1 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: פרוק מושבים אחוריים ושינוי מבנה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אם יש למישהו ציטוט של החוק - שירשום. סתם כך ,לקשקש בשביל שמספר ה"הודעות" יגדל, זה מיותר.
בבקשה תסתכל בקובץ המצ"ב לקוח מתוך תקנות התעבורה תשכ"א-1961 שתוקנות כשביטלו את חוק חגורות הבטיחות תשל"ג-1973 ע"י סעיף 6 לפקודת התעבורה ואת תקנות חגורות הבטיחות תשל"ה -1975.
whisky
למרות הציטוט של החוק שגם אני קראתי אותו. בסופה מאמצע שנות התשעים של מישהו שאני מכיר יש ספסלי אורך ללא חגורות וככה האוטו הגיע מרשות שמורות הטבע (יש סיכוי שהם נוסעים לא חוקי?), בנוסף על כך לנו במשפחה היה טנדר סקודה שנת 93 (נקנה חדש מהחברה) שהותקנו לו בארגז בארץ ספסלי אורך ללא חגורות בטיחות ומעולם לא היו בעיות בעניין. אז האם יש חובה גם שמדובר בספסלי אורך? ואם אף אחד פה לא יודע, יש למישהו רעיון איפה אפשר לברר? הרי הפקיד שיענה לי (אם יענה) במשרד התחבורה בטוח לא ידע לענות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
למרות הציטוט של החוק שגם אני קראתי אותו. בסופה מאמצע שנות התשעים של מישהו שאני מכיר יש ספסלי אורך ללא חגורות וככה האוטו הגיע מרשות שמורות הטבע (יש סיכוי שהם נוסעים לא חוקי?), בנוסף על כך לנו במשפחה היה טנדר סקודה שנת 93 (נקנה חדש מהחברה) שהותקנו לו בארגז בארץ ספסלי אורך ללא חגורות בטיחות ומעולם לא היו בעיות בעניין. אז האם יש חובה גם שמדובר בספסלי אורך? ואם אף אחד פה לא יודע, יש למישהו רעיון איפה אפשר לברר? הרי הפקיד שיענה לי (אם יענה) במשרד התחבורה בטוח לא ידע לענות.
על פי לשון החוק, יש חובה, אם לא בדקו או לא שמו לב זה לא אומר שמישהו לא ישים לב בעתיד. ולגבי רט"ג, כן יכול להיות שהם עושים דברים לא חוקיים, אבל להזכירך שנות התשעים כבר חלפו עברו, מאז דברים גם בתחום האכיפה השתנו. בשביל הכמה עשרות שכלים לחגורה פשוטה עם התקנה סבירה, אני לא מבין את השאלה בכלל, אבל זה רק אני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
בשביל הכמה עשרות שכלים לחגורה פשוטה עם התקנה סבירה, אני לא מבין את השאלה בכלל, אבל זה רק אני.
זו לא התקנה פשוטה, התקנה לא נכונה יכולה לגרום לנזק במקום לתועלת.
לגבי ההתייחסות לחוק- כבר אמרו לפניי ואני מסכים, אם יש חוק אין ברירה אחרת, לשחק עם המזל זה לא שווה.