטואלית, כדאי שנתחיל לדאוג למדינה שלנו. אנחנו מאבדים אותה.
אני קורא את השרשור הזה שהתחיל מפשע פלילי ונדליזם לאתר היסטורי ורואה איך לאט לאט הוא גולש לדיון על לאומנות של המגזרים בישראל.
זאת בדיוק הבעיה !
את התחת שלי מענין מי עשה את הפשע יהודי ערבי או בדואי , שיעמידו אותו מול הקיר וירו בו .
מה איכפת לי אם זה ערבי נוצרי מוסלמי או בדואי , המשטרה והחוק במדינה הזאת פשטו את הרגל , המשטרה לא עושה כלום כדי להשיג את הפושעים, בתי המשפט נותנים עונשים מגוחכים לפושעים,הפרקליטות והתביעה לא רוצים לעבוד קשה וסוגרים הכל בעסקעות כאלה ואחרות , והחוק האומלל שלנו לא קובע סמכויות לשוטרים חיילים וכוחות הבטחון.
ואנחנו כולנו יושבים ומסיטים את הדיון לדיון לאומני , אם יהיה חוק ותהיה ענישה הפושעים מכל המגזרים יפחדו לפעול .
דוגמא טובה היא מקרה שי דרומי , נראה לכם שבחחות דרומי היו עוד גניבות אחרי שהוא ירה בהם ??
קוראים לזה הרתעה , בלי יכולת הרתאה שום גורם בטחוני לא יכול להשיג מטרה , אם זה צבא או אם זה משטרה,
כדי להשיג את ההרתעה את לא יכול להראות לאוייב את גודל הנשק שיש לך אלא להראות לו איך הוא פועל .
ראו מקרה דרומי - הגנבים שביקרו אותו ידעו שיש לו נשק (לכל החוות שם יש נשק) אבל הוא הראה להם שהנשק שלו גם יודע לירות , ולא רק באויר , אלא גם לכיוון הרגליים, הברכיים, האגן ,הבטן ,החזה ,והראש .
אז די כבר להסתובב מסביב ...........
הרתעה הרתעה הרתעה.
בהצלחה לכולנו .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר 9
זאת בדיוק הבעיה !
את התחת שלי מענין מי עשה את הפשע יהודי ערבי או בדואי , שיעמידו אותו מול הקיר וירו בו .
אז די כבר להסתובב מסביב ...........
הרתעה הרתעה הרתעה.
בהצלחה לכולנו .
על זה אני מדבר כל הזמן ולא רק כאן.
התכונה המשותפת לכל אלה שאין להם תשובה לעניין והצעה לפתרון, היא שהם מתחילים להאשים בגזענות ובפאשיזם.
אם נמשיך להתנהג כמו בנות-יענה, מהר מאוד נגיע למצב שנצטרך לירות. לא מול קיר אלא תכל'ס בשטח, כדי להתגונן ולהציל את עצמנו/משפחותינו. גם אז נואשם בגזענות ובפאשיזם?
הנה יש לי בשבילכם סיפור טוב.
חזרתי בערב משלושה ימים במדבר ... איזה כיף ! משהו מטורף :)
אני מגיע לכניסה לחיפה, יש אור ירוק ברמזור של בתי הקברות. פתאום מזדה 3 תכלת כסוף עם צקלקה כחולה בגודל חבית פונה שמאלה מכיוון צפון לבית הקברות ונעצרת באמצע הכביש. חוסמת את התנועה למי שמגיע מדרום.
יוצא אדם לבוש אזרחי. ולנו יש ירוק .. כן ?
מתחיל לאותת למי שמגיע מצפון לבית הקברות לפנות שמאלה ( להם יש אדום - זוכרים ? )
והם - 1000 מכוניות פרטיות. עוברת דקה עוד דקה ... אנשים מתחילים לצפצף ... ההוא לא מתיחס.
יצאתי מהאוטו ( אני שלישי מהרמזור ) ניגשתי לאזרח ושאלתי אם אני יכול לראות תעודת שוטר.
הנ"ל נפנף מולי תעודת מתנדב. שאלתי מה הוא עושה ?
הוא אמר שיש קבורה של אבא של מתנדב שלהם ( במבטא ערבי כבד - הרכב לא היה ניידת מוסווית או משהו - רכב פרטי עם דברים פרטיים בתוכו ) וחייבים להיות סובלנים אחד כלפי השני ( תמיד זה אני חייב להיות סובלני למישהו אחר .. ) השאר שראו אותי מדבר איתו התחילו גם להתעניין ...
