אייל, לגרנדים ושאר רכבים, אני אתאם קבוצות בנפרד, כבר חשבתי על זה, כאמור רוצה לשמור על אחידות מסוימת לכל קבוצה.
הכל תלוי בהצלחת הקבוצה הראשונה. עוד כמה ימים נסגור את כל הקצוות ואפרסם.
בנתיים הגשם מטפטף על חלוני...:lol:
Printable View
אייל, לגרנדים ושאר רכבים, אני אתאם קבוצות בנפרד, כבר חשבתי על זה, כאמור רוצה לשמור על אחידות מסוימת לכל קבוצה.
הכל תלוי בהצלחת הקבוצה הראשונה. עוד כמה ימים נסגור את כל הקצוות ואפרסם.
בנתיים הגשם מטפטף על חלוני...:lol:
הי,
עברתי פעם משהו דומה מטעם העבודה (על אימפרזה ...) כולל כביש יבש, רטוב, וסימולציה של שמן בעזרת מערכת של הרמת הרכב על גלגלים חופשיים ("משוגעים"). האם לדעתך יהיה עבורי ערך מוסף בהדרכה הזו ?
נדב.
ההדרכה היא על הרכב שלך ולא על רכב זר וזה לדעתי אחד ההבדלים המהותיים ביותר, אתה לומד להכיר את הרכב שלך, איך להתמודד איתו ולא עם רכב לא קשור ונשאר רק עם תיאוריות.
היא תכלול מספר אלמנטים הן בכביש יבש והן בכביש רטוב, כפי שרשמתי מתחילת השרשור -
בלימה ובלימה פתאומית
התחמקות ממכשול
נסיעה בסלאלום
נסיעה במשטח מעורב (חצי עם אחיזה חצי חלק)
פניות מהירות
ועוד מספר נושאים שכרגע עדיין במו"מ.
אני מנסה להגיע לכך שעד סוף השבוע הזה אסגור את כל הקצוות ואוכל להעלות כאן הצעה סופית.
אשמח גם להשתתף
[email protected]
קובי
אם זה יהיה ביום שישי בכפ"ס, כנראה שאני בפנים
(ונא לא לפספס את תמונת הסמל החדשה מימין :p)
נדב.
חברים, הגיע הרגע!
להלן פרטי ההדרכה -
תאריך ההדרכה - יום שישי ה18/12/2009
מיקום - שדה התעופה מגידו (צומת כביש הסרגל, הנחיות ומפה ינתנו בהמשך).
שעות - 08:20-14:30
הגבלת מספר מודרכים - 15.
מחיר - 400 ש"ח כולל מע"מ.
מה בתכנית -
1. הדרכה תיאורטית על הכוחות הפועלים על הרכב, ההשפעה שלהם, התייחסות לסוג הרכב האמור ולשיפורים שבו.
2. תרגול במגרש:
* בלימות בקו ישר (יבש ורטוב) שבו יושם דגש על בלימה בלי ABS ועם ABS (בהתאם לרכבי המודרכים)
* בלימות תוך שימוש בהיגוי (רטוב)
* בלימה על משטחים לא זהים
* בלימה על עפר
* הפסקה של חצי שעה
המשך תרגול במגרש:
* כניסה לעקומה חלקה - התאמת מהירות, היכן עובר גבול האחיזה, איך מתנהג הרכב, השפעת פעולות הנהג על ההתנהגות הזו, איך להיחלץ מהחלקה.
* סלאלום- מסלול יבש ורטוב, השפעת העברות המשקל, נסיעה בהנעה אחורית בלבד לעומת בשילוב ארבעת הגלגלים, עבודת הגה יעילה.
*במקום יוגש כיבוד במשך כל ההדרכה .
---------------------------------------
תנאי להשתתפות מודרך - רכב תקין. רשיון נהיגה וביטוח בתוקף.
תשלום יעשה עד שבוע לפני ההדרכה.
הודעה על ביטול השתתפות עד שבוע לפני ההדרכה - ללא חיוב.
