את הניסוי הכרוח במים בטמפ' גבוהות, קליבר ואצבעות עם כביות, אתה מוזמן לבצע לבד.
בברכה ובהצלחה,
קיד.
נ.ב. תכין אלו-ורה.
Printable View
את הניסוי הכרוח במים בטמפ' גבוהות, קליבר ואצבעות עם כביות, אתה מוזמן לבצע לבד.
בברכה ובהצלחה,
קיד.
נ.ב. תכין אלו-ורה.
טדי כתב:
בדקתי ומצאתי שברכבי אין כלל וכלל טרמו' אם כן נשאלת השאלה מה חשיבותו והאם הוא כ"כציטוט:
טרמוסטאט= צריך שיהיה -אבל שיהיה תקין.
הכרחי שכן בשרשור הנ"ל אני למד שהטרמ' הינו מקור לבעיות...
הטרמוסטט יכול להוות בעיה רק כאשר הואל לא תקין!
בקיץ הישראלי אין צורך בטרמוסטט אך בחורף הדבר שונה.
בלי טרמוסטט בחורף המנוע יתקשה להגיע לטמפ' עבודה תקינה ומערכת הקירור בעצם תמנע חימום הכרחי לתקינות ועבודת המנוע.
אורין
מסקנה לא נכונה. אמנם עדיף להוציא את הטרמוסטט כאשר הוא לא תקין, אך זהו תיקון זמני! הגעת הביתה, יש להתקין טרמוסטט חדש ללא דיחוי. למה דומה הדבר: חטפת פנצר, הרכבת ספייר, הגעת הביתה, ברור שתתקן את הצמיג הלקוי. באופן זהה, הוצאת טרמוסטט לקוי, החלף אותו מיד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אליKO
אם נמשיך עם אותה אנלוגיה, אזי, טרמוסטט ישן בן 5 שנים, זהה לצמיג ישן בן 5 שנים, אתה לא יודע מתי תתקע. לכן כמו שמחליפים צמיגים ישנים, כך תחליף טרמוסטט ישן.
צר לי, תשובה לא נכונה!ציטוט:
נכתב במקור על ידי oryand
אם נמשיך באנלוגית הצמיג, כולם ממלאים אויר עם שעון לחץ. אף אחד לא ממלא אויר לפי "העין" משום שאין לך מושג כמה לחץ הכנסת. באופן זהה, לא ניתן להגיד "בקיץ אין צורך". קיץ הינו דבר בלתי מוגדר במונחי רכב: באיזה מחודשי הקיץ?? מאפריל עד ספטמבר, או אולי מיולי עד אוגוסט. באיזה שעות? במשך כל שעות היום, או רק משעה 11:23 עד 15:47. באיזו לחות יחסית?? רק במישור החוף או גם בשפלה. באיזה גובה ברומטרי? ים המלח או מורדות הר מירון. באיזה טמפ' רק בערבה או גם בירושלים?
אני יכול להמשיך כך לנצח. ברור ש"קיץ"אינה הגדרה לתחום פעולת המנוע. אבל טרמוסטט כן!
בברכה,
קיד.
לא צריך תרמוסטט בקיץ??? :P :P :P
אז בגלל שלא צריך, כשנסעתי בלי, הייתי צריך לפתוח צ'וק בסוף הירידה מירושלים ליממלח בשיא הקיץ??? :wink: :wink:
אם לא היה צריך תרמוסטט, לא היה תרמוסטט. אם הוא שם- צריך אותו. אתה לא רוצה שהמנוע יעבוד קר מדי. זה רע מהמון בחינות.
אסף.
אהלן
סליחה על ההקפצה.
טרמוסטט של סופה יתאים לסיקס?
השאלה היא מבחינת התאמה גם פיזית וגם פונקציונלית.
תודה
איתי
אצלי אין טרמוסטאט לא היה וכנראה שגם לא יהיה
יש מניפה מכנית פנימית ויש ונטה שמופעלת במתג ניפרד. אני מתוך הרגל נוסע עם עין אחת על מד החום כל כמה דקות
סתם הרגל אל תשאלו למה .
לעשות בעיות אני בספק אם זה יעשה הכוונה היא למחסור בטרמוסטאט
אין לי פאן קלאץ' ולא יהיה גם ובוונטה אני מעדיף לשלוט ידני אז איפה פה הבעיה ?
איתי כתב:
טרמוסטט לסיקס (כולל אטם) עולה לא יותר מ 50 ש"ח.ציטוט:
טרמוסטט של סופה יתאים לסיקס?
לדעתי זהו לא סכום שכדאי להתעסק איתו (כשמדובר במערכת קירור) אלא אם כן יש לך ביד טרמוסטט של סופה ולא מתאים לך לנסוע ליאנוביץ...
בכל מקרה אני לא יודע את התשובה על השאלה שלך.
אביגדור
מנסיון ארוך שנים עם טרמוסטטים ...
הגעתי למספר מסקנות:
1. חיבים חיבים חיבים טרמוסטט. קיץ חורף ממש לא משנה. אם מערכת הקירור שלך טובה המנוע ללא טרמוסטט לא יגיע לעולם לנקודת העבודה (רק בעליה בשיא החום). וגם אם יגיע זה יקח הרבה מאוד זמן.
2. טרמוסטט לא בודקים עם מים חמים בלבד. טרמוסטטים של 75 מעלות ומעלה חיבים לבדוק בסיר שיושב על האש. אחרת לא תגיע לעלום למידה הדרושה.
