עידכונכם חברים,
נקנה בל.כ - יש להם שם כרגע את הצהובים (הבנתי שהיו בזמנו אדומים ) בכל אופן הם אותו גודל.
לי אישית נראה מכשיר מאסיבי ואמין , 220 ש"ח לא כולל מע"מ.
מי ייתן ולא יראה אור יום!!!!! :p ושלא יחליד..
Printable View
עידכונכם חברים,
נקנה בל.כ - יש להם שם כרגע את הצהובים (הבנתי שהיו בזמנו אדומים ) בכל אופן הם אותו גודל.
לי אישית נראה מכשיר מאסיבי ואמין , 220 ש"ח לא כולל מע"מ.
מי ייתן ולא יראה אור יום!!!!! :p ושלא יחליד..
של ל'כ זה T-MAX לא?
דעתי האישית... הייליפט? רק מקורי.
יש פארם-ג'ק, גם הוא מותג ותיק ומוכר, אבל מה לעשות... הוא לא הייליפט.
יש גם ג'ק-ליפט, שזה חיקוי, לא יותר.
ויש עוד חיקויים, עוד שמות, תואמים וכן הלאה... צהובים, אדומים, שחורים, ירוקים. הכל ראיתי. אבל הייליפט יש רק אחד.
בכלי החילוץ העיקרי והחשוב ביותר שיש לך ברכב - תשקיע עוד כמה שקלים. כשאני קניתי את שלי (42 דולר בוויסקונסין), הייליפט עלה בארץ כמעט 800 שקל. אז המחיר היום הוא כמעט "חצי מחיר".
הכל בסדר עד שבזמן חילוץ משהו לא עובד. ואז אתה מוכן לשלם הרבה יותר מה200 שקל שחסכת...
תחזוקה - הייליפט - נתקעת? הוצאת את ההייליפט החלוד מתחת למושב האחורי של הגרוטאה? חצי ליטר שמן, מהפק"ל שמנים שאתה ממילא סוחב, יבטיח שהחילוץ יעבור חלק ו"משומן". גריז? בבקשה, לא.
אסף.
כן זה ה-T-MAX .
ואסף אני לא מסכים איתך עובדות מדברות ,אנשים רשמו שיש להם 8 שנים את ה-TMAX מתפקד.
אבל לא מאשים אותך אם היה לי מקורי הייתי אומר בדיוק כמוך ;)
אבל מה זה משנה אחי לך כזה , לי כזה צריך לגוון העיקר שכולנו נהיה מבסוטים.
קטע מצחיק...
אתמול אני עובד על מיתקון להייליפט אז בין לבין במהלך מדידות עלה לי רעיון מבריק :לבדוק שההיליפט עובד (קניתי לפני שבועיים ולא היה לי זמן אפילו לפתוח תקופסא)
תופס תידית ...מפמפם וואלללה ההיליפיט עולה - גאוני!!!!
משנה כיוון במנגנון ו..... וההיליפט כאילו בא לרדת אבל לא יורד.
לאחר איבחון מעמיק והתייעצות עם אבי היקר גילינו שהסינים החמורים האלה הרכיבו את כל המכלולים לפני שהצבע התייבש מה שגרם לבליטה קטנה של מילימטר צבע שעצרה את הקפיץ התחתון והשביתה את ההיליפט. הסינים האלה (מזל שהמציאו את הנודלס לפחות את זה הם עושים טוב ;))
בכל אופן פצירה ושיוף קטן והעסק מתקתק .
לכל בעלי ההיליפט המקורי - 1 אפס לכם ...בינתיים.
אני מעלה שוב את השרשור כדי לשאול מה ההתרשמות מהT-MAX עד כה.
מחר אני ב ל.כ , בקיצור שווה לקנות?
לך על זה ,
אם הגיעו להם כיסויים תעדכן בפורום אני מחכה מאז שקניתי.
בכל אופן אני ממליץ לפתוח תארגז , לבדוק צביעה איכותית ותפקוד!
תהנה.
שבת שלום.
תודה לביא אכן הייתי קניתי ניסיתי בחנות כמה פעמים עבד יופי, ואז המשכתי לנחל תבור לנסות בשטח בזויות שונות לא משהו מסוכן, עבד יופי שוב ושוב.
יש כיסויים 30 שח' גם קניתי.
שבת שלום.
רמי.