הודעה על ביטול השתתפות במהלך השבוע לפני ההדרכה - 150 ש"ח.
ההדרכה תתקיים גם ביום גשום.
--------------------------------------------------------------------------
אפשרויות תשלום -
צ'ק לפרעון במועד ההדרכה, שישלח בדואר (מומלץ רשום או מסירה ביד) לכתובת הבאה (יכול לשמש גם כצ'ק בטחון ויומר במזומן במעמד ההדרכה)
מזומן - גבייה תעשה בתיאום עם אחד המדריכים, יצירת קשר דרכי.
כנגד התשלום תינתן קבלה.
מען למשלוח התשלום -
אייזיק דוידוביץ
בורוכוב 7 רעננה
כניסה ב
מיקוד 43434
בהמשך להדרכה הראשונה יפורסמו תאריכי הדרכה נוספים בהתאם לביקוש.
במידה ועד ה12/12 לא תתקיים רשימה של 15 משתתפים, ההדרכה לא תתקיים והכסף יוחזר לנרשמים.
אני מבקש שכל המעוניינים ירשמו עצמם גם פה בפורום, על מנת שנדע כמה מעוניינים.
אני מעוניין.
אז אתה מבקש קודם להסדיר את ההרשמה בתשלום, או שראשית תבצע ספירה כאן באתר ואז לשלוח את השיק בדואר?
+1.
בפנים. הולך להיות מעניין.
מי מעביר את ההדרכה?
אם יהיו קבוצות נוספות לא סוזוקי לסוגיו... אני מעונין!
D MAX
צוות מורי נהיגה מוסמך, ביניהם אייזיק דווידוביץ (http://www.galgalove.com/), יואב קווה (www.shvilim.co.il - www.kvishim.co.il) ועוד מדריך שאיני זוכר את שמו המלא וארשום מחר.
אנשים שעולם הרכב והנהיגה הוא חייהם, נהיגה מתקדמת והדרכת נהיגה מתקדמת היא המקצוע שלהם, חלקם אף מעבירים הדרכות ליחידות עילית, ועדי עובדים ועוד.
-------------------
לגבי עניין התשלום - מקובלת עליי ההצעה שנמתין להרשמת 15 איש לכל היותר עד ה09/12, אחרי הכל שליחת דואר לוקחת יום-יומיים (תלוי באיזה שעה נשלח, אם רשום או רגיל ועוד) והמטרה היא שהתשלום יוסדר עד יום שישי ה11/12 לכל המאוחר. למי שיש שאלות בעניין התשלום, מוזמן לשאול בחופשיות כאן ואו בה"פ.
לגבי הדרכה לDMAX וטנדרים אחרים וכך גם רכבים אחרים כמו אינדיאנים, סופות וסיקסים וכד' - אפרסם על כך בהמשך ובהתאם להצלחת והפקת הלקחים של ההדרכה הראשונה.
------------------
בנתיים בספירה - 2 מעוניינים.
אין קונים ?
זה לא יהיה בכפ"ס כי המחיר שם כפול.
אני מאוד רוצה להצטרף אבל אני אוכל להצטרף רק מחודש הבא.
עם היענות כזו דלילה, ספק אם תהיה הדרכה בכלל.
איפה כל האנשים ? :confused:
ינון, ההדרכה הספציפית מיועדת לזוקונים - סמוראי/ג'ימני/ויטארה על דגמיהם הארוכים והקצרים.
אני לא רוצה לדחוף סופה/לנד-רובר/היילקס וכד' להדרכה כזו כי מגיעה להם הדרכה בנפרד עם אופן תירגולים שונה וכשקבוצה עם נושא משותף נפגשת היא זורמת הרבה יותר טוב.
לי אין רווח בכל הסיפור הזה, אני משלם על ההדרכה כמו כולם, הסיבה שאני מריץ את הסיפור הזה היא כי המחיר אינו טריוויאלי ולרוב כפול ואף משולש ועוד לא דיברנו על איכות ההדרכה.
