2000 ש"ח זה אולי מחיר נורמלי לצמיגי 31 ל 215 נראה לי מחיר גבוה
Printable View
2000 ש"ח זה אולי מחיר נורמלי לצמיגי 31 ל 215 נראה לי מחיר גבוה
ערן,
מחיר לצמיג שטח מלא גם אם זה 215/75/15 זה בסביבות 400-500ש"ח לצמיג,BF כהרגלם עולים יותר, זה מה שזכור לי מהניבה שנסעה על המידה הזו.
יש לך מידע על מחירים אחרים לצמיגי MT במידה הזו?
לא יאומן כי יסופר אבל- בלא פחות מ 13 פנצ'ריות גדולות (!!!) מנצרת בצפון ועד ב"ש אין להשיג צמיגי שטח מלא במידה שלי, כולל טלפונים ותחינות לספקים השונים- AT יש גם יש אבל MT חסר לכולם!!! כבר שכנעתי האשה, הכנתי המזומנים- וצמיגים אין :cry:
אבל- נקודת אור אחת- דורון צודק- כל מי שצריך שירותי צמיגים/פרונט בדרום- גבי מומלץ בחום- ישר, הגון, נחמד, מסביר, במו עיניי ראיתי אותו מסרב להחליף למישהו צמיג לחדש כי פשוט אין צורך (!!), והפך עולמות לחפש לי צמיג, ומוכן לקנות את הסט הישן- לא יאומן כי יסופר.. מי שמחפש- נמצא בעמק שרה בב"ש על הכביש הראשי ליד משרד הרישוי לשעבר.
ודורון- מסרתי לו שאתה הממליץ.. :wink:
אם מישהו יודע על מקום שיש לו במלאי 215/75/15 MT- נא להודיע ומיד!
גם אני הייתי מעוניין לדעת על מקום שיש בו צמיגי שטח מלא
מכיוון שאני עוסק בתחום אז אני מכיר גם כמה יבואנים גדולים של צמיגים
אין לאף אחד מהם צמיגי שטח במידה 215!!! השביתה בנמל גרמה למחסור מוחלט של הצמיגים במידה הנ"ל.
נקווה שעכשיו אחרי שהשביתה הסתיימה ישובו למדפים הצמיגים הרצויים!!
יואב
צור איתי קשר לגבי הצמיגים הישנים שלך
תודה
איתי
052-3227000
לכל הממתינים.... נכון להבוקר, אחרי סבב מקיף בין היבואנים/מפיצים- עדיין אין להשיג את הצמיגים במידה הזו MT......
ארצנו הקטנטונת....
יש תשובה! ב 20 לחודש אמורה להפרק מכולת הצמיגים בנמל אשדוד (כך מסרו לי מקורות יודעי דבר וחפצי ממון...)- עד אז ניסע על ה ג'אנטים
תבדוק בצמיגי זוארץ בתל אביב
ואם יש אז תרים טלפון אלי 0544-485353
ננסה לסדר מחיר.
חגי
הנה הצמיגים לבקשת איתי
[img]http://www.pic4u.co.il/view/picture.aspx?idx=bade0c8b3a12460a9f9c789 bf936f1b8
[/img]http://www.pic4u.co.il/view/picture.aspx?idx=bade0c8b3a12460a9f9c789 bf936f1b8
http://www.pic4u.co.il/view/picture....9c789bf936f1b8
לא ממש עבד... ננסה שוב
http://www.pic4u.co.il/view/picture....9c789bf936f1b8
ציטוט: כתת רגליך למכון "טסט קאר" בנשר ותאשר 215 בלי סיפורים ובלי אגדות
האם זה אמיתי כי מרוב אגדות אני כבר לא יודע איפה המציאות
אני מאזור ראשל"צ. אז פשוט רציתי לדעת אם שווה לתת קפיצה לנשר,
ואם כן אז צריך או לא צריך צילום של רשיון מאושר 15\75\215
אשמח לקבל עזרה
תודה אורן!
ציטטת אותי. המשפט ברור. מה עוד יש לשאול?
לא צריך כלום! רשיון רכב/נהיגה ושאר דברים רגילים שממילא תמיד באוטו, 62 ש"ח וחיוך יפה. החיוך אופציונלי.
יואב,
שוב אני מוצא את עצמי מליץ של גבי..אבל גם כאן יש לך תשובה באזור הבית-גבי בעל היתר לאישור מידת צמיגים,כן,גם זה אתה יכול לעשות אצלו.
אורן,
קראתי שוב את התגובה שלי ואני מתנצל - לא התכוונתי לנשוך. אני עצבני מעט (נקסוס עושה בעיות) והוצאתי את זה עליך בלי הצדקה. סליחה.
אלון.
דורון- שלי כבר במידה הנכונה וברשיון כמובן!
השאלה נשאלה ע"י מישהו אחר (שמו אורן10), ואם הוא יכתת רגליו מראשון (שם הוא כנראה גר) לדרום- אז אמליץ לו גם אני על גבי.
שלום יואבציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
אין לי בעיה לכתת רגליי (בעזרת סמו כמובן) לכל מקום רק אני מעדיף ללכת על בטוח
אז אם יש בידיך אופציה שקרובה ל 100% פתרון לבעיה אשמח לשמוע פרטים
תודה אורן!
ובא לןציון גואל! המכולה נפרקה, וממחר ינעל זוקי שלי צמיגי קופר MT , היאח! הידד! אפשר לשוב ולטייל!!
מחר התמונות!
איתי- נראה לי שהבחור רוצה את הצמיגים הישנים שלי כחלק מהעסקה אתו ויהיה לי קשה להתחמק מזה....
יואב
מה חשבת, הבחור מרוויח פעמיים, גם על הצמיגים הישנים שלך...