אמרתי שאני חושב שזאת חוצפה וזה לא חוקי. ואני מתכוון להתלונן על זה.
האזרח המתנדב, התחיל לצעוק עלי שחבל שאני לא מבין ולא רגיש לבעיה ... ( איזו בעיה ? לערבים אסור לעמוד באור אדום ? או לשוטרים מתנדבים אסור ? )
אמרתי לו שזה לא מעניין אותי. אני רוצה לנסוע ומה שהוא עושה לא חוקי.
הבאתי את הפלאפון מהאוטו וניסיתי לצלם את המעמד.
האיש .. בחצי שניה ניכנס לרכב ונעלם ....
אמרתי פעם ואני חוזר - לי יש כבוד לחוק, לחוק אין כבוד אלי.
לא שוטרים ולא ערבים נוצריים יקבלו ממני כבוד ... לא עד שילמדו לתת.
ושאחד מהם ינסה אותי.
איפה בועז שטען שאני זה שלא בסדר ? בוא תסביר את זה ?
נראה לכם שאת האיסלם אפשר לעצור,לאיפה שהם מגיעים תמיד יש בעיות וחיכוחים.מי חשב שפעם באירופה יהיו עשרות מיליוני מוסלמים ושלאט לאט יהיו הרוב בכל מדינה שעליה הם מגיעים.זאת בעיה עולמית כל הנגע שנקרא איסלם ומי שחושב שאפשר לפתור אותה או לחיות איתם בדו קיום טועה טעות מרה.השינאה מצדם לכל מי שלא מוסלמי היא תהומית של ניתן לגשר עליה.
ניסו בזמנו לקבץ את בדואים הנוודים לישוב קבע ובנו את רהט. כתוצאה מכך הם הפכו ליותר קיצונים, ריבוי מסגדים יותר מסיתים.
בצרפת יש כרגע יותר מ-8 מיליון מוסלמים ,בהולנד בחורות מקומיות מתאסלמות בכמיות לא חסרות עובדות בשטח. עד שעומות העולם לא יתעוררו וביחד יטפלו בבעיה אנחנו לבד אין לו את הכח להלחם ולעשות סדר בבלגאן שהאיסלם יצר.
פצועים בכביש 2, הושלכה אבן על רכב חולף מגשר ג'יסר אל זרקא .
אינפתאדה ?
השרשור נראה כך (זה לא נראה טוב אני באופן אישי הייתי נועל)-
בבריטניה רוצים לעשות טרנספר למוסלמים
מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 10 באוקטובר 2009, 21:21
חברי הארגון הימני "הליגה להגנה אנגלית" הפגינו במנצ'סטר נגד ההגירה המוסלמית לבריטניה. מצדו האחר של הכביש עמדו מפגינים שקראו קריאות נגדם
חברי הארגון הימני "הליגה להגנה אנגלית" התכנסו היום (שבת) במרכז מנצ'סטר שבאנגליה כדי להפגין נגד מה שהם מכנים "הפלישה המוסלמית לבריטניה". עמדתם של המפגינים היא כי המוסלמים המהגרים לאנגליה מנסים לשנות את חוקיה כדי להתאים אותם לאורח חייהם, במקום לקבל עליהם את חוקי המדינה כפי שעליהם לעשות. המפגינים הזכירו את "חוקי השריעה", שהם מערכת חוקי התנהגות בהתאם לרוח לקוראן, שעל פי תפיסות אסלאמיות גוברים על החוק האזרחי במדינה. עוד אמרו המפגינים כי יש לגרש מהמדינה תושבים מוסלמים שתומכים בטרוריסטים.
בצדו האחר של הכביש עמדו מפגינים מוסלמים וקראו קריאות גנאי אל עבר המפגינים הימנים. בין היתר כינו את המפגינים "פשיסטים" ו"פסולת
השרשור באמת לא נראה טוב.
הוא נראה כמו שהמדינה שלנו נראית.
את השרשור - אני או כל מנהל פורום אחר, יכול לנעול ברגע זה.
אז נסתום לעצמנו ולכם את הפה ונתעלם, והבעייה "תיעלם"... תיעלם מפורום האוף-טופיק - ולא יותר. עד הפעם הבאה, עד הוונדליזם הבא, עד לגניבה הבאה...
את המדינה ינון, אנחנו לא יכולים לנעול.