בנתיים ההרשמה עדיין מתקיימת. אם עד סוף השבוע לא תהיה היענות, נבטל אותה וגם הדרכות להיילקסים/סופות/ל"ר וכד' לא יהיו כי לא הוכחתי את כוח הקניה שיש לקבוצה.
יש לך הצעות אחרות ליעול ?
אם אכן הבעיה היא המיקום, אז שאלה שהביעו עניין יגידו.
כרגע, השרשור הזה הולך וגוסס לו. אנשים לא יודעים עד כמה ההדרכה הזו מועילה לחיים. כל מי שנהיגה מעניינת אותו יהנה מההדרכה הזו ויוציא מהרכב שלו עוד יותר וכך גם מהרכבים שיהיו לו בעתיד.
ואפשר להוסיף על זה אחלה טיול בסוף ההדרכה ואתה כבר נמצא במקום שמלא בשטח מדהים ובמיוחד בחורף...
איפה כל החברה שרצו בתחילת השרשור ?
חבל שנפספס...
חבל, חבל, ועוד פעם חבל.
נשמע כמו יוזמה ברוכה, שהניבה תוצאות מבטיחות הן במחיר, והן באיכות ההדרכה (כך זה נראה בכל אופן ...), והכל הולך ויורד לטמיון ...
בחיי שאם היה מיועד לי ולרכבי הייתי מצטרף.
אייל
אני עדיין מעוניין מאוד, אבל אוכל להרשות לעצמי רק בחודש הבא.
הי אביעד,
א. מכפ"ס למגידו נוסעים דרך שביל המוביל ולא כביש 6 (כפי שלת"א נוסעים דרך הירקון, וראה כאן)
ב. בפועל זה לפחות שעה נסיעה לכל כיוון גם אם נוסעים בכביש המושחת הזה (רבע שעה רק להגיע לכביש 6 מהבית שלי), ועוד משלמים עליו ...
ג. בנוסף לאגרע (לא שגיאת הקלדה), תוסיף עוד 100 ש"ח דלק
לצערי אני מאוד מוגבל בזמן, ושעתיים ביום שישי אינן הולכות ברגל, בנוסף כבר עברתי הדרכה דומה לפני מספר שנים כך שמלכתחילה התלבטתי אם לבוא, ואם תגלגל מספיק אחורה תראה שמראש כתבתי שאבוא רק אם זה יהיה בכפ"ס.
חשוב לי להדגיש שאני לא מנסה להניא אנשים מלבוא להדרכה, נהפוך הוא - אני חושב שהדרכה כזו מבורכת ותורמת רבות לבטחון ובטיחות בנהיגה (מנסיון אישי),
אלא שעבורי ובמצבי האישי - הרווח של לעבור הדרכה דומה מחדש על הרכב הנוכחי אינו מצדיק את המחיר בזמן וכסף של הנסיעה למגידו.
להתראות בשטח,
נדב.
אף אחד לא בא בטענות לאדם ספציפי.
אני אתייעץ עם צוות המדריכים, אם הם יחליטו שזה עדיין יהיה סביר לפתוח את ההדרכה לכלל הרכבים, אולי זה מה שנעשה ולו בשביל שלא נאבד את ההזדמנות ליצר עוד הדרכות כאלה. כי אם זו לא תצא לפועל, אני יורד מהבמה ולא מנסה יותר ושמישהו אחר ירים את הכפפה.
מי שמעוניין שאינו בעל סוזוקי, נא לרשום כאן, כולל סוג הרכב.
מעוניין , יש אפשרות לשני נהגים ברכב?
עברתי הדרכות דומות בצבא על סופה ,רוצה שגם האישה תעבור
איך זה ישפיע על המחיר אם בכלל?
כל מודרך משלם. 2 מודרכים, 2 חיובים, אפילו שזה אותו הרכב. אותו זמן שיוקדש לך, יוקדש לאישתך, כך גם לשאר המודרכים.
אז מה יש לנו בנתיים ? 4 מעוניינים ?