3. כדאי מאוד להחליף טרמוסטט כל שנתים. אחד ישן עלול להתפס וזה קורא בפתאומיות. ואז לפתע יש "בעיות התחממות בלתי מובנות". עולה כל כך זול כדאי להחליף.
בכלל עם מערכת קירור לא משחקים. כל דבר שנראה קצת בעיתי בודקים ואים יש צורך מחלפים. צינורות מים כדאי באופן יזום להחליף כל 5 שנים (ומטה בהתאם למצבם).
במיוחד כדאי לבדוק את הצינורות הקטנים והנחבאים אל הכלים. משם תמיד תבוא הצרה.
joe, טרמוסטט נועד לשמור את המנוע בטמפ' עבודה אופטימלית כל הזמן, ללא טרמוסטט אתה נוסע קר מידיי או חם מידיי (למרות היכולת שלך להוסיף קירור עם המניפה החשמלית) וכתוצאה המנוע לא עובד יעיל (פחות כח כאשר קר וצריכת דלק גבוהה בכל מצב) ויותר מכך, שחיקה מוגברת של המנוע.
טרמוסטט קיים בכל רכב שאני מכיר, ישנים וחדשים, למה אתה חושב שזה חלק מיותר?
שעת צהריים נסיעה במרכז תל אביב לסיגורים והרכב פשוט לא מתחמם
מסקנה
כשסחבק טועה אז הוא טועה :)
:oops:
נכנסתי ליאנוביץ' שמתי 30 שקלים על השולחן ולקחתי טרמו' 82 + אטם ו נרכיב אותו מאוחר יותר
צודקים וגם אם לא אז בשביל 30 ש"ח שווה להרוס מנוע חדש?????????.
לא
אז מ'כפת לי לשים טרמו'?????
יאללה אתם גדולים
ביי
נ.ב
משהו יודע על דשבורד של סופה שזרוק איפה שהוא ? ו\או דלתות חצי אני מחפש בנרות
תייצר לבד או אצל מסגר זה הכי קל שבעולםציטוט:
דלתות חצי אני מחפש בנרות
אליקו
למי שרצה לקבל תשובה על השאלה הזאת:ציטוט:
נכתב במקור על ידי itayhi
היום הייתי ביאנוביץ כדי לקנות לבחור טרמוסטט של cj
ההבדל? טרמוסטט של סיקס הוא של 82 מעלות ושל סופה...95 (כמובן הכל בצלסיוס)
דרך אגב, טרמוסטט עולה שם 35 (לא היה עודף אז קיבלתי ב30 :lol: )
החבר'ה שם ממש נחמדים ומוכנים לענות על שאלות למרות הלחץ שהיה שם.
מה שכן, ציפית למצוא מקום ענק עם מוסך והכל וגיליתי "גומחה" שיש בה בקושי מקום לחניה של רכב אחד.
איתי
איתי. הגומחה הזו שראית היא בין המחסנים הגדולים בארץ לחלקי חילוף :idea: . קשה מאד להתקיל אותם בחלק שאין להם.
אורי טל.
לא אמרתי שלא
לא שמעת ממני מילה רעה עליהם, להפך, רק דברים טובים.
ולמרות כל הלחץ הם עונים באדיבות ובכיף
פשוט לפי כל מה ששמעתי עליהם ציפיתי למקום ענק
וגיליתי "גומחה"
איתי
לא אמרתי שאמרת :wink:
קיד היקר
להתנסח יפה זה לא מספיק
ואני באמת מעריך את הבקיאות שלך בחומר העיוני הכללי, רק שיש לך נטיה להכליל מטוסים ואוניות וג'יפים בנשימה אחת , ולא כך הם פני הדברים כי כל פריט מכני נבנה לפי מפרט ודרישות עמידות שונות ולפעמים אותו מוצר מיוצר ע"י אותו יצרן עם אותו מק"ט אבל מחומרים חלשים יותר (אם תרצה פרטים מדוייקים -אספק לך)
אבל מספר המשאבות שבדקתי בג'יפים במשך 25 שנות ג'יפאות נתנו לי את העובדה החשובה יותר מתאורית הנוזלים ושחיקת הכנפונים
העובדה היא שהכשל הראשוני לפני שהולכת המשאבה הוא חופש צירי שמוציא את המשאבה מאיזון ומביא להריסתה כך היה ב80 אחוז או יותר מהמקרים
ולא משנה מה נכתב בשרשורים אחרים זו עובדה ולא תיאוריה
ואל תקח את זה אישי
ראשית - עזוב עיוני, אני רואה ביום עבודה רגיל יותר משאבות מים מפורקות ממה שאתה משער.ציטוט:
נכתב במקור על ידי טדי
שנית - כאן בדיוק הטעות שלך. נוזל או לא נוזל זוהי החלטה "דיגיטלית" של כן/לא שכל הדיוט (לא אידיוט) יכול להחליטה. זורם או לא זורם זוהי החלטה "אנלוגית", הדורשת הרבה יותר מיומנות, על מנת לקבלה.
זהו דיון מקצועי! אילו היו לך את המיספרים של משאבות המים שהוחלפו במסגרת אחריות מוצר,עקב היתחממות מנועים, היית מבין את הקשר בין העובדות לתיאוריה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי טדי
בברכה,
קיד.
נ.ב. אם אף אחד לא יביע התנגדות לדבריי, אז יהיה לי משעמם.