בקושי אני נועל את הג'יפ שלי ל-3 (אתה קורא נכון. שלושה) עמודי בטון + 2 (שניים) סנדלי דנבר של 25 ק"ג כל אחד, וגם זה בספק אם ירתיע את הגנבים. בשביל לקחת אותו צריך עכשיו להפיל בית דירות של 3 קומות. למצב הזה הגענו בגלל הפחדנות, בגלל האובר-ליברליות, בגלל הפוליטיקלי-קורקט, בגלל שאסור לעשות ואסור לדבר ואסור לחשוב כי זה "גזענות" ו"הסתה".
גם את הגן הלאומי עבדת בקושי נעלו. ואז מי הרס וחירב אותו? השומר שלו... ביחד עם עוד כמה עשרות חברים שלו. "מקופחים" עאלק.
מאות רבות של כלי רכב גנובים שמסתובבים בישובי הפזורה הבדואית הם עוד הוכחה שזה לא קומץ ולא עשב שוטה, אלא אורח חיים. מתיחת הגבולות, התרסה כנגד המדינה וחוקיה, פריעת חוק כצורת חיים כמעט לגיטימית. איפה הנכבדים שלהם? איפה חברי הכנסת שלהם? איפה המוכתרים שלהם? למה הם עצמם לא מוקיעים את הפושעים שגורמים נזק בלתי הפיך למגזר הבדואי כולו?
בחיי שזו לא גזענות. אין לנו טענה כנגד בדואים כבדואים, כנגד הדת המוסלמית או כנגד צבעו או דתו של אף אחד.
אבל מהמציאות אי אפשר להתעלם. חלקם של החבר'ה האלה בפשיעה גדול בהרבה מחלקם היחסי באוכלוסיה. הטענות צריכות להיות מופנות למדינה שלא מטפלת בפשיעה הפלילית ביד ברזל וללא רחמים. שלא מכסחת את הצורה למשפחות הפשע, שלא זורקת את המלוכלכים האלה לעבודות פרך של 30 ו-40 שנה ללא אפשרות לשחרור מוקדם, שלא שולחת לחבל או לכיתת יורים א תהמחבלים, הרוצחים, האנסים, שודדי זקנות והפדופילים. שלא מנקה את הרחובות שלנו מהחלאות.
ועזוב אותך מדוגמאות על כל מיני ארגונים קיצוניים באירופה.
זה לא מחזיק מים, זה לא קשור למה שקורה אצלנו אפילו בקשר קלוש. להשוות את השרשור הזה להפגנות באירופה זו סתם עוד שיטה להתעלם מהבעיה שלנו ולהסיט את הוכיוח למקומות אחרים.
מענין אותי מה היה קורה אם קבוצת יהודים מנוולים היו משחיתים איזה קבר שיח מוסלמ,י או איזה כנסיה נוצרית,
מה היה קורה אז .......
האם גם אז היתה יושבת חבורת דפוקים כמונו רק שאינם יהודים, וכותבת דיון פלצני ומתבכיין על פשע על רקע לאומני ?
הבעיה היא שאנחנו משקפים את עם ישראל יושבים מתבכיינם ולא עושים כלום.
אני מבטיח לכם שמה שהיה קורה אם היו משחיתים מסגד, קבר שיח, כנסיה,או כל אתר אחר שהוא איסלמי או נוצרי הרחובות היו בוערים !!!!
לא דיונים בפורום ג'בלוג ולא בטיח , רחובות בוערים!!!
ראו את מקרה הכנסיה בנצרת לפני שנתיים נדמה לי .
קחו לדוגמה את ארועי הר הבית.
ויש עוד דוגמאות אחרות.....
מישהו זוכר מה קרה אז ???
הם לא נותנים לכוחות הבטחון לדאוג להם , הם דואגים לעצמם .
זה כל ההבדל אנחנו יושבים ובוכים (ושאף אחד לא יקח את זה אישית כי זה מכוון לכולנו (כל עם ישראל)).
מקרה דרומי שאני כל כך אוהב צריך להיות תחילתה של ידידות נפלאה עם עברינים .
נכון זה עלול להפוך אותנו לטקסס (של פעם) אבל אז אני בטוח שהחוק והמשטרה תתעורר ותתחיל לפעול ביד קשה,
נגד הפושעים ורק אח"כ נגד אלה שלקחו את החוק לידיים.
אגב להבדיל אלף אלפי הבדלות ישנם שכונות ששם יש משטרה פרטית , ומה שהם עושים זה בדיוק לקיחת החוק ליידים במסווה חוקי .