תצליח, טוב! לא תצליח, גם טוב!
העיקר שתנעל כבר צמיגים חדשים.
בכל מקרה נעזור לך עם הגגון, אין לך מה לדאוג. :lol:
בהצלחה
איתי
אין צדק בעולם :evil: :evil: :evil: :evil:
התקשרו אליי, במיוחד!, להגיד שההזמנה סוף סוף בדרך, הזמינו אותי על הבוקר להתקין צמיגים חדשים- ועכשיו הוא מתקשר להגיד שהם שלחו A/T !!!!!!!!!!!!!!!
למה אלוהים למה?!?!?!? :cry:
אז חלום ה M/T של מחר נגוז..... ואיתי- זה אומר שעכשיו אפשר שוב לדבר ברצינות על הצמיגים לקראת האזעקה הבאה!
גררררררררררררר זה היה מעצבן!
מישו יודע על מקום שמחזיק M/T במידה שלי?!?!
טוב היום משיחה קצרה עם בעל חנות לצמיגים
BF 215/75/14 שטח מלא , יעני MT רק אבל רק כ700 ש"ח לצמיג :evil:
וצריך לחכות (לא שיש לי בעיה עם זה)
הוא אמר שיברר עוד חברות
תקשיבו כולם אני מצטרף לבקשתו ולחיפושו של יואב, שטח מלא, 215.75.15 כמה שיותר מהר יותר טוב, ויואב אני במצב הרבה יותר עגום משלך, scorpion s\t 205.70 הכי כביש שיכול להיות :evil: אני זקוק לצמיגים שטח!
אז אם אתם מוצאים תודיעו לי
תודה רבה.
דין.
ייש למישהו מושג בכמה % גדול קוטר ה- 215/75/15 על הצמיג המקורי של הסמוראי? ...ומיכוון שהוא יותר גדול בכמה וכמה אחוזים יש "לפצות" במומנט באותם אחוזים. יש את הסט של CALMINI. למישהו כאן יש נסיון איתו?
:?:
זה הקישור לנתוני הקיט לכל המעוניינים:
http://www.puresuzuki.com/Rockcrawler5.14.htm
[/img]
Danip כתב:
א. אני לא מכיר את הצמיג מנסיון אישי, אבל TOYO מציבים רמה סבירה כמו כל חברה בינונית (קופר, קומו וכד').ציטוט:
היי אני יודע שהיו כבר כמה שרשורים בנושא אבל עדיין לא מצאתי תשובה ספציפית אז הנה השאלה:
א.מישהו מכיר צמיג של TOYO במידה 215/80/15 MT ויודע אם הם מומלצים?
ב. האם סמו ללא שיפורי מנוע יסחוב טוב עם צמיגים כאלה?
ג. המחיר הוא כ2200 לרביעיה זה לא קצת מוגזם?
דני
ב. ההמלצה הרווחת, כפי שאתה וודאי יודע כבר, היא צמיג 215/75/15. השיקול למידה הזו הוא איזון בין צרכי השטח לפגיעה מינימלית בביצועי הרכב; מכאן שלדעתי עדיף צמיג כזה. ההבדל בינו ובין ה215/80/15 איננו גדול ולכן סביר להניח שהפגיעה בסחיבה ובביצועים תהיה זניחה.
ג. המחיר סביר. זו מידה נפוצה פחות ולכן המחיר גבוה יותר.
אני לא רואה שום סיבה ללכת על צמיג כזה. במידה 215/75/15 יש לך מגוון רחב יותר של צמיגים בחתכים שונים ובעלות נמוכה יותר. אם מחר אתה קורע צמיג כזה יש לך בעיה בהבאת אחד נוסף, לעומת 215/75/15 שמסתובבים חופשי - כולל על סמוראים אחרים שאתה וודאי מטייל איתם.
מדוע אתה מעוניין דווקא בצמיג במידה הזו?
נקסוס
אני לא נעול דווקא על הצמיג הזה פשוט הצמיגאי המליץ לי עליו בחום ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן בפורום.מה שעורר את השאלות היה שמידות הצמיג אינן נפוצות...
בנוסף החתך הקצת יותר גדול 80 במקום 75 נותן עוד קצת מרווח גחון למרות שההבדל בטח לא קריטי 5% מתוך 215 כפול 2 נותן הבדל של 21.5
דני
למה כפול 2 ? אתה מקבל תוספת של 1.08 ס"מ למרןןח גחון שלך...
אופס נכון :oops:
הבדל בגובה הוא לפי רדיוס הצמיג ולא הקוטר
שאלה חשובה :
ראיתי אתמול הילקס עם צמיגי בוץ של אליאנס עם שוקולדות עצומות המידה היא 205 על 16 .
כלומר הג'אנט הוא 16 .
שאלתי היא האם אפשר לשים ג'אנט 16 על סמוראי לשים משמע עם רישוי ? (וכן אני מכיר את המכון בנשר זה אכן מכון מופלא הוא אישר לי 7.00/15 לסמוראי קצר אין לי בעיה לנסוע לשם בשביל האישור רק שאני לא רוצה לנסוע מהמרכז לחינם)
דרך אגב הצמיג דק גבוה (לא בטירוף) ומשופע שוקולדים עסיסיים שגורמים ל215 BFG M\T שלי להיראות כמו שוקולד שפג תוקפו מה שאומר לדעתי שהם גם יהיו מעולים בדיונות.
תברר אם קיים אותו צמיג לג'נט 15 ...
:? בעיקרון אפשר מבחינת רישוי , תשאל אנשים שעשו את זה בפרטי , אני ממליץ לך לא להטריח את עצמך, המבחר ל15 אינץ' במידות שאתה מדבר גדול יותר , וזול